2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Gunaydınlar adet olan kızlar ilk adet kan yorgunluğunuz nasıl dı be kan kaybından ölecem yarım saate gece pedı doluyo ve arkama gecıyor anında yatak yorgan kalmamıs bugün 3. Gün kanama ıyıce arttı
Bu kadar kanama normal mi bilemedim. Doktorunuzun görüşünü almanız daha doğru olur gibi

Gunaydınlar adet olan kızlar ilk adet kan yorgunluğunuz nasıl dı be kan kaybından ölecem yarım saate gece pedı doluyo ve arkama gecıyor anında yatak yorgan kalmamıs bugün 3. Gün kanama ıyıce arttı
Benimde 2. Gün yoğun ama arkama geçecek kadar değil normal regli olduğum gibi ilk 3 gün benim hep yoğun olur sonraazalarak biter farklı bir kanama değil benim için
Senin normal regli kanamandan daha da mı yoğun

Benimde 2. Gün yoğun ama arkama geçecek kadar değil normal regli olduğum gibi ilk 3 gün benim hep yoğun olur sonraazalarak biter farklı bir kanama değil benim için
Çok çok yoğun yarım saate bütün ped batıyor pantolon dön bısı kalmıyor

Çok çok yoğun yarım saate bütün ped batıyor pantolon dön bısı
Bu kadar kanama normal mi bilemedim. Doktorunuzun görüşünü almanız daha doğru olur gibi
Normal gelmedı agrı sancı bısı yok ama bugün de devam ederse yarın dırek gıdeyım

Polıkıstık overım regl donemı 3 gün sürer 4 gün sürer gider 2 ve 3 gün fazla olur çok denecek kadar degıl oda 5 gün temızlenorım abdet alırım bu degısıl

Aşırı huzursuz huysuz nazara geldi hiç inanmazdım ama doğruymuş yani klasik bebek işte niye değer ki anlamadım ama katıla katıla ağlıyor huzursuz gaz yok karnı tok altı temiz çok huysuzlastı
Bizimkide öyle hiç bir şekilde uykuya geçmedi kalabalık sevmiyorlar

Bebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklüm pusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu

Benim normal zamanda olan adetim gibiydi bu şekilde yoğun değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…