- 27 Nisan 2023
- 571
- 643
- 29
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.901
Ben pusetsiz kullanıyprum daha çok yatar modda kızım içinde mışıl mışıl uyuyoBebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklümpusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Evet. Ucunu damağına sıkıştırıp emiyor. Acıtıyor bazenKızlar benim oğlan emerken damaklarıyla ısırıyor ya sizin de yapıyor mu
Ben Pusetsiz kullanıyorum 2 haftadır boyu uzadı sığmıyor. Gerçi çok gezmeyi sevmiyo agliyo sürekli ama kullanabildigimiz zaman pusetsiz kullanıyoruzBebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklümpusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Aaa sündüre sündüre hem deeeKızlar benim oğlan emerken damaklarıyla ısırıyor ya sizin de yapıyor mu
Biz probiyotiği kestik, benimki neden ishal gibi oldu o zaman üşüttük çocuğu herhaldeZannetmiyorum bizde sab simplex kullanıyoruz ama probiyotik eklenince ishal oldu
Benim bebek arabamın puseti yok 22 günlükken ilk kez dışarı çıktık o günden beri puset kullanmıyorum tam yatar pozisyonda altına yumuşak bir şeyler yerleştirip kemerini güzelce bağlıyorum başta ağlasa da azıcık gezince uyuyoBebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklümpusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Pusetsiz bebek arabamız bizim, doğumdan sonraki 10. günden beri de o şekilde kullanıyoruz yenidogan uyumlu. İçerisinde pofidik yatağı varBebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklümpusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Bizimkide öyle..Ben pusetsiz kullanıyprum daha çok yatar modda kızım içinde mışıl mışıl uyuyo
Bizde probiyotik kullanıyoruz doktor günde 2 defa 5 damla verdi ishal olmaması için bir kere vermek daha mantıklı gibi geldi 2 defa verince ishal gibi oluyor bence oda ağrı yapar gibi geliyor.siz nasıl veriyorsunuz birde ismi nedir biz lactocol kullanıyoruz gaz ilacı olarak da Nurse HarveysEvet probiyotik kullanınca bizimkide. Ishal gibi oluyo
Bilemiyorum, bende bugün probiyotik vermediğim ilk gündü ama bugün yine ishal olarak yaptı belkide etkisi hala devam ediyor bilmiyorum takip edeceğim. İsterseniz takipli hekiminizle iletişime geçin o yönlendirir sizi.Biz probiyotiği kestik, benimki neden ishal gibi oldu o zaman üşüttük çocuğu herhalde
Ayy evet, yeni doğan Ken yapıyordu, son 1 haftadır yine yapıyor ara araKızlar benim oğlan emerken damaklarıyla ısırıyor ya sizin de yapıyor mu
Diş çıkınca yaparlarsa büyük sıkıntıAyy evet, yeni doğan Ken yapıyordu, son 1 haftadır yine yapıyor ara araçok tepki vermemeye çalışıyorum alışkanlık yapmasın diye... Ama diş varmış gibi acıtıyor sıpa
Limon bal tane karabiber ılık suda birleştirip iç canım, şifa olsun inşallahKızlar grip oldum oluyor gibiyim geceden beri. Beni zımba gibi yapacak doğal tarifler atın üstüme.
Amin kuzu. Limon kaynatıp balla içtim ama pek değişiklik olmadı galibaLimon bal tane karabiber ılık suda birleştirip iç canım, şifa olsun inşallah
Ayyy hayırBebeklerinizin saçlarını kestiniz mi?
Ama dökülüyorAyyy hayırhiç dokundurmam 2-3 yaşına kadar kesmem yumuşacık pamuklumm
Küçücük bebekleri dazlak yapıyorlar çok fena
Bizim de ediz Hun gibi alın yanları açıkAma dökülüyortepesi döküldü bizim arkalarda dökülmeye başladı ama hiç cesaret edemiyorum yarım yamalak uzayacak bu seferde