- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.881
Benım ebe bu ası uçta 2 ve 4 ayda yada 3 ile 5 ay demıstı galıba Bode ızmırdekıler gelmedı çok sıkur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar kanama normal mi bilemedim. Doktorunuzun görüşünü almanız daha doğru olur gibiGunaydınlar adet olan kızlar ilk adet kan yorgunluğunuz nasıl dı be kan kaybından ölecem yarım saate gece pedı doluyo ve arkama gecıyor anında yatak yorgan kalmamıs bugün 3. Gün kanama ıyıce arttı
Benimde 2. Gün yoğun ama arkama geçecek kadar değil normal regli olduğum gibi ilk 3 gün benim hep yoğun olur sonraazalarak biter farklı bir kanama değil benim içinGunaydınlar adet olan kızlar ilk adet kan yorgunluğunuz nasıl dı be kan kaybından ölecem yarım saate gece pedı doluyo ve arkama gecıyor anında yatak yorgan kalmamıs bugün 3. Gün kanama ıyıce arttı
Bizim de bazen öyle oluyor sanırım normal.Sadece anne sütü alıyor sizin de öyle mi?Kızlar bazı kakaları çok sulu az pütürlü ishal gibi endişe edecek bir durum var mı sizce
Evet haftada birkaç gün o da günde bir kere mama veriyorum. Normal o zaman yaBizim de bazen öyle oluyor sanırım normal.Sadece anne sütü alıyor sizin de öyle mi?
Arkadaşım almıştı, trendyoldanTulumuna bayıldım. Nerden aldınız?
Benim kızımında kalası sulu ishal gibi probiyotik kullanıyor. Doktoruna danıştım probiyotiği kestik takip edeceğizKızlar bazı kakaları çok sulu az pütürlü ishal gibi endişe edecek bir durum var mı sizce
Bizde sab simplex kullanıyoruz onun etkisi olur mu ki acabaBenim kızımında kalası sulu ishal gibi probiyotik kullanıyor. Doktoruna danıştım probiyotiği kestik takip edeceğiz
Çok çok yoğun yarım saate bütün ped batıyor pantolon dön bısı kalmıyorBenimde 2. Gün yoğun ama arkama geçecek kadar değil normal regli olduğum gibi ilk 3 gün benim hep yoğun olur sonraazalarak biter farklı bir kanama değil benim için
Senin normal regli kanamandan daha da mı yoğun
Çok çok yoğun yarım saate bütün ped batıyor pantolon dön bısıBenimde 2. Gün yoğun ama arkama geçecek kadar değil normal regli olduğum gibi ilk 3 gün benim hep yoğun olur sonraazalarak biter farklı bir kanama değil benim için
Senin normal regli kanamandan daha da mı yoğun
Normal gelmedı agrı sancı bısı yok ama bugün de devam ederse yarın dırek gıdeyımBu kadar kanama normal mi bilemedim. Doktorunuzun görüşünü almanız daha doğru olur gibi
Bizimkide öyle hiç bir şekilde uykuya geçmedi kalabalık sevmiyorlarAşırı huzursuz huysuz nazara geldi hiç inanmazdım ama doğruymuş yani klasik bebek işte niye değer ki anlamadım ama katıla katıla ağlıyor huzursuz gaz yok karnı tok altı temiz çok huysuzlastı
Zannetmiyorum bizde sab simplex kullanıyoruz ama probiyotik eklenince ishal olduBizde sab simplex kullanıyoruz onun etkisi olur mu ki acaba
Evet probiyotik kullanınca bizimkide. Ishal gibi oluyoZannetmiyorum bizde sab simplex kullanıyoruz ama probiyotik eklenince ishal oldu
Benim de normalde az gelirdi reglim sadece 2. Gün yoğun geçerdi bunda 4 gün çok yoğun geçti saat başı ped değiştiriyordum gece pedlerindenÇok çok yoğun yarım saate bütün ped batıyor pantolon dön bısı kalmıyor
Benim normal zamanda olan adetim gibiydi bu şekilde yoğun değildiGunaydınlar adet olan kızlar ilk adet kan yorgunluğunuz nasıl dı be kan kaybından ölecem yarım saate gece pedı doluyo ve arkama gecıyor anında yatak yorgan kalmamıs bugün 3. Gün kanama ıyıce arttı
Biraz erken değil mi canım ben hala puset kullanıyorumBebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklüm pusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Benim ki ilk 3 gün yoğundu ama sizin ki kadar değilÇok çok yoğun yarım saate bütün ped batıyor pantolon dön bısı kalmıyor
Benim ki de probiyotik kullanınca ishal oluyoEvet probiyotik kullanınca bizimkide. Ishal gibi oluyo