2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Cıglık cıglıga uyudu bır uyandı 4 te bıdaha yok sımdı uyudu ama el kol hıc durmuyor bende adet oldum bebıs 2ay 10 günlük geçen kı yoğun skıntı yumurtlama ydi bu kadar erken brklemıyordum

Selamlarr
Uzun zamandır buraya giremiyorum. Çok zorlu geçiyor. Benim gibi emzirmeyen var mı aramızda? Moralim çok bozuk
Bebeğimde inek sütü protein alerjisi var. normalde hem mama hem anne sütü alıyordu alerji sebebiyle özel bir mamaya başladık ben de çok katı bir diyete girdim gerçekten çok dikkat ediyorum süt alerjisi için. Dana eti dahi yemiyorum. Bir süre rahattı sonra alerjiler tekrar çıktı herhalde başka bir şeye alerjisi var. Yumurta, kivi, domates, fındık fıstık her şey olabilir. Emzirmediğimde bebek yine daha rahat. Emzirinve tekrar alerjiler başlıyor. Neye olduğunu da bilmiyoruz test de yapılmıyor belki pidenin üzerindeki susam. Yüzünde vücudunda döküntüler, akneler, kızarıklıklar, bağırsak gaz problemleri ama öyle böyle değil 2 3 saat arabayla gezdirmeli.
Biraz da mecburiyetten emzirmeyi bıraktım. Sütüm azdı daha da azaldı.
Emzirsem bir dert bebeğime eziyet, emzirmeyince de kendimi suçlu hissediyorum
canım çok geçmiş olsun sen memelerin bozulmasın diye emzirmemezlik etmiyorsun ki sonuçta sağlık nedenleriyle önemli olan sağlık pirinç unu y da unla suyu karıştırıp yiyen bebekler dolu hepsi de sağlıklı çok şükür 🙏

Selamlarr
Uzun zamandır buraya giremiyorum. Çok zorlu geçiyor. Benim gibi emzirmeyen var mı aramızda? Moralim çok bozuk
Bebeğimde inek sütü protein alerjisi var. normalde hem mama hem anne sütü alıyordu alerji sebebiyle özel bir mamaya başladık ben de çok katı bir diyete girdim gerçekten çok dikkat ediyorum süt alerjisi için. Dana eti dahi yemiyorum. Bir süre rahattı sonra alerjiler tekrar çıktı herhalde başka bir şeye alerjisi var. Yumurta, kivi, domates, fındık fıstık her şey olabilir. Emzirmediğimde bebek yine daha rahat. Emzirinve tekrar alerjiler başlıyor. Neye olduğunu da bilmiyoruz test de yapılmıyor belki pidenin üzerindeki susam. Yüzünde vücudunda döküntüler, akneler, kızarıklıklar, bağırsak gaz problemleri ama öyle böyle değil 2 3 saat arabayla gezdirmeli.
Biraz da mecburiyetten emzirmeyi bıraktım. Sütüm azdı daha da azaldı.
Emzirsem bir dert bebeğime eziyet, emzirmeyince de kendimi suçlu hissediyorum
Gluten hassasiyeti olabilir mi? Doktorunuzla bu ihtimal üzerine de bir görüşseniz mi acaba?

ben de soğanı bol bol doğrayıp el rondosunda küçük buzdolabı poşetlerini koyuyırum her seferinde elimin altında oluyor almak yerine tadı hiç bozulmuyor
Kendiniz yaptığınızda birbirine yapışmıyor değil mi? Ben hazır aldığımı bir kaba koyuyorum kaşıkla lazım olan kadarını alıyorum kendim yapsam yine o şekilde kullanabilir miyim acaba?

Kendiniz yaptığınızda birbirine yapışmıyor değil mi? Ben hazır aldığımı bir kaba koyuyorum kaşıkla lazım olan kadarını alıyorum kendim yapsam yine o şekilde kullanabilir miyim acaba?
ben tek seferlik kullanımlık şeffaf poşetlere koyuyorum çıkarıyorum minik oldukları için hemen çözülmeye başlıyorlar ya da poşetten çıkarıp direk tencereye atıyorım bir soğandan yarı yarıya deneyin isterseniz ☺️

ben tek seferlik kullanımlık şeffaf poşetlere koyuyorum çıkarıyorum minik oldukları için hemen çözülmeye başlıyorlar ya da poşetten çıkarıp direk tencereye atıyorım bir soğandan yarı yarıya deneyin isterseniz ☺️
Tek kullanımlık hazırladığınız için sıkıntı olmuyor, teşekkür ederim deneyeceğim 😊
Ben doğrayıp buzluğa atıyordum sonra çıkarıp pişirdiğim de çok fazla salıyor kendini
Şok dondurma yapılıyor ya paketli olana o yüzden öyle salma yumuşama olmuyor. Biz severek yiyoruz 😊

Merhaba güzel anneler bayramınız kutlu olsun.
Size sorum var benim 34 gun önce dogum yaptim. Ve ben mastit oldum gece sag gogus agrisiyla uyudum sabahta baş agrisi mide bulantisi ile uyandim. Vucudum yaniyor resmen goguslerimde sicak bebegim mastitli memeyi emmiyor Dr aradim sütü sağ dedi šimdi sagdigim sütü bebege vermelimiyim

X