- 27 Nisan 2023
- 571
- 643
- 29
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #58.981
Benim de 2600 doğru şu an 6100 61 cm ama bana çok ufak görünüyo.. Görenler de ufak diyor o yüzden bunun normali nasıl merak ettimBenim bebeğim 2500 gram 47 cm doğmuştu şuan 57 cm 5300 gram. Sizin ?
Mama içiyorsa su verebilirsin.çocuk doktoru dedi veriyorum cocugma ne zaman mama yerse ,2corba kaşık kadar su veriyorum yavaş yavaş aktarıyorum suyu.Bende su vermek istiyorum 4.5 aylık olduk doktor verme dedi ama yine de vermeyi düşünüyorum günde kaç kere vereceksiniz
Benim miniğim 41 cm 1800 gr doğdu.iki hafta önce 5800 ve 62 cm’di cok hızlı büyüyorlarBenim bebeğim 2500 gram 47 cm doğmuştu şuan 57 cm 5300 gram. Sizin ?
Benimki de minnik duruyor bana çekmiş galiba. Ama çok az kilo alınca endişelendim bu ay. Bakalım diğer ayda az kilo alırsa ek gıdaya başlayacağım yavaş yavaşBenim de 2600 doğru şu an 6100 61 cm ama bana çok ufak görünüyo.. Görenler de ufak diyor o yüzden bunun normali nasıl merak ettim
Hayır mama içmiyorMama içiyorsa su verebilirsin.çocuk doktoru dedi veriyorum cocugma ne zaman mama yerse ,2corba kaşık kadar su veriyorum yavaş yavaş aktarıyorum suyu.
Oy maşallah çok güzel büyümüşBenim miniğim 41 cm 1800 gr doğdu.iki hafta önce 5800 ve 62 cm’di cok hızlı büyüyorlar
Hava yutuyorlar değil mi çığlık atacağım diyeSes çıkarmaya çığlık atmaya basladiysa ve bu bağırsakları sonrasında kucağa alıp gaz cikartmayi deneyin. Açlık alt temizliği sıcaklık uyku durumları okeyse 100 de 100 gazdan agliyodur. Bizimki 5. Aya girecek seslenmeye başladığından beri delicesine gazı var. Aklınızda olsun
Hışır kitaplarına bayılıyor. İç içe geçen zincir halkaları var iki elini birden kullanmasına yardımcı onu çok seviyor. Su matı aldım henüz tam anlamadı ama izlemesini seviyor. Piyanolu halıya bayılıyor. Bir de resimli kitaplarda ben uydurmasyon yapıyorum sayfalarda parmaklarımla geziniyorum anlatırken çok dikkatli bir şekilde takip edip tepiniyor sevine sevineBugün en uzun süre dışarda kaldigimiz zan oldu. Dışarısı çok sıcak. Uzun süre arabada kalınca sırtı terliyor. O zan zaten dile getiriyo derdini kucağa alıyorum. Alışveriş yaptık.. yemek yedik.. kahve içtik... 2 mekan değiştirdik. Sonra güzel ablalar abiler oğluşumu sevdi cilve yaptıyemek kısmına gelince hala 3 ölçüyü tam bitiremiyoruz nasıl olcak bilmiyorum çoğu beslenmeyi gün için de uykuda olursa vermeye çalışıyorum o zaman ancak bitiriyo. Oyuncak aldik. Uçmuş fiyatlar deli para. Pusete takılan his oyuncağı aldık 700 TL Allah'ım herkesin yardımcısı olsun.dis kasiyici aldık sulu alıştırmak biberonu aldık. Şu vermem lazım ara ara vallahi mama meme de olsa artık ihtiyaç. Birde burda birbirimize bebeklerimizin sevdiği verim aldığı oyuncaklari paylassak ya. Fikir olur hem. Oyun halısı mesela bizim için mükemmellik kurtarici.
