- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.001
Allah benımkı hıc bıseye kanmıuor tel derdı kucağa al korıdorda dolaş tavana baksın oturma odasına gırdıgım an bagırıyor Bode oglanın odaya bagılıyor o pc oynarken teosınde durmayıHava yutuyorlar değil mi çığlık atacağım diyegazla beraber kusmuk kaka kombo çıkarıyor benimki artık
Hışır kitaplarına bayılıyor. İç içe geçen zincir halkaları var iki elini birden kullanmasına yardımcı onu çok seviyor. Su matı aldım henüz tam anlamadı ama izlemesini seviyor. Piyanolu halıya bayılıyor. Bir de resimli kitaplarda ben uydurmasyon yapıyorum sayfalarda parmaklarımla geziniyorum anlatırken çok dikkatli bir şekilde takip edip tepiniyor sevine sevinegenelde ses çıkaran şeyleri seviyor bu aralar
Babyjem Puset Oyuncak Askısı OvalZincir halkalar dediğiniz şeyin linki varmı acaba ?
Ay yani bizde etkinlikten etkinliğe koşmuyoruzAllah benımkı hıc bıseye kanmıuor tel derdı kucağa al korıdorda dolaş tavana baksın oturma odasına gırdıgım an bagırıyor Bode oglanın odaya bagılıyor o pc oynarken teosınde durmayı
Ne yapayım şimdi durduk yere aglatayım mı çocugumuKonudan bagimli bağımsız ağlamasına müsaade edin bebeğinize. Bunuda öğrenmesi gerekiyor.
Ortak ne çok yanımız var. Bizim de kedimiz varBalkonın camı acık çıkıp balkonda yatasım var kedı çok keuoflı balkona gırıp çıkıyor esıyor
Ağlama noktasında ki konu ne bilmiyorum ama bizim ki baya ağlamayı silah olarak kullanmaya başladı istemediği birşey de mız mızlaniyor kafayı iyiyorumNe yapayım şimdi durduk yere aglatayım mı çocugumu
Hamilelikte kramp girmesin kasılma olmasın diye kullanmıştım kalmışsa bende icsem regl olmasam da faydası olur mu kiEki Görüntüle 3437224 Az önce böyle bir şeye denk geldim regli döneminde süt azalması ile ilgili
Anaam benim kediler balkona çıksa aklımı oynatırımBalkonın camı acık çıkıp balkonda yatasım var kedı çok keuoflı balkona gırıp çıkıyor esıyor
Ben gebelikten beri kullanıyorum hiç bırakmadımHamilelikte kramp girmesin kasılma olmasın diye kullanmıştım kalmışsa bende icsem regl olmasam da faydası olur mu ki
Konu su aslında bir üye beybi brezza mama makinasını sormus bende hiç düşünmeden alın dedim çünkü sütüm çok gelmeyince bende aldım ve 5 saniye de mama hazır oldugu için kızım aç oldugun da süt ya da mama hep agzında idi bu yüzden küçükken pek aglamadı birde evde ana kucagı vardı çogu zaman da onun üstünde idi derken bebegim ağlamadan büyüdü şuan 6 aylık herkese gülücükler sacıyor 3 ayından itibaren de her gün parka çıkardım o zamanlar sadece oynayan cocukları izlettim şimdiler de de artık salıncak da sallanıyor yani sözün kısası hem ben anne olarak hemde küçük kızım biz bu sürecte hiç aglamadık bir baska üye de bana "aglamasına izin vermen lazım" demiş bende ona cevap olarak dedim yani çocugumu aglatmam mı lazım anlamadım aglayabilir de bu durum benim elimde olan birşey degil kiAma asla katılarak ağlamasına izin vermiyorum hele erkek çocuğu için diyo annem fıtık olurmuş çok ağlarsa abim olmuş bebekken. Kıyamam ya derdi var ki ağlıyor yoksa şuan şımarık ağlaması için erken gibime geliyo
Anladım anladım çocuğun aglamasina izin verilebilir ama ağlamak derdi uykusu açlığı söz konusu değil simariklik böyle vik vik mikirdanma olursa ki oğlumda yapıyorum onu. Ama diğer türlü eşimle konustuk hatta bu konuyu 3 aydan sonra bende mama ağırlıklı devam ettim. Gece benim zibidi 3 saat olmadan açıkiyor o zaman beni bı görün mutfağa gidiyorum koştur odaya emzik ağzına veriyorum yöne koştur ısıtıcıyi kapat biberona koy ısı ayarı yap vs sonra hol uzun git git bitmiyo gibiKonu su aslında bir üye beybi brezza mama makinasını sormus bende hiç düşünmeden alın dedim çünkü sütüm çok gelmeyince bende aldım ve 5 saniye de mama hazır oldugu için kızım aç oldugun da süt ya da mama hep agzında idi bu yüzden küçükken pek aglamadı birde evde ana kucagı vardı çogu zaman da onun üstünde idi derken bebegim ağlamadan büyüdü şuan 6 aylık herkese gülücükler sacıyor 3 ayından itibaren de her gün parka çıkardım o zamanlar sadece oynayan cocukları izlettim şimdiler de de artık salıncak da sallanıyor yani sözün kısası hem ben anne olarak hemde küçük kızım biz bu sürecte hiç aglamadık bir baska üye de bana "aglamasına izin vermen lazım" demiş bende ona cevap olarak dedim yani çocugumu aglatmam mı lazım anlamadım aglayabilir de bu durum benim elimde olan birşey degil ki
Evet o özelliği beni benden alıyorBen gebelikten beri kullanıyorum hiç bırakmadımayıptır söylemesi kabizliga da iyi geliyor
Aynen biz alıştık her ay 1 kilo almalarınaDemekki normal kilo boy yavaşlaması