- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.293
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.921
bizimki bir demet tiyatrodaki saldıray abiye benziyorBizim de ediz Hun gibi alın yanları açık çıkar kendi hiç ellemem ya böyle çok tatlı geliyor yazıhanesi olan 80’ler müdürü gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki bir demet tiyatrodaki saldıray abiye benziyorBizim de ediz Hun gibi alın yanları açık çıkar kendi hiç ellemem ya böyle çok tatlı geliyor yazıhanesi olan 80’ler müdürü gibi
Bişey olmaz inşallahAmin kuzu. Limon kaynatıp balla içtim ama pek değişiklik olmadı galiba eşimde hasta bebeğe geçecek diye ödüm kopuyor
Evet biz kestik daha gür çıkması için. Sünnetmiş zaten erken çıkıyolarBebeklerinizin saçlarını kestiniz mi?
Bal,doğal sirke,limon,zencefil sıcak su ile birleştirip için geçmiş olsunKızlar grip oldum oluyor gibiyim geceden beri. Beni zımba gibi yapacak doğal tarifler atın üstüme.
B Buffalosos Ucanbalon bizimkide hayat bilgisindeki Müdür Amil gibiydi doğduğunda, resmen önde saçlar yoktu şimdi şimdi uzuyor.
Dinimizce sünnet olan 7 günlükken kesip, taratıp gramı kadar altın veya gümüş veya değeri kadar para sadaka vermek gerekmiş.
Biz kızımda ve oğlumda yaptık ama u günlükken değil neredeyse yaşlarına yakındı kızımda 3 çeyrek, oğlumda da 2 çeyrek dağıtmıştık, Allah kabul etsin. Henüz bunda da yapmadık. Bakalım ne zaman kısmet olur
Dini bir anlamı olduğunu bilmiyordum, aydınlattınız beni teşekkür ederim peki bizimki kımıl kımıl hiç durmuyor nasıl yapabiliriz korkutmadan aglatmadanEvet biz kestik daha gür çıkması için. Sünnetmiş zaten erken çıkıyolar
Aslında 7 günlükken yapılmalı sünnete uygun olan o şekilde. Biz kestik 7sinde biraz uzayınca tekrar kestik uyurken ben tuttum kucağımda eşim kestiU
Dini bir anlamı olduğunu bilmiyordum, aydınlattınız beni teşekkür ederim peki bizimki kımıl kımıl hiç durmuyor nasıl yapabiliriz korkutmadan aglatmadan
Bizde o yüzden cesaret edemiyoruz aslında banyodayken ciletle halledilebilirU
Dini bir anlamı olduğunu bilmiyordum, aydınlattınız beni teşekkür ederim peki bizimki kımıl kımıl hiç durmuyor nasıl yapabiliriz korkutmadan aglatmadan
Hahaha benimki de aynı güzel benzetmeBizim de ediz Hun gibi alın yanları açık çıkar kendi hiç ellemem ya böyle çok tatlı geliyor yazıhanesi olan 80’ler müdürü gibi
Biz kesmedik ama Keseceğiz kel Olmasa da kısaltacagiz..Bebeklerinizin saçlarını kestiniz mi?
Ayy benimkininde yanları arkası döküldü bayaBiz kesmedik ama Keseceğiz kel Olmasa da kısaltacagiz..
Baya saçlı bizim Oglan
Doktorda biraz kısaltalim dedi. Dökülüyor şu ara baya
Benim bebiş doğduğundan beri kendi sağa sola çeviriyor kafasını ben kendi haline bıraktım hep. Benimde arka kısım saçları döküldü o kısım kelKızlar birşey soracağım çocuğu kendi haline mi bırakıyorsunuz yatarken yoksa belli bir yöne sırayla çevirip mi yatırıyorsunuz kafa şekli düzgün olsun diye böyle bişeyler yapıyor musunuz benim oğlan hep düz yatmak istiyor arkadaki saçları döküldü
Aynen benimki de işte kendi kendine çeviriyor da yine de yapmak gerekiyor mu bir şey diye merak ettimBenim bebiş doğduğundan beri kendi sağa sola çeviriyor kafasını ben kendi haline bıraktım hep. Benimde arka kısım saçları döküldü o kısım kel
Ben probiyotik kullanıyordum etki etmeyince gaz damlasına başladım ve anında ishal yaptı sadece 3 gün kullandım nurse harveys. İshal olduktan sonra direkt bıraktım karnını ağrıttı bence. İki damlayı da bıraktım bağırsaklarının normale dönmesini bekliyorum birkaç gündürBiz probiyotiği kestik, benimki neden ishal gibi oldu o zaman üşüttük çocuğu herhalde
Bende biogaia kullanıyorum ama. Gaz yapabiliyor dedi doktor haftada bir veriyorum, birde. Nurse harveys colex kullanıyoruz canımBizde probiyotik kullanıyoruz doktor günde 2 defa 5 damla verdi ishal olmaması için bir kere vermek daha mantıklı gibi geldi 2 defa verince ishal gibi oluyor bence oda ağrı yapar gibi geliyor.siz nasıl veriyorsunuz birde ismi nedir biz lactocol kullanıyoruz gaz ilacı olarak da Nurse Harveys
Sag, sol yatıyorum canım.Kızlar birşey soracağım çocuğu kendi haline mi bırakıyorsunuz yatarken yoksa belli bir yöne sırayla çevirip mi yatırıyorsunuz kafa şekli düzgün olsun diye böyle bişeyler yapıyor musunuz benim oğlan hep düz yatmak istiyor arkadaki saçları döküldü
Ay ben tırnaklarını kesemiyorum gerçekten çok cesursunuzAslında 7 günlükken yapılmalı sünnete uygun olan o şekilde. Biz kestik 7sinde biraz uzayınca tekrar kestik uyurken ben tuttum kucağımda eşim kesti
Jilet çok riskli değil mi Allah korusunBizde o yüzden cesaret edemiyoruz aslında banyodayken ciletle halledilebilir
Bizim kızın az saçla doğdu, tepeler döküldü dökülenlerin yerine çıkıyor şimdi insallah çok saçlı olurBiz kesmedik ama Keseceğiz kel Olmasa da kısaltacagiz..
Baya saçlı bizim Oglan
Doktorda biraz kısaltalim dedi. Dökülüyor şu ara baya
Gaz damlasını kolik yüzünden kullaniyoruz, bırakmaya cesaret edemiyorum. Arada bağlantı var mı bilmiyorum ama benim bağırsak hareketliliğim de etkiliyor sanki, çok afedersiniz ben kabizken o da zorlanıyor ben rahatlayınca o da ishal gibi oluyo.Ben probiyotik kullanıyordum etki etmeyince gaz damlasına başladım ve anında ishal yaptı sadece 3 gün kullandım nurse harveys. İshal olduktan sonra direkt bıraktım karnını ağrıttı bence. İki damlayı da bıraktım bağırsaklarının normale dönmesini bekliyorum birkaç gündür