- 6 Ağustos 2022
- 2.109
- 1.966
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.681
Ben 40 ım çıktığı gibi adet oldum günü geldi tekrar oldum. Sütte bir değişiklik yok benceKızlar emzirirken adet olan var mı içinizde sütüm zaten azdı bu biteceği anlamına mı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 40 ım çıktığı gibi adet oldum günü geldi tekrar oldum. Sütte bir değişiklik yok benceKızlar emzirirken adet olan var mı içinizde sütüm zaten azdı bu biteceği anlamına mı geliyor
.Kızlar sizin de bebekleriniz gündüzleri uykuya direniyor mu? Yoksa normal misiniz
Sabah 10 dan beri uyanık gözleri kızardı resmen uykusu var uyumuyor
Biogaia tek başına yetersiz ve gaz yapıyor. Biz bir ay sadece biogaia kullandık mahvoldu çocuk.Kızlar ben biogaia kullanıyordum probiyotik etki etmedi gaz sorununa 3 gündür nurse harveys kullanıyorum ve bebeğimin kakası sıvı pütürsüz. İnternette ishal yazıyor. Böyle birşey yaşadınız mı? Sanırım damladan oldu. Tam anlamıyla işe de yaramadı hala kıvranıyor gazdan ara sıra kendi çıkarıyor
Kuzu bunu Kullanmadım bilmiyorum ama inan bizde Farksız değiliz..Kızlar deneyen var mı yani canımdan bezdim yenidoğan gibi 2 saatte bir uyanıyor psikoloji diye bir şey kalmadı bende dayanamıyorum artık alayım mı bunu
Gece bir yatısta en uzun kaç saat uyuyor 2 saat en fazla benim gece 2 saatte bir kalkıyor demek emse yarım saatte bir kalkacakKuzu bunu Kullanmadım bilmiyorum ama inan bizde Farksız değiliz..
Gece 3.4 gibi uyuyoruz hatta bazen 5..
Psikoloji kısmını hiç sorma bu günler geçecek az daha düzelecek diye bekliyorum yoksa çıldıracak gibi oluyorum.. Uykusuzluk, ev işleri hersey gözümde büyüyor..
Bugün sadece sabah 2 saat uyudu mesela,.onun dışında 20dk.. En uzun uykusu. Beynim Çatlıyor şuan
Dun 3 te yattı 5de uyandı, sonrada 7de.Gece bir yatısta en uzun kaç saat uyuyor 2 saat en fazla benim gece 2 saatte bir kalkıyor demek emse yarım saatte bir kalkacak
3 ten önce kaç saat uyumuştuDun 3 te yattı 5de uyandı, sonrada 7de.
Evet eczanede 400 aldım trend yolda 320 idiDoktorumuz aptamil pdf den aptamil 1 e geçirdi ama iki çeşit sanırım hangi çeşit alsak bilemedim suan eczaneden düz 1 numara aldık.Trendyol fiyatları çok çok daha uygun pdf her yerde bulunmuyordu ama 1 numara ve diğerleri aptamil satıcıda çok daha uygunmuş suan gördüm.Diğer mamaları hiç denemedik biz
Son 3 gündür öyleyiz mahvoldum bugün en uzun uykusu 45 dk falan
Bizimde bugün aynen böyleydi maksimum yarım saat uyudu sürekli uyanıp durdu hala direniyor
Emzikle kucağımda ayakta gezerken uyuyor max 30 dk yerine koyunca uyanıyor. Gerinicem diye kendini uyandiriyor. Neredeyse 12 saat uyanıktı bayıldı az önce ama her an uyanacak gibi atak haftasında mıyız yine neyiz acaba.
Sabah uyandı 7de.
9da zorrrla Uyuttum, 11.de uyandı..ondan sonra da hep 10. 15 dk uyudu husaate kadar. Artık az önce bayıldı koltukta..
