-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.301
Kilo alımı iyiydi, yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek. Canım ben istedikce veriyorum, istediği kadar emiyor, ona kalsa hiç çıkarmayacak, emzik niyetinePeki doyuyormu bizimki doymuyorda
Kaç damla veriyorsunuz gündeBen sab simplex kullanıyorum memnunum, doktoruyla görüşüp kullanabilirsin.
Günde 1 kere 10 damla veriyorum yeterli geliyorKaç damla veriyorsunuz günde
Oğlumda bende öyle idim. Ama kızımda hem oğluma hem ona vakit bula bula becermeyi öğrendim sanırımBen beceremedim kucakta bebeyle iş yapmayı, düşürecekmişim ya da canını acıtacakmışım korkusundan kurtulamadım bir türlü.
Merhaba retinol emzirme ve hamilelikte yasak diye biliyirorum.Emzirme dönemi ve hamilelik döneminde değilseniz retinol elbette çok iyiretinol kullanıyorum gayet memnunumm çok ıyı cidden tavsıye ederımm
Seni endişelendirecek başka bir durum yoksa normal olan uyuması zaten. MaşaAllah ona. Benim bebeğimde böyle gaz kaka ve açlık dışında uyuyor son günlerde bir tık uzadı uyanık kaldığı süre. İlk zamanlar bende eşimi darladım durdum bu çok fazla uyuyor bişey var diye kızlarımda uyurdu ama bu sürekli uyku modunda eşim sana çekmiş işte ana oğul uyursunuz bol bol endişelenme artık deