2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ya özellikle sabah uyandığında çok şaplanıyor bizimki ağzı kurumuş dudakları kuru kuru versem mi bende 1 çağ kaşığı kadar
Evet uykudan uyanınca oluyor dudakları yapışıyor ben veriyorum valla bazı drlar az az ver diyor bazı Dr verme diyor bizim Dr su ile ilgili bişey demedi ama 6. Aya kadar ek gıdaya geçmek yok dedi sadece bide havalarda sıcak günah ağzı dili boğazı kuruyordur yani

Oyy maşallah bende görsem korkarım bizde dün artık yarım döndükten sonra bacağını atıyor kendini yüz üstü döndürüyor bir aya kalmaz tamamen döner artık kaç aylık bebeğiniz
Bacak atmaya da başladıysa çok vakti kalmamıştır dönmek için benim bebiş bir hafta sonra 4 aylık olacak

Mamayı suyla yapıyoruz anne sütünde bütün karsılayacak besın var doktoru dınleyelım bız
Mamayı suyla yapıyorsun canım ama mamada şeker oranıda var sonuçta mamadan sonra kustuğunda yapış yapış oluyor kustuğu yer bana ilk aylarda ver diyen oldu çok nadir veriyordum gaz çıkarmasına yardımcı olur diyorlardı ama şimdi iki günde bir iki çay kaşığı veriyorum mevlidden okunmuş suyumuz vardı ayırmıştım kızım için ondan veriyorum birde sen artık emmiyor demiştin sadece mama veriyorsun sanırım

Bizim doktor bu ay meyve sebze sularıyla çay kaşığı kadar tadimlara başlatacak. Su için ne dediğini hatırlamıyorum sadece geceleri mama veriyorum ben onun dışında anne sütü alıyor. Ama çok şaplaniyor hava 38 derece. Bir de nasıl su vermek lazım arıtıcıdan alıp kaynatıp soğutmak mı lazim yoksa direk arıtıcıdan verebilir miyiz acaba? Bazen bazı konularda o kadar cahilim ki bu bilgisizliğimden çok utanıyorum

Kiz niye cahil olasın bilende anasının karnından bilip mi geliyo.
Ben ariticinin suyunu kaynatıp sogutup veriyorum. 2 3 ck kadar. Oda ısısında duran ısıda. Ekstra ılitma yapmıyorum yani. Serin serin iyi gidiyor 1 yasa kadar böyle giderim yada zaman içinde daha öncesinde ariticiya dönerim. Ama şuan kaynatıp vermen daha makul. Biraz daha bağışıklık kazanmaları lazım. Nolur nolmaz.

Evet cnm

Benimki dönmüyor ya totosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor geç mi kaldık donmek için bilmiyorum
Dur dur endişe etme. Her bebek farklı ilerliyor. Bizimkide dönme yok. Yüz üstünden sırta donuyo ama aksi yok henüz. Ama bu sabah beni çok şaşırttı. Yan yana sarılmış yatiyoduk uyumaya başlayınca bende dalmışım. Gozumu bi actim ayakları ağzıma geliyo eşime dedim sen mi çevirdin diye yok ben baktığımda ikinizde uyuyodunuz hiç dokunmadım dedi. Değişik bi dönme yapmış mesela. Kendi ekseni etrafında dgshsvh sizin doktor çok ilgiliydi bide gelecek kontrolde danisirsin. Amma mutlaka gozun üstünde olsun inan 1 günde değişim gösteriyorlar

Kızlar dün klima da yattık ama bebeğim uyandığında hareket ettiğinde emdiğinde çok terliyor klima da olduğumuz halde acaba hala sıcaklanıyor mu içerisi 26 derece hafif serin ne yapsam biraz daha düşük mü yapsam 24 25 derece gibi evi

Terliyor ve klimadayız hasta olacak diye tedirgin oluyorum

Terliyorsa düşürmek lazım 26 da fazla bence. Ben oda 23-24 olacak şekilde ayarlıyorum terlemiyor o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…