34+3 prematüre 5 Ocak doğumlu maalesef erken doğdu ama iyi gidiyoruz çok şükürOy maşallah çok güzel büyümüşne zaman doğmuştu kaç aylık şuan
Bacaklari örttüm de tekmelemiş zaten hepKesinlikle çok terliyo. Klima da üstüne bişey örttünüz mü
Hasta olmadı ama yeni yeni aciyorum. Uyuturken aciyorum uyuyunca kapatiyorum. 2 saat sonra yine aciyorum uyku modunda. Mesela 2 saat calisiyor kendi kendine duruyor sonra. Panelleri yukarı kaldiriyorum düsük fanda calistiriyorumKlima ile hasta olmadı hiç değil mi? Klima aldık takılacak sıcaktan uyuyamıyor evde bebek.Hasta olur mu diye de endişeliyim bir yandan ama
Zincir halkalar dediğiniz şeyin linki varmı acaba ?Hava yutuyorlar değil mi çığlık atacağım diyegazla beraber kusmuk kaka kombo çıkarıyor benimki artık
Hışır kitaplarına bayılıyor. İç içe geçen zincir halkaları var iki elini birden kullanmasına yardımcı onu çok seviyor. Su matı aldım henüz tam anlamadı ama izlemesini seviyor. Piyanolu halıya bayılıyor. Bir de resimli kitaplarda ben uydurmasyon yapıyorum sayfalarda parmaklarımla geziniyorum anlatırken çok dikkatli bir şekilde takip edip tepiniyor sevine sevinegenelde ses çıkaran şeyleri seviyor bu aralar
Maşallah34+3 prematüre 5 Ocak doğumlu maalesef erken doğdu ama iyi gidiyoruz çok şükür
Üstüne ne giydiriyorsunuz peki klimadayken. Ben şimdi dayanamadım salona taşındım klimalı yerde yatacaz ama ne giydireceğimi şaşırdım uzun kollu giydirsem olmaz 26 derece de çalıştırıyorum şuanBacaklari örttüm de tekmelemiş zaten hep
Benim ev güneş almıyor o yüzden daha iyi,Yine sizin ev iyiymiş bizim ki şuan 30 dereceklima da uyutmayım dedim yatak odasına geldim şimdi de çok pişmanım geri de götürmek istemiyorum bi sıcak bi soğuk yapmayım diye
Kaç aylık peki şuan kuzum. Bakma millete doğum kilosuna göre gayet iyiBenim de 2600 doğru şu an 6100 61 cm ama bana çok ufak görünüyo.. Görenler de ufak diyor o yüzden bunun normali nasıl merak ettim
Gayet iyi.. MaşallahBenim de 2600 doğru şu an 6100 61 cm ama bana çok ufak görünüyo.. Görenler de ufak diyor o yüzden bunun normali nasıl merak ettim
Kisa kollu zibin altina ince pijama alti giydirdim bu aksam. Örtmedim klima acik degil suan. Yatmadan önce 2 saat calistirdim. Hava 27 derece suanÜstüne ne giydiriyorsunuz peki klimadayken. Ben şimdi dayanamadım salona taşındım klimalı yerde yatacaz ama ne giydireceğimi şaşırdım uzun kollu giydirsem olmaz 26 derece de çalıştırıyorum şuan
Hava Izmirde 27 gecenin bu saati. Oda 25 derece falanKisa kollu zibin altina ince pijama alti giydirdim bu aksam. Örtmedim klima acik degil suan. Yatmadan önce 2 saat calistirdim. Hava 27 derece suan
MasallahhhBenim bebeğim 2500 gram 47 cm doğmuştu şuan 57 cm 5300 gram. Sizin ?
Bızım kıde mama yıyor ama ek gıdaya kadar şu yok dediMama içiyorsa su verebilirsin.çocuk doktoru dedi veriyorum cocugma ne zaman mama yerse ,2corba kaşık kadar su veriyorum yavaş yavaş aktarıyorum suyu.