2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Hava yutuyorlar değil mi çığlık atacağım diye 🤭 gazla beraber kusmuk kaka kombo çıkarıyor benimki artık 🤣

Hışır kitaplarına bayılıyor. İç içe geçen zincir halkaları var iki elini birden kullanmasına yardımcı onu çok seviyor. Su matı aldım henüz tam anlamadı ama izlemesini seviyor. Piyanolu halıya bayılıyor. Bir de resimli kitaplarda ben uydurmasyon yapıyorum sayfalarda parmaklarımla geziniyorum anlatırken çok dikkatli bir şekilde takip edip tepiniyor sevine sevine 🤭 genelde ses çıkaran şeyleri seviyor bu aralar
Allah benımkı hıc bıseye kanmıuor tel derdı kucağa al korıdorda dolaş tavana baksın oturma odasına gırdıgım an bagırıyor Bode oglanın odaya bagılıyor o pc oynarken teosınde durmayı

Allah benımkı hıc bıseye kanmıuor tel derdı kucağa al korıdorda dolaş tavana baksın oturma odasına gırdıgım an bagırıyor Bode oglanın odaya bagılıyor o pc oynarken teosınde durmayı
Ay yani bizde etkinlikten etkinliğe koşmuyoruz 🤣 çabuk sıkılıyor gezip dolanmak istiyor.
Kucakta oturtmaya başladım artık kitaplarımıza falan hep kucakta bakıyoruz biraz daha uzun vakit geçiriyoruz böylelikle 🤭

Ben vermeye başladım bir iki kere Max 1 tatlı kaşığı mama boğazını temizlesin diye ne bilim doktor yok dedi ama herkes annelerim ver diyor çok sıcak az zaten verim çoğunu ağzından akitiyo

IMG_1869.png
Az önce böyle bir şeye denk geldim regli döneminde süt azalması ile ilgili

Ne yapayım şimdi durduk yere aglatayım mı çocugumu
Ağlama noktasında ki konu ne bilmiyorum ama bizim ki baya ağlamayı silah olarak kullanmaya başladı istemediği birşey de mız mızlaniyor kafayı iyiyorum 🥰 afedersiniz lavaboya gidicem anakucaginda kucak istiyoru mekan değişikliği ya da diyorum bekle bir saniye geliyorum oğlum ,🥺🤣 yani Leyla ile Mecnun gibi ismail abi gibiyim diğer odadan mutfaktan sesleniyorum. Geliyorummmmmmmm😁

Ama asla katılarak ağlamasına izin vermiyorum hele erkek çocuğu için diyo annem fıtık olurmuş çok ağlarsa abim olmuş bebekken. Kıyamam ya derdi var ki ağlıyor yoksa şuan şımarık ağlaması için erken gibime geliyo

Ama asla katılarak ağlamasına izin vermiyorum hele erkek çocuğu için diyo annem fıtık olurmuş çok ağlarsa abim olmuş bebekken. Kıyamam ya derdi var ki ağlıyor yoksa şuan şımarık ağlaması için erken gibime geliyo
Konu su aslında bir üye beybi brezza mama makinasını sormus bende hiç düşünmeden alın dedim çünkü sütüm çok gelmeyince bende aldım ve 5 saniye de mama hazır oldugu için kızım aç oldugun da süt ya da mama hep agzında idi bu yüzden küçükken pek aglamadı birde evde ana kucagı vardı çogu zaman da onun üstünde idi derken bebegim ağlamadan büyüdü şuan 6 aylık herkese gülücükler sacıyor 3 ayından itibaren de her gün parka çıkardım o zamanlar sadece oynayan cocukları izlettim şimdiler de de artık salıncak da sallanıyor yani sözün kısası hem ben anne olarak hemde küçük kızım biz bu sürecte hiç aglamadık bir baska üye de bana "aglamasına izin vermen lazım" demiş bende ona cevap olarak dedim yani çocugumu aglatmam mı lazım anlamadım aglayabilir de bu durum benim elimde olan birşey degil ki

Konu su aslında bir üye beybi brezza mama makinasını sormus bende hiç düşünmeden alın dedim çünkü sütüm çok gelmeyince bende aldım ve 5 saniye de mama hazır oldugu için kızım aç oldugun da süt ya da mama hep agzında idi bu yüzden küçükken pek aglamadı birde evde ana kucagı vardı çogu zaman da onun üstünde idi derken bebegim ağlamadan büyüdü şuan 6 aylık herkese gülücükler sacıyor 3 ayından itibaren de her gün parka çıkardım o zamanlar sadece oynayan cocukları izlettim şimdiler de de artık salıncak da sallanıyor yani sözün kısası hem ben anne olarak hemde küçük kızım biz bu sürecte hiç aglamadık bir baska üye de bana "aglamasına izin vermen lazım" demiş bende ona cevap olarak dedim yani çocugumu aglatmam mı lazım anlamadım aglayabilir de bu durum benim elimde olan birşey degil ki
Anladım anladım çocuğun aglamasina izin verilebilir ama ağlamak derdi uykusu açlığı söz konusu değil simariklik böyle vik vik mikirdanma olursa ki oğlumda yapıyorum onu. Ama diğer türlü eşimle konustuk hatta bu konuyu 3 aydan sonra bende mama ağırlıklı devam ettim. Gece benim zibidi 3 saat olmadan açıkiyor o zaman beni bı görün mutfağa gidiyorum koştur odaya emzik ağzına veriyorum yöne koştur ısıtıcıyi kapat biberona koy ısı ayarı yap vs sonra hol uzun git git bitmiyo gibi 🥸😤 o ağlamayı asla istemem hele ki gece acliktan ağlayıp ayilma ihtimali var sa ki açlık ağlaması kıyamam çok üzülüyorum içim yaniyo izin vermem. Ama ürünü geç gördüm bu kadar kullanışlı olduğunu bilsem belki bende ilk başlarda alırdım ama eşim aldırırmiydi bilmem. Bazen o mama yapiyo ya soğuk oluyo geri ısıt ya sıcak yapiyo geri sogut gecenin 3 u girlaklasam olmaz 🤣 velhasıl kelam. Bebeği bu sebepten aglatmayi tercih etmem bende

Ne uzun yazmışım. Bebişin derin uykuya girmesini bekliyorum da 🥰😘 hakkinizi helal edin. Geç dahil oldum size ama çok iyi geldiniz bana. İlk oğlumun 2011 Nisan anneleri grubumuz vardı burda buluşmalar yapıyorduk hatta bir tane kardeşim ablam oldu hala gorusuruz. Çocuklarımız birlikte büyüdü nerdeyse her sene fotoğraflari vardır teyze derler bana

X