- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.041
Maşallahh benım koca toto anca bacak ksldırıyor bıde delı sağ elını havaya kaldırıyor ona bakıyorBu bebişler dönünce kolunu kurtarmayı ne zaman öğreniyorlar yadönüyor dönmesine de kolu altında kalıyor bişey olacak diye korkuyorum
Ayyyy sağ sureklı benıde ateş basıyor ama benım bevel emmmıyor ssgmıuorum artık moralım bozzıluyır ama sıkınca bunu süt damlıyorMastit oldum sanırım yine ateşim 38.3 göğsüm yanıyor şişmiş geçen ayda oldum böyke antibiyotik kullanmak zorunda kaldım of zaten hava sıcak ateş beni mahvetti
Yok kız benımkı akıllı kesınlıkle demıre yaklasmasAnaam benim kediler balkona çıksa aklımı oynatırımdüşecek kaçacak diye
Siz Buyrun gelin Benim çocuguma Bi çakın bakalım çalabiliyor musunuz yok arkadası varmıs da oyun terapisine gitmiş te bilmem neymiş kardeşim benim çocuk yolda belde oyuncak istedi de aman aglamasın diye her istedigin mi yaptım hayret bişi ya senin örnegin ile benim ki bir mi benim kızım yenidoğan dı sen se 2 yasında ki çocuktan bahsediyorsunAynen öyle en keyifli zamanında çakın bi tane otursun ağlasın. Tövbe estağfurullah.
Bunu benimki de yapıyor ulusa sesleniş gibi el havada hepMaşallahh benım koca toto anca bacak ksldırıyor bıde delı sağ elını havaya kaldırıyor ona bakıyor
Çok şanslısınYok kız benımkı akıllı kesınlıkle demıre yaklasmas
Benomkıde dönemiyor ancaBenimki dönmüyor yatotosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor geç mi kaldık donmek için bilmiyorum
Aynen yokmuş gibi davranıyor. Yanyana gelmiyor ben yanına götürünce muffine kaçıyor. Bir iki kere kendi kokladı geldi bakalım zamanla inşallahKedı ile bebek nasıl her onun hıc umrunda degıl bebek kıskanuyor galıba yanına falan gelmıyo
Kız benım kı varya tembel hazırcı herşey ayağına gelsın ıstıyor malt bıle düşün balkona çıkıyor kuş gelıyor ya kuşa bakıyor mıyav dıyo olduğu yerden kuşu bıle ayagına çağırıyorBunu benimki de yapıyor ulusa sesleniş gibi el havada hep
Çok şanslısınben cam vasistas açıkken arasında yakaladım kuş peşinden atlamaya çalışmış hiç güvenmiyorum o yüzden
Atma Ziya Ben avukatım abim ise cocuk doktoru ağlamayan yeni dogan cocugun un 2-4 yas arası psikolojik sorunları mı oluyor mus çok güldümAsla katılmasına birakmayin zaten. Allah korusun heleki bu kadar minikken.. hic ama hiç ağlamayan bebekler var. Suan çok naif geliyo kulağa ama takribi 2 4 yaş arasında bunun sorunları ortaya cikiyo.
Ben senin ağzına çakarım iki tane öyle oturur dinlersin beni.. saf mısın o kizda ağlatmamış diyorum bebeklikten beri aglatmamis.! Başkasına yapamadığın carlamayi gelip burda bana yapamazsın. Hadi yandan yandan. Sorun yaşayınca da ağlama.Siz Buyrun gelin Benim çocuguma Bi çakın bakalım çalabiliyor musunuz yok arkadası varmıs da oyun terapisine gitmiş te bilmem neymiş kardeşim benim çocuk yolda belde oyuncak istedi de aman aglamasın diye her istedigin mi yaptım hayret bişi ya senin örnegin ile benim ki bir mi benim kızım yenidoğan dı sen se 2 yasında ki çocuktan bahsediyorsun
Benım öküz de bebegı alıyor her onun dıbıne kardeş dıyeAynen yokmuş gibi davranıyor. Yanyana gelmiyor ben yanına götürünce muffine kaçıyor. Bir iki kere kendi kokladı geldi bakalım zamanla inşallah
Bi çak bakalım sonra mahkemeler de sürünürsün hem sanane çocuk benim sen doktor musun psikiyatri misin nesin yani sen git kendi çpcugunu büyüt sanane benim çocugum danBen senin ağzına çakarım iki tane öyle oturur dinlersin beni.. saf mısın o kizda ağlatmamış diyorum bebeklikten beri aglatmamis.! Başkasına yapamadığın carlamayi gelip burda bana yapamazsın. Hadi yandan yandan. Sorun yaşayınca da ağlama.
Cog cıg yeeeeGelde boğma bu adamı. Bebeği besliyorum mis yemegini yerse uyku saati uzar. Zaten gece vampir sinekler beni yemiş uyumamisim üstüne sarı kuzumun yanagini yemişler. Sen gel bizim koca lavabonun kapısını kapat birde kitle o sese bir irkildi bir uyandı.. ,tamam ne yemesi kaldı ne uykusu. Yatağa koydum aramıza döndüm totomu.uyusun diye emzik veriyo. Çok şansı li 20 dak olmadan uyudu. Ee benim uyku of offff
Yok yok benimki bi haftadır yüzünün üstüne dönüyor önceden hep yan dönüyordu sadece şimdi yüz üstü dönüyor da kolunu çıkaramıyorBenimki dönmüyor yatotosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor geç mi kaldık donmek için bilmiyorum
Benimki de onu yaptı bi ara süper men gibiMaşallahh benım koca toto anca bacak ksldırıyor bıde delı sağ elını havaya kaldırıyor ona bakıyor
Maşallahh hhh demekki kı rahat öyle kalsın rahat olmasa ağlar ağlamayan bebe mı varYok yok benimki bi haftadır yüzünün üstüne dönüyor önceden hep yan dönüyordu sadece şimdi yüz üstü dönüyor da kolunu çıkaramıyor
Çok komık oluyor bıde işaret çeker gıbı bır hareketBenimki de onu yaptı bi ara süper men gibişimdi unuttu onu yapmayı
Zaten gün içerisinde adliyede yim bugun bu yazınızdan ötürü sizi savcılığa şikayet edecegim mahkemede karşılıklı tartıssak daha iyi olur daha özgüvenli olursunuz karşımda belkiBen senin ağzına çakarım iki tane öyle oturur dinlersin beni.. saf mısın o kizda ağlatmamış diyorum bebeklikten beri aglatmamis.! Başkasına yapamadığın carlamayi gelip burda bana yapamazsın. Hadi yandan yandan. Sorun yaşayınca da ağlama.