2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bizimki de uyudu sürekli uyanıp geri uyuyor . Acaba bende ateş çok yükselmeden calpol versem mi bilemedim bizim ebe 37,5dan sonra ver calpol dedi
Benimki de sabahtan beri bi uyuyor bi uyanıyo.. Bi haftadır gündüz almadığı uykuyu şimdi aldı.. Acıkınca kıyamet koparan kızı doyurmak için ben uyandırıuorum resmen.. Ben önlem amaçlı verdim calpol bnce siz de verin hiç olmazsa ağrısını da alır bebişin

Benimki de sabahtan beri bi uyuyor bi uyanıyo.. Bi haftadır gündüz almadığı uykuyu şimdi aldı.. Acıkınca kıyamet koparan kızı doyurmak için ben uyandırıuorum resmen.. Ben önlem amaçlı verdim calpol bnce siz de verin hiç olmazsa ağrısını da alır bebişin
Evet şimdi uyandı çığlık çığlığa ilaç vermek daha doğru galiba

Benimkide aynı ilk kaçta yatırırsam yatırayım uzun uyuyor. Ay dün gece misafirlikte idik hiç uyuyuyamadı gece 12de uyuttum saat 6da bi uyandım baktım hala uyuyor alıp emzirdim 😲 tabi ondan sonra bir daha uyumadı 😅
Bu kadar ilk defa mı uyudu peki 🤔

Benim oğlum da 5 6 günde 1 kaka yapiyo tam yapiyo Dr normal dedi anne sütü bazen arada mama da veeiyoeum ben kızlar, uyku konusunda acayip sikintidayim10 dan beri ayakta uyumuyo sadece memede uyuduklari var başka yok ben pert oldum😢

S Siyah_incim canım nasılsın doğum oldu mu cinsiyeti doğumda öğrenecektin ne oldu acaba 😍
İyiyim çok sükür canm Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Bir pamuk oğluşum oldu 🥰
Zor bir dönem geçirdik bir süre buralara uğrayamadım umarım hepiniz iyisinizdir 🙂

Listeye bizide eklersen çok sevinirim ☺️
21.02.2024
38+3 3600 kg
İsmi Bera

Bizimki de sadece anne sütü kullanıyor
Cok sıkıntıliysa konusun doktorla bize gliserin kansuk tavsiye etmisti yenidogan icin. Bir kez yaptik cocuk rahatladi. Ben artik cok skntili degilse takilmiyorum gününe. Simdi bszen 3 bzen 5 günde 1 yapiyor. Araba koltugunda veya ana kucaginda oturtun o pozisyonda kolay yapiyor

Mesela 7.gün boyunca ıkınma yapıyor mu
Cook. 3. Günden sonra sancıları kivranmalari ikinmalari basliyo. 3. Günden sonra günde 1 kere mamaya zeytinyağı koyuyorum. 5. Gün gibi günde 2 zeytinyağı koyuyorum. Poposuna da yağ ile uyarı yapıyorum her alt açmada. Bugun acilde sıra aldık lagman isteyevektik. Kapıda beklerken ikindi ağladı yapmaya başladı. Hemen kaydı iptal ettirip altını temizledim. Cok zorlaniyo malesef inşallah en kısa sürede düzene girer

X