- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.741
Telefon kunye kupeHadi gözün aydın canım sorması ayıp ne geldi benimkide yok mok diyordu kredi borcumuz bu ay bitiyormus diğer ay alalım dedi ben şok ben konuyu kapatmıştım oysaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefon kunye kupeHadi gözün aydın canım sorması ayıp ne geldi benimkide yok mok diyordu kredi borcumuz bu ay bitiyormus diğer ay alalım dedi ben şok ben konuyu kapatmıştım oysaki
Basinin etini yedim bu ay dogum günüm var hepsi birden aldim başka bisi yok.dediTelefon kunye kupe
Aynı ben iş neymis salla ne yapalımNe temizliği o nedemek doğumla birlikte unuttum ben o işi ortalık düzgün dursun yeter eşin gelsin hemen ver bebişi biraz dinlen yavaş yavaş yaparsın yorma kendini kuzum
Güle güle kullan canım güzel günlerdeTelefon kunye kupe
Olsun düşünüp alması bile iyi bişey toplu hediye olmuş foto atsana merak ettim fikir olur banadaBasinin etini yedim bu ay dogum günüm var hepsi birden aldim başka bisi yok.dedi
Bizde aynıydık 11de uyudu sonra 4e kadar ama şimdi sürekli ağlıyor dediklerine göre 8. Atak haftasındayızKuzu dün gece 3te yattı yine, sabah 8de uyandı gece bir kere 5te uyandı emdi, sessizce geri koydum Uyusun diye..
Atak Mıdır nedir anlamadım ya, bugün markete çıktık bebek arabasında uyudu eve geldik yine huysuz miz miz
Olsun düşünüp alması bile iyi bişey toplu hediye olmuş foto atsana merak ettim fikir olur banada
Olsun düşünüp alması bile iyi bişey toplu hediye olmuş foto atsana merak ettim fikir olur banada
Vallahi bizde aynıNe temizliği o nedemek doğumla birlikte unuttum ben o işi ortalık düzgün dursun yeter eşin gelsin hemen ver bebişi biraz dinlen yavaş yavaş yaparsın yorma kendini kuzum
Hayırlı olsun canımTelefonda xiomi redmi note 13 buz mavisi
Evet herkes kucağa alışmış diyo ama. Çocuk Sancıdan durmuyor ki sakinleştimek için de komşunun kucağına vercek halimiz yokKızlar bin yıldır falan ne girebildim ne okuyabildim buraları zor olduğunu düşündüğüm gaz ve uyku sorunları olan bi bebeğim var ama son birkaç sayfayı okuyunca anladım ki hepimiz benzer durumlardayız aslında. Bugün sabahtan beri ilk kez yerine koyabildim uyanmadan. Sabah beri ya kucağımda 10dk dalıp çığlığı basıyor ya da hiç sallamaya bile izin vermiyordu ilk kez uyudu ve bu hafta her günü toplasanız birkaç saat total gündüz uykusu yapmıştır anca, nasıl bebek bunlar geceleri de ilk uykusu güzel 2-2.5 saate yakın uyuyor ama o saatte de ben uyumuyorum genelde sonraki uykuları da hep gaz sancısı içinde 50-60 dk oluyor anca her saat uyanıyoruz masajlar ağlamalar emmeler derken sabah oluyor. Geçecek diye düşünüyorum canları sıkmayalım, ben 4.ayı bekliyorum umarım beklediğimi bulurum sabredelim biraz daha bi de benden başka kucakta sallayarak uyutan var mı sırt ve kol ağrısından ölüyorum bunu nasıl düzeltcez gaz sorunlarından kaynaklı kucakta sallama alışkanlığı oldu aşırı kucak bağımlısı
Bi tanede bizde var aynısından uyuttum koydum yatağa daha içeriye gelmeden uyandıSaat 4 den beri hiç uyumadı anca bağırıyor deli gibi meme almıyor ne zman bitecek yarabbim huysuzlugu offff offfff
Guzel günlerde kullan çok. GüzellerrDaha iyileri güzelleri sizin olsun
Benim de bazen tazyikli geliyor memeyi ilk aldığında makas yapıyorum parmaklarımla bebeği biraz dik tutuyorum uyuklamasına izin vermiyorum ama yine de tıkanıyor sonra ağlıyor kızıyor sinirleniyor beni yumrukluyor tam bir çözümüm yok sadece bu dediklerimi yapabiliyorumKızlar merhaba uzun zamandır okuyamıyorum buraları ama bir konudan muzdaribim size danışmak istedim. Bebeğim 2 gündür memede çığlık çığlığa ağlıyor öksürüyor. Neden yapıyor süt mü az diye düşünürken Mememi sıkmamla tazyikli süt olduğunu anladım. Bu zamana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Sürekli ağlıyor. Ama geceleri ağlama yok genelde gündüzleri oluyor ve bi memede oluyorsa diğerinde olmuyor. Bu durumu yaşayan var mı yada çözüm önerisi olan??
Önden sağım yapmayı deneyinKızlar merhaba uzun zamandır okuyamıyorum buraları ama bir konudan muzdaribim size danışmak istedim. Bebeğim 2 gündür memede çığlık çığlığa ağlıyor öksürüyor. Neden yapıyor süt mü az diye düşünürken Mememi sıkmamla tazyikli süt olduğunu anladım. Bu zamana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Sürekli ağlıyor. Ama geceleri ağlama yok genelde gündüzleri oluyor ve bi memede oluyorsa diğerinde olmuyor. Bu durumu yaşayan var mı yada çözüm önerisi olan??