- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 32
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.941
Baya yükselmiş menenjit yaptırdınız mı o nekadar olmuş acaba
9.haftadayiz gündüz uykusuna çok direniyor gece de dengesiz bu ara bir cok uzun bir cok kısa belli olmuyor. Zor uyuttum dua ediyorum uyanmasın diye şuanBüyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı
Umarım dönemsel birşeydir ve geçicidir9.haftadayiz gündüz uykusuna çok direniyor gece de dengesiz bu ara bir cok uzun bir cok kısa belli olmuyor. Zor uyuttum dua ediyorum uyanmasın diye şuan
2. Atak haftasıBüyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı
Evet uzun uykudan sonraki uykuyu hep söylene söylene yapiyor. Ellemedim uyudu öyleUmarım dönemsel birşeydir ve geçicidirçok direniyor gündüz uyumayınca gece bayılırdı gece de çok zor dalıyor.bir tane uzun uyku yaptıktan sonra ikinci uykuya yine çoj zor dalıyor ve sürekli ıhhhhh ıhhhhhh ıhhhh şeklinde. Belki gazdır diyorum ama emin olamadım
65 günlükler gündüz uykuları resmen artık sıfır öncesinde gündüz 45 dk veya 1 saat kestirme uyurlardı 8. Hafta atağıyla o da kalmadı 5 dk max uyuyorlardı şimdi 2 gündür öğlen uykusuna yatıyorlar çünkü artık uyut diye ağlayarak gözümün içine bakıyorlar çok şükür öğlen uykuları başladı kendileri sinyalleri verdi anlamak gerek gözlem ve takip önemli bence ama geçecek 8. Hafta atağı 2 haftaya kadar sürebiliyormuş bizim ki 10 gün oldu hafifliyor belirtiler artık sanırım adapte olmaya başlıyorlar yeni davranışlarına ama canım çıktı diyebilirimBüyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı
Ben çevirerek yatırıyorum her ne kadar ben sola çevirsem de kafalar sağa dönüyor sağa çevirsem sola dönüyor inatlaşır gibi ama yine de pes etmeden her beslemeye kalktıkça gece çeviriyorum gündüz de kafa yastığında tutuyorum ya da yüz üstü tutuyorum gündüz hep gözümün önğndeler zatenKızlar birşey soracağım çocuğu kendi haline mi bırakıyorsunuz yatarken yoksa belli bir yöne sırayla çevirip mi yatırıyorsunuz kafa şekli düzgün olsun diye böyle bişeyler yapıyor musunuz benim oğlan hep düz yatmak istiyor arkadaki saçları döküldü
Yatmıyor daha çok aglıyorKızlar bebeği çok gazlı olup hamak beşik kullanan var mı uyutmak için, işe yarıyor mu? Kollarım koptu artık sallamaktan hamak beşik sipariş ettim umarım işe yarar
Biz de aynı şekildeyiz geceleri kendi kendine uyurdu ben yanına yatardım birlikte uyuyakalırdık artık desteksiz uyumuyo memede 1 saati geçiyo dalması ilk uyku uzun olurdu 1 haftadır 2 saate bir kalkıyo 5 buçukta güne başlıyo gündüz uykusunu kucaktaysa bütün gün uyur öyle bi imkanım olmadığı için kucakta uyuduğu yarım saatlerle geçiştiriyoruz yatırınca hemen gerinip gözlerini açıyoBüyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı
Ya bn de farkettim ben ishalken o da ishalAy ben tırnaklarını kesemiyorumgerçekten çok cesursunuz
Jilet çok riskli değil mi Allah korusun
Bizim kızın az saçla doğdu, tepeler döküldü dökülenlerin yerine çıkıyor şimdi insallah çok saçlı olur
Gaz damlasını kolik yüzünden kullaniyoruz, bırakmaya cesaret edemiyorum. Arada bağlantı var mı bilmiyorum ama benim bağırsak hareketliliğim de etkiliyor sanki, çok afedersiniz ben kabizken o da zorlanıyor ben rahatlayınca o da ishal gibi oluyo.
Benimki tam uzattı dedim bir süre şimdi tekrar 5 10 dk. Ama çok sık emiyorAnne sütüyle besleyenler bebeginiz memede daha kisa süre mi kaliyor gecen ayla karsilastirirsaniz? Sanki 7-8 dkda işini bitiriyor benim bebe
3,5 ya da 3,750 gibi bir şeydi biz on gün önce yaptırdıkBaya yükselmiş menenjit yaptırdınız mı o nekadar olmuş acaba
Benim gece uzun emiyor günduz sık ve kısa. Siz kac günlüksünüz? Biz 70Benimki tam uzattı dedim bir süre şimdi tekrar 5 10 dk. Ama çok sık emiyor
83. Gece gündüz fark etmiyor pek gece de iki çekip uyuyor bu yüzden de sürekli uyanıyor zaten bu emme işini bi düzene koyamadıkBenim gece uzun emiyor günduz sık ve kısa. Siz kac günlüksünüz? Biz 70
Ben doğduğundan beri bir sağa bir sola yatırıyorum kundakladığım için vücudunu da yan yatırıp destekliyorum.Kızlar birşey soracağım çocuğu kendi haline mi bırakıyorsunuz yatarken yoksa belli bir yöne sırayla çevirip mi yatırıyorsunuz kafa şekli düzgün olsun diye böyle bişeyler yapıyor musunuz benim oğlan hep düz yatmak istiyor arkadaki saçları döküldü