Ellemedim hic bakalim. Ne kadar uyusa kardır..gece zaten uyumasi 2. 3.4.5ne olursa
Gunduz dün ve bugün çok. Az uyudu. 3te yattığı gün mesela gündüz güzel. Uyumuştu 7de uyandı babası gelince 3e kadar işte memede kestirme vs yaptı3 ten önce kaç saat uyumuştu
Ya bende kafayı yemek üzereydim gerçekten..Emzikle kucağımda ayakta gezerken uyuyor max 30 dk yerine koyunca uyanıyor. Gerinicem diye kendini uyandiriyor. Neredeyse 12 saat uyanıktı bayıldı az önce ama her an uyanacak gibi atak haftasında mıyız yine neyiz acaba
Bebek dediğin uyumaz mı ya hiç bir iş yapamıyorum uykusuzluktan sürekli mız mız bayram geldi ev dandini
Benim evd öyle inan ki..Emzikle kucağımda ayakta gezerken uyuyor max 30 dk yerine koyunca uyanıyor. Gerinicem diye kendini uyandiriyor. Neredeyse 12 saat uyanıktı bayıldı az önce ama her an uyanacak gibi atak haftasında mıyız yine neyiz acaba
Bebek dediğin uyumaz mı ya hiç bir iş yapamıyorum uykusuzluktan sürekli mız mız bayram geldi ev dandini
Merhaba sizin doğum haftanızla bizimki çok yakındı.Bebişinizin gündüz uykuları bu hafta nasıl rutin devam mı bir değişiklik gözlemliyor musunuz ? biz birkaç gündür gündüzleri uyuyamıyoruz sürekli ilgi bekliyoruz yalandan ağlayıp gezmek istiyoruz.Dısarı çıktığımızda mamasını alıp uyurken bugün asla öğlenden geceye kadar gözünü kırpmadı dahası dışarıda pusetinde uyurken bugün sürekli kucağa gelmek için ağladı.Atak haftası mı acaba diye bir size sormak istedimBen düz 1 no ya geçmiştim prematilden sonra. Comfort sindjrjmde daha iyiymiş. Seninki de prematüre idi yanlış hatırlamıyorsam. Ya düz 1 no yada comfort alabilirsin
Bizde de durumlar aynı iki saatte bir kalkıyor mama için ben uyurken sanki on dk olmuş gibi hissediyorum bu hiç değişmedi en başından beri iki saatte bir hala o sekildeKızlar deneyen var mı yani canımdan bezdim yenidoğan gibi 2 saatte bir uyanıyor psikoloji diye bir şey kalmadı bende dayanamıyorum artık alayım mı bunu
Ne zaman geçecek hep böyle mi olacakBizde de durumlar aynı iki saatte bir kalkıyor mama için ben uyurken sanki on dk olmuş gibi hissediyorum bu hiç değişmedi en başından beri iki saatte bir hala o sekilde
Bel Ağrısı bendede Oluyor ya..Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı belin bükük şekilde kalkıyorum bir süredir oturduktan sonra.Belimi doğrulamıyorum belim ağrıyor acaba spinalle bir alakası var mı ki?
bunun dışında bir de yatılı ve yemekli misafir alan var mı bebekle beraber hiç.Ben kendime ayıracak vakti bulamıyorum ama belim berbat durumda yarın da yatılı misafir gelecek bebekle beraber yemek falan akşama canım çıkmış olacak nasıl olacak böyle şeyler kızlar çok zorlanıyorum yemeğe yatıya misafir gelmesi beni bebekle beraber hem zorluyor hem de geriyor
Ben oldum benim de az hem emziriyorum hem mama veriyorum ama bir azalma olmadı sizde de olmaz korkmayınKızlar emzirirken adet olan var mı içinizde sütüm zaten azdı bu biteceği anlamına mı geliyor
Aa evet memeye bağırıyor ilk önce sonra alıyor ama başta savaş var bizde de.Ya bende kafayı yemek üzereydim gerçekten..
Memeyi de almiyo bugün yine kavga ediyor.
Biberon ucunu veriyorum hemen alıyor sonra onu çekip meme veriyorumda gerçekten ağladım. Ağlıycam..
Bizimkide uyuyo yazdım ya 15dk.surdu uyandı..
Uykudan gözleri kızarmış hala. Direniyor ben aramadım ya...
Bayramda ne halt etcez kaynanamlar da bakalım. Onu düşünüyorum