2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar benim bebeğim 1 haftadır memeyi alıyor ağzına 5 dkka sonra ağlıyor bırakıyor sütüm mü yetmiyor diyorum sesini de duyuyorum emerken
Benimkide öyle yapıyor biraz emiyor sonra ağlıyor kafasını geri atıyor gaz çıkarmak için omzuma alıncafa ağlıyor sizdede gaz çıkarma sırasında ağlıyormu

Biz bu bayram 2 daire 21 kişiyiz evin her yerinden insan evladı çıkıyor. Yemekler bizde yeniyor... Ev sahibi olarak iş yoğunluğu bende olsa da herkes yardım ediyor çok şükür bir şekilde idare ediliyor. Gönlünü ferah tut canım, Rabbim kolaylığını verecektir.

Sizinkiler ıyimis canm yanılmıyorlar insan evladı iste

Ay Allah kolaylık versin çok zor benim bünyem dayanmazdı bu kadar insana bende nerde o psikoloji

Normal olan o şekilde kaka değil mi benim ki hep öyle yapıyor
Normalde sarı pütürlü yapıyor sıvı anne sütü kakası bu sefer rengi koyulaştı ve pütürsüz
Bende mucizeler bekledim sanırım damladan… Bu gaz süreci çok yordu bizi
Aynı şekilde emziriyorum zar zor uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor ne atakmış bir bitmedi

Kalabalık olunca gün nasil geciyor anlamiyorum ben bebek bir onun bir bunun kucaginda iyi oluyor bana. Ama 21 de bayagi fazlaymis biz en fazla 7 -8

Kızlar 16 mart tarihinde alınmış bebebao şarjlı süt sağma pompası var elimde ve sadece iki kez kullandım.Sütüm azaldığı için mama destekli ve azda olsa emme ile ilerlediğimizden hiç kullanamıcağım için satmayı düşünüyorum.İlgilenen olursa yazabilir.Fatura vs hepsi mevcut.

İndirimde almıştım bende biraz ince ama fiyat performans ürünü sleppy daha iyi kalın ama dönüşümlü kullanıyorum ben

Papatyamveben-Mavi canım gündüz uyumayınca gece uyudu mu bebiş
Kuzu dün gece 3te yattı yine, sabah 8de uyandı gece bir kere 5te uyandı emdi, sessizce geri koydum Uyusun diye..
Atak Mıdır nedir anlamadım ya, bugün markete çıktık bebek arabasında uyudu eve geldik yine huysuz miz miz

Ayy evet bunaltıcı bir kasvet birde hava soğudu
Evet hava burda da Bi tuhaf, bende temizlik yapmak istiyorum ama nerede.
Parmak ucunda yürüyorum uyuyunca, uyanikken de yapışık
Yarın Bi süpür sil yapar banyoları halledersem yeter..
Esime kitliycem tospayi

Kızlar bin yıldır falan ne girebildim ne okuyabildim buraları zor olduğunu düşündüğüm gaz ve uyku sorunları olan bi bebeğim var ama son birkaç sayfayı okuyunca anladım ki hepimiz benzer durumlardayız aslında. Bugün sabahtan beri ilk kez yerine koyabildim uyanmadan. Sabah beri ya kucağımda 10dk dalıp çığlığı basıyor ya da hiç sallamaya bile izin vermiyordu ilk kez uyudu ve bu hafta her günü toplasanız birkaç saat total gündüz uykusu yapmıştır anca, nasıl bebek bunlar geceleri de ilk uykusu güzel 2-2.5 saate yakın uyuyor ama o saatte de ben uyumuyorum genelde sonraki uykuları da hep gaz sancısı içinde 50-60 dk oluyor anca her saat uyanıyoruz masajlar ağlamalar emmeler derken sabah oluyor. Geçecek diye düşünüyorum canları sıkmayalım, ben 4.ayı bekliyorum umarım beklediğimi bulurum sabredelim biraz daha bi de benden başka kucakta sallayarak uyutan var mı sırt ve kol ağrısından ölüyorum bunu nasıl düzeltcez gaz sorunlarından kaynaklı kucakta sallama alışkanlığı oldu aşırı kucak bağımlısı

Evet hava burda da Bi tuhaf, bende temizlik yapmak istiyorum ama nerede.
Parmak ucunda yürüyorum uyuyunca, uyanikken de yapışık
Yarın Bi süpür sil yapar banyoları halledersem yeter..
Esime kitliycem tospayi
Ne temizliği o nedemek doğumla birlikte unuttum ben o işi ortalık düzgün dursun yeter eşin gelsin hemen ver bebişi biraz dinlen yavaş yavaş yaparsın yorma kendini kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…