-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.761
Aykı brnimkide öylee. Dövecek beni resmenBenim de bazen tazyikli geliyor memeyi ilk aldığında makas yapıyorum parmaklarımla bebeği biraz dik tutuyorum uyuklamasına izin vermiyorum ama yine de tıkanıyor sonra ağlıyor kızıyor sinirleniyor beni yumrukluyortam bir çözümüm yok sadece bu dediklerimi yapabiliyorum
Şimdi buny denedim. Bi memeden 50cc sağıp öyle verdim sorunsuz emiyor. Acaba makineyle sağmak sorun olur mu yoksa elle mi sağmalıyımÖnden sağım yapmayı deneyin
Sevindim sorunsuz emmesine kuzununŞimdi buny denedim. Bi memeden 50cc sağıp öyle verdim sorunsuz emiyor. Acaba makineyle sağmak sorun olur mu yoksa elle mi sağmalıyım
Ah ah 3 4 5 6.. hep böyleyim ve 6 buçukta güne başlamış oluyor. Yarım saat 20 dk kestirmelerle gece uykusu almaya çalışıyoruzKızlar bu gece bebeğim hiç uyumadi saat başı kalktık çok gicik bir durummus hayır yarım saatlik uykusu için kaç saat uğraşıyorum uyusun diyeinşallah hep böyle olmaz bı düzen oturtmadik, normalde 4+3+ yarım saat yapardı tabi gerinuykuya dalış en az bir saat var arada , kesintisiz 7 saat uykumu alırdım 5 ten sonra uyumasa bile enerjim olurdu smdi bitmiş halledeyim ruh halim de bitti bedenim de
Ne kadarlık oldu? Atak zamanı mı acaba..Ya da gaz mı? Gece uykusunu alamamak çok zorluyorKızlar bu gece bebeğim hiç uyumadi saat başı kalktık çok gicik bir durummus hayır yarım saatlik uykusu için kaç saat uğraşıyorum uyusun diyeinşallah hep böyle olmaz bı düzen oturtmadik, normalde 4+3+ yarım saat yapardı tabi gerinuykuya dalış en az bir saat var arada , kesintisiz 7 saat uykumu alırdım 5 ten sonra uyumasa bile enerjim olurdu smdi bitmiş halledeyim ruh halim de bitti bedenim de
9 haftalık oldu işte 2 ayı doldu, gazını da çıkarıyor karnı da doyuyo hatta kusuyor da sürekli mızmız modda anlamadım valla, iki gündür ev çok kalabalıkti normal düzenimiz karıştı ondan sonra böyle oldu, kv ye geldik tatile kimseye gitmiyor hep bndr durmak istiyo kadın da şaşırdı bı yerini sıkmadım çocuğun diyo çığlık attıkça bnmki, bende bile zor sakinlesiyo biliyorum zatenNe kadarlık oldu? Atak zamanı mı acaba..Ya da gaz mı? Gece uykusunu alamamak çok zorluyor
Günlerdir böyleyiz biz de. Çok iyi anlıyorum sizi. 3-4saat bile uyumuyorum günlerdir. Kıpır kıpır eli kolu durmuyor uyandırıyor kendisini kundak yapıyorum kollarını çıkarmaya çalışırken çıldırıyor bu seferde. Gündüz zaten uyumuyor ve hep kucakta. Az önce hıçkıra hıçkıra ağladım. Ben de uyumak istiyorum artık.Kızlar bu gece bebeğim hiç uyumadi saat başı kalktık çok gicik bir durummus hayır yarım saatlik uykusu için kaç saat uğraşıyorum uyusun diyeinşallah hep böyle olmaz bı düzen oturtmadik, normalde 4+3+ yarım saat yapardı tabi gerinuykuya dalış en az bir saat var arada , kesintisiz 7 saat uykumu alırdım 5 ten sonra uyumasa bile enerjim olurdu smdi bitmiş halledeyim ruh halim de bitti bedenim de
Belki ondan olmuştur ya çocuk yabancılamıştır9 haftalık oldu işte 2 ayı doldu, gazını da çıkarıyor karnı da doyuyo hatta kusuyor da sürekli mızmız modda anlamadım valla, iki gündür ev çok kalabalıkti normal düzenimiz karıştı ondan sonra böyle oldu, kv ye geldik tatile kimseye gitmiyor hep bndr durmak istiyo kadın da şaşırdı bı yerini sıkmadım çocuğun diyo çığlık attıkça bnmki, bende bile zor sakinlesiyo biliyorum zaten
Bu günler bitecek inşallah allahinnizniyle hiç birini hatırlamayacazBi tanede bizde var aynısındanuyuttum koydum yatağa daha içeriye gelmeden uyandı
Bende istiyorum.kesuntjsiz uyumak yuvalete zor gidiyorum benim öküz hiç duymuyor gerçi adam oturma odasında yatıyor geçen gece kucakladı aldim koynuna verdim durmuyor oyala diye sizce ne kadar sürdü 10 dakika canim bu annesini istiyor durmuyor diye koydu kactiGünlerdir böyleyiz biz de. Çok iyi anlıyorum sizi. 3-4saat bile uyumuyorum günlerdir. Kıpır kıpır eli kolu durmuyor uyandırıyor kendisini kundak yapıyorum kollarını çıkarmaya çalışırken çıldırıyor bu seferde. Gündüz zaten uyumuyor ve hep kucakta. Az önce hıçkıra hıçkıra ağladım. Ben de uyumak istiyorum artık.
Sıkınca fışkırıyor muAykı brnimkide öylee. Dövecek beni resmen
Bebisler göz hapsine aldi bizi ben odada dolanıyorum takip ediyor beni cikiyim odadan bir bağırıyor gelen yok iki bağırıyor gelen yok sonra basıyor ağlamayı abisiyle falanda durmuyor aynı odadaBelki ondan olmuştur ya çocuk yabancılamıştır
Evet yaBu günler bitecek inşallah allahinnizniyle hiç birini hatırlamayacaz
Bende ıspanak aldım doğrayıp yıkayıp buzluğa koycam inşallah..Uyuyabilirsen yemege girmem lazım günlerdir evde yemek yok disim de daha iyi sanki sadece dış eti zonklqmasi kaldı aslında doğumdan sonra agri kesilmişti kırılınca benim ki durmadı kötü olur çektirdik diye ağrımaya n dislerimi agritti
Bende ıspanak aldım doğrayıp yıkayıp buzluğa koycam inşallah..
Akşama da pırasa.
Evi de süpür sil yapmamız lazım..
Dış ağrısı çok zor
Masallah evet 3 saatliknuyku bile yetiyirDün akşam 6da uyandı bizimki,akşam şekerleme. Yaptı hep 10.15 dklik..
Artık gece 3te zorla uyudu..
5.30da bi emmeye uyandı 1saat işte meme, gaz, alt değiştirme 7de uyumuşuz tekrar sonra 9da uyandi...
Tekrar emzirdim , emzirme yastığında uyumuş bende öyle otururken 10da uyandık..
Vallahi artık yatakta yatmayı geçtim bulduğum heryerde uyumak istiyor vücudum.. Boynum tutulmuş ama uyumuşum yine emzirme yastığı ile 1saati geçmiş.. 5saati devirmisiz uzun zamandır bir ilk..
2.3 saatlik gece uykularindan sonra 5 saat baya iyi geldi..