2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
9.haftadayiz gündüz uykusuna çok direniyor gece de dengesiz bu ara bir cok uzun bir cok kısa belli olmuyor. Zor uyuttum dua ediyorum uyanmasın diye şuan
Umarım dönemsel birşeydir ve geçicidir çok direniyor gündüz uyumayınca gece bayılırdı gece de çok zor dalıyor.bir tane uzun uyku yaptıktan sonra ikinci uykuya yine çoj zor dalıyor ve sürekli ıhhhhh ıhhhhhh ıhhhh şeklinde. Belki gazdır diyorum ama emin olamadım

Evet uzun uykudan sonraki uykuyu hep söylene söylene yapiyor. Ellemedim uyudu öyle

Anne sütüyle besleyenler bebeginiz memede daha kisa süre mi kaliyor gecen ayla karsilastirirsaniz? Sanki 7-8 dkda işini bitiriyor benim bebe

Büyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı
65 günlükler gündüz uykuları resmen artık sıfır öncesinde gündüz 45 dk veya 1 saat kestirme uyurlardı 8. Hafta atağıyla o da kalmadı 5 dk max uyuyorlardı şimdi 2 gündür öğlen uykusuna yatıyorlar çünkü artık uyut diye ağlayarak gözümün içine bakıyorlar çok şükür öğlen uykuları başladı kendileri sinyalleri verdi anlamak gerek gözlem ve takip önemli bence ama geçecek 8. Hafta atağı 2 haftaya kadar sürebiliyormuş bizim ki 10 gün oldu hafifliyor belirtiler artık sanırım adapte olmaya başlıyorlar yeni davranışlarına ama canım çıktı diyebilirim

Ben çevirerek yatırıyorum her ne kadar ben sola çevirsem de kafalar sağa dönüyor sağa çevirsem sola dönüyor inatlaşır gibi ama yine de pes etmeden her beslemeye kalktıkça gece çeviriyorum gündüz de kafa yastığında tutuyorum ya da yüz üstü tutuyorum gündüz hep gözümün önğndeler zaten

Büyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı
Biz de aynı şekildeyiz geceleri kendi kendine uyurdu ben yanına yatardım birlikte uyuyakalırdık artık desteksiz uyumuyo memede 1 saati geçiyo dalması ilk uyku uzun olurdu 1 haftadır 2 saate bir kalkıyo 5 buçukta güne başlıyo gündüz uykusunu kucaktaysa bütün gün uyur öyle bi imkanım olmadığı için kucakta uyuduğu yarım saatlerle geçiştiriyoruz yatırınca hemen gerinip gözlerini açıyo

Ya bn de farkettim ben ishalken o da ishal

Galıba idrar yollarımı üşüttüm az ve sık tuvalete gıdıyorum felaket bır acı hıssı olıyor o az bısı idrarda adet bır yandan offff

Ben doğduğundan beri bir sağa bir sola yatırıyorum kundakladığım için vücudunu da yan yatırıp destekliyorum.

Bizimkide direniyor uykuya gündüz de gece de..
Önce gündüz uyurdu şimdi uyuyor memede koyuyorum uyanıyor. 3.4.kere oluyor bu
Ama. Uykudan da ölüyor resmen..,
3aylik Olacağız 27.sinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…