- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.721
Benim ki uyudu biraz önce yatım saate bir uyanıyor mizmiz ediyor niye böyle oldulaeki minnaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide öyle yapıyor biraz emiyor sonra ağlıyor kafasını geri atıyor gaz çıkarmak için omzuma alıncafa ağlıyor sizdede gaz çıkarma sırasında ağlıyormuKızlar benim bebeğim 1 haftadır memeyi alıyor ağzına 5 dkka sonra ağlıyor bırakıyor sütüm mü yetmiyor diyorum sesini de duyuyorum emerken
Biz bu bayram 2 daire 21 kişiyiz evin her yerinden insan evladı çıkıyor. Yemekler bizde yeniyor... Ev sahibi olarak iş yoğunluğu bende olsa da herkes yardım ediyor çok şükür bir şekilde idare ediliyor. Gönlünü ferah tut canım, Rabbim kolaylığını verecektir.Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı belin bükük şekilde kalkıyorum bir süredir oturduktan sonra.Belimi doğrulamıyorum belim ağrıyor acaba spinalle bir alakası var mı ki?
bunun dışında bir de yatılı ve yemekli misafir alan var mı bebekle beraber hiç.Ben kendime ayıracak vakti bulamıyorum ama belim berbat durumda yarın da yatılı misafir gelecek bebekle beraber yemek falan akşama canım çıkmış olacak nasıl olacak böyle şeyler kızlar çok zorlanıyorum yemeğe yatıya misafir gelmesi beni bebekle beraber hem zorluyor hem de geriyor
Sizinkiler ıyimis canm yanılmıyorlar insan evladı isteBiz bu bayram 2 daire 21 kişiyiz evin her yerinden insan evladı çıkıyor. Yemekler bizde yeniyor... Ev sahibi olarak iş yoğunluğu bende olsa da herkes yardım ediyor çok şükür bir şekilde idare ediliyor. Gönlünü ferah tut canım, Rabbim kolaylığını verecektir.
Ay Allah kolaylık versin çok zor benim bünyem dayanmazdı bu kadar insana bende nerde o psikolojiBiz bu bayram 2 daire 21 kişiyiz evin her yerinden insan evladı çıkıyor. Yemekler bizde yeniyor... Ev sahibi olarak iş yoğunluğu bende olsa da herkes yardım ediyor çok şükür bir şekilde idare ediliyor. Gönlünü ferah tut canım, Rabbim kolaylığını verecektir.
Normalde sarı pütürlü yapıyor sıvı anne sütü kakası bu sefer rengi koyulaştı ve pütürsüzNormal olan o şekilde kaka değil mi benim ki hep öyle yapıyor
Bende mucizeler bekledim sanırım damladan… Bu gaz süreci çok yordu biziBiogaia tek başına yetersiz ve gaz yapıyor. Biz bir ay sadece biogaia kullandık mahvoldu çocuk.
Suan nurse harveys colex kullanıyoruz, biogaia haftada bir ver dedi doktor.
Ishal. İçin su gibi ve bir kaç gün devam etmesi gerekiyor.
Bizimkide bazen sıvı yapıyor, bazen pütürlü değişiyor..
Biogaia gaz yapıyor olabilir..
Birde yüzde yüz etki eden Bi damla var mı bilmiyorum bizimkide basen kıvranıyor basen kendisi pıtır pıtır çıkarıyor değişiyor duurmu
Aynı şekilde emziriyorum zar zor uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor ne atakmış bir bitmediEmzikle kucağımda ayakta gezerken uyuyor max 30 dk yerine koyunca uyanıyor. Gerinicem diye kendini uyandiriyor. Neredeyse 12 saat uyanıktı bayıldı az önce ama her an uyanacak gibi atak haftasında mıyız yine neyiz acaba
Bebek dediğin uyumaz mı ya hiç bir iş yapamıyorum uykusuzluktan sürekli mız mız bayram geldi ev dandini
Kalabalık olunca gün nasil geciyor anlamiyorum ben bebek bir onun bir bunun kucaginda iyi oluyor bana. Ama 21 de bayagi fazlaymis biz en fazla 7 -8Biz bu bayram 2 daire 21 kişiyiz evin her yerinden insan evladı çıkıyor. Yemekler bizde yeniyor... Ev sahibi olarak iş yoğunluğu bende olsa da herkes yardım ediyor çok şükür bir şekilde idare ediliyor. Gönlünü ferah tut canım, Rabbim kolaylığını verecektir.
Ben de annemlerdeyim 2 kız kardeşim annem babam her biri biraz eylese kafam dinleniyorKalabalık olunca gün nasil geciyor anlamiyorum ben bebek bir onun bir bunun kucaginda iyi oluyor bana. Ama 21 de bayagi fazlaymis biz en fazla 7 -8
Ben haftada bir anneme gidiyorum bebekle ve o günü iple çekiyorumBen de annemlerdeyim 2 kız kardeşim annem babam her biri biraz eylese kafam dinleniyor
İndirimde almıştım bende biraz ince ama fiyat performans ürünü sleppy daha iyi kalın ama dönüşümlü kullanıyorum benihtiyacım oldukça baby me yenidoğan ıslak havlu kullanıyorum hamileyken stoklamıştım içeriği temiz diye. tesadüf pişik yapmadı. Baby turco ıslak havlusu pişik yaptı. Altını evde kaynatılmış suyla ıslattığım pamukla siliyorum iki günde bir hazırlıyorum.
Hadi gözün aydın canım sorması ayıp ne geldi benimkide yok mok diyordu kredi borcumuz bu ay bitiyormus diğer ay alalım dedi ben şok ben konuyu kapatmıştım oysakiSonunda dogum hediyesi geldi
Ayy evet bunaltıcı bir kasvet birde hava soğuduHerkes tatile gitmiş kapalı Ankara havasında çok sıkıldım bugün
Kuzu dün gece 3te yattı yine, sabah 8de uyandı gece bir kere 5te uyandı emdi, sessizce geri koydum Uyusun diye..Papatyamveben-Mavi canım gündüz uyumayınca gece uyudu mu bebiş
Evet hava burda da Bi tuhaf, bende temizlik yapmak istiyorum ama nerede.Ayy evet bunaltıcı bir kasvet birde hava soğudu
Ne temizliği o nedemek doğumla birlikte unuttum ben o işi ortalık düzgün dursun yeter eşin gelsin hemen ver bebişi biraz dinlen yavaş yavaş yaparsın yorma kendini kuzumEvet hava burda da Bi tuhaf, bende temizlik yapmak istiyorum ama nerede.
Parmak ucunda yürüyorum uyuyunca, uyanikken de yapışık
Yarın Bi süpür sil yapar banyoları halledersem yeter..
Esime kitliycem tospayi
Benim farklı şehir öyle bir şansım yok ama 2 hafta kadar burdayım tatildeBen haftada bir anneme gidiyorum bebekle ve o günü iple çekiyorum