- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.101
Yerde halisi var aynen mat hep onun üzerindeOo süperyere mi koyuyorsun ben hiç yerde denemedim bi deneyim. Yere ne seriyorsun peki oyun matı felan mı
25 yaptım bende baya serin oldu ama evin sıcaklığı 26 görünüyor nedense bana daha soğuk geliyorKlima da. 26.yuksek derece.
Ben 24.25 yapıyorum
Bende mat almayı düşünüyorum bi bakayım doğru daha rahat yayılırYerde halisi var aynen mat hep onun üzerinde
Yerde alan geniş daha rahat hareket eder
Aynı İİEvet sıcaktan
Aynı durum bizde de var, tipkisi, şuan nssil acaba bebeğiniz9 haftalık oldu işte 2 ayı doldu, gazını da çıkarıyor karnı da doyuyo hatta kusuyor da sürekli mızmız modda anlamadım valla, iki gündür ev çok kalabalıkti normal düzenimiz karıştı ondan sonra böyle oldu, kv ye geldik tatile kimseye gitmiyor hep bndr durmak istiyo kadın da şaşırdı bı yerini sıkmadım çocuğun diyo çığlık attıkça bnmki, bende bile zor sakinlesiyo biliyorum zaten
Duzenlerı bozuluyor huysuz oluyorlsrAynı durum bizde de var, tipkisi, şuan nssil acaba bebeğiniz
Su için de dediğiniz gibi yapacagim çay kaşığıyla deneyim bakalım (cesaretim gelirse) içeçek miKiz niye cahil olasın bilende anasının karnından bilip mi geliyo.
Ben ariticinin suyunu kaynatıp sogutup veriyorum. 2 3 ck kadar. Oda ısısında duran ısıda. Ekstra ılitma yapmıyorum yani. Serin serin iyi gidiyor1 yasa kadar böyle giderim yada zaman içinde daha öncesinde ariticiya dönerim. Ama şuan kaynatıp vermen daha makul. Biraz daha bağışıklık kazanmaları lazım. Nolur nolmaz.
Kendi ekseninde dönüyor totosuylaDur dur endişe etme. Her bebek farklı ilerliyor. Bizimkide dönme yok. Yüz üstünden sırta donuyo ama aksi yok henüz. Ama bu sabah beni çok şaşırttı. Yan yana sarılmış yatiyoduk uyumaya başlayınca bende dalmışım. Gozumu bi actim ayakları ağzıma geliyoeşime dedim sen mi çevirdin diye yok ben baktığımda ikinizde uyuyodunuz hiç dokunmadım dedi. Değişik bi dönme yapmış mesela. Kendi ekseni etrafında dgshsvh sizin doktor çok ilgiliydi bide gelecek kontrolde danisirsin. Amma mutlaka gozun üstünde olsun inan 1 günde değişim gösteriyorlar
2 şubat doğumlu 4 aylıkKaç aylık peki şuan kuzum. Bakma millete doğum kilosuna göre gayet iyi
Ay cok zormuş ya ac kapa üşür mu terler Mi sabahtan beri uğraştırıyorm25 yaptım bende baya serin oldu ama evin sıcaklığı 26 görünüyor nedense bana daha soğuk geliyor
Kesinlikle, bide bir günde bile değişiyorlarAynen heer bebek kendıne has
22-24 arası değişiyorKlimayı kaçta çalıştırıyorsunuz peki
Su an 4 ayı tamamladık aralarda iyiydik yani bu tsrihten 2.hafta kadar sonra geçti kendi kendine oyunlar oynadı büyüdü masallah ama bı ara uykuları çok kötü oldu yaklasik 3 hafta önce saat başı ayaktaydik 1 buçuk hafta sürdü o da geçti derken smdi herşeyi farkediyo gözünün önünden ayrilmazsam kendi oynuyo ama göremezse gene ağlıyo bide kucak geri geldi sıcaklardan da uyuyamıyor yapışık geziyoruz canımAynı durum bizde de var, tipkisi, şuan nssil acaba bebeğiniz
Benimki de yarım dönüyoBenimki dönmüyor yatotosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor geç mi kaldık donmek için bilmiyorum
Aynı bız o kucak yapış yapışSu an 4 ayı tamamladık aralarda iyiydik yani bu tsrihten 2.hafta kadar sonra geçti kendi kendine oyunlar oynadı büyüdü masallah ama bı ara uykuları çok kötü oldu yaklasik 3 hafta önce saat başı ayaktaydik 1 buçuk hafta sürdü o da geçti derken smdi herşeyi farkediyo gözünün önünden ayrilmazsam kendi oynuyo ama göremezse gene ağlıyo bide kucak geri geldi sıcaklardan da uyuyamıyor yapışık geziyoruz canım
, zBenki de yarım donuyo ama ben pek dönmeye teşvik etmedim o yönde ilerlemedik sanırım. Ama maşallah yarım donmesine rağmen yatağında emzikle yapisiyo yere