2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kuzu dün gece 3te yattı yine, sabah 8de uyandı gece bir kere 5te uyandı emdi, sessizce geri koydum Uyusun diye..
Atak Mıdır nedir anlamadım ya, bugün markete çıktık bebek arabasında uyudu eve geldik yine huysuz miz miz🤢
Bizde aynıydık 11de uyudu sonra 4e kadar ama şimdi sürekli ağlıyor dediklerine göre 8. Atak haftasındayız

Eklentiler

• 20240408_162303.jpg
    20240408_162303.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar bin yıldır falan ne girebildim ne okuyabildim buraları🥲 zor olduğunu düşündüğüm gaz ve uyku sorunları olan bi bebeğim var ama son birkaç sayfayı okuyunca anladım ki hepimiz benzer durumlardayız aslında. Bugün sabahtan beri ilk kez yerine koyabildim uyanmadan. Sabah beri ya kucağımda 10dk dalıp çığlığı basıyor ya da hiç sallamaya bile izin vermiyordu ilk kez uyudu ve bu hafta her günü toplasanız birkaç saat total gündüz uykusu yapmıştır anca, nasıl bebek bunlar 🤣 geceleri de ilk uykusu güzel 2-2.5 saate yakın uyuyor ama o saatte de ben uyumuyorum genelde sonraki uykuları da hep gaz sancısı içinde 50-60 dk oluyor anca her saat uyanıyoruz masajlar ağlamalar emmeler derken sabah oluyor. Geçecek diye düşünüyorum canları sıkmayalım, ben 4.ayı bekliyorum umarım beklediğimi bulurum 😁 sabredelim biraz daha🙏 bi de benden başka kucakta sallayarak uyutan var mı sırt ve kol ağrısından ölüyorum bunu nasıl düzeltcez gaz sorunlarından kaynaklı kucakta sallama alışkanlığı oldu aşırı kucak bağımlısı 🥲
Evet herkes kucağa alışmış diyo ama. Çocuk Sancıdan durmuyor ki sakinleştimek için de komşunun kucağına vercek halimiz yok 🤣😁

Kızlar merhaba uzun zamandır okuyamıyorum buraları ama bir konudan muzdaribim size danışmak istedim. Bebeğim 2 gündür memede çığlık çığlığa ağlıyor öksürüyor. Neden yapıyor süt mü az diye düşünürken Mememi sıkmamla tazyikli süt olduğunu anladım. Bu zamana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Sürekli ağlıyor. Ama geceleri ağlama yok genelde gündüzleri oluyor ve bi memede oluyorsa diğerinde olmuyor. Bu durumu yaşayan var mı yada çözüm önerisi olan??

Kızlar merhaba uzun zamandır okuyamıyorum buraları ama bir konudan muzdaribim size danışmak istedim. Bebeğim 2 gündür memede çığlık çığlığa ağlıyor öksürüyor. Neden yapıyor süt mü az diye düşünürken Mememi sıkmamla tazyikli süt olduğunu anladım. Bu zamana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Sürekli ağlıyor. Ama geceleri ağlama yok genelde gündüzleri oluyor ve bi memede oluyorsa diğerinde olmuyor. Bu durumu yaşayan var mı yada çözüm önerisi olan??
Benim de bazen tazyikli geliyor memeyi ilk aldığında makas yapıyorum parmaklarımla bebeği biraz dik tutuyorum uyuklamasına izin vermiyorum ama yine de tıkanıyor sonra ağlıyor kızıyor sinirleniyor beni yumrukluyor 🥲 tam bir çözümüm yok sadece bu dediklerimi yapabiliyorum

Güneş tutulması da geçti bence biraz rahatlar bebişler🙏
Birde bu atak haftası hesaplama nasıl oluyor benimki 41+2 de doğdu benim atağım 7. Hafta mı başlıyor hiç anlamadım o hesaptan bir şey

Önden sağım yapmayı deneyin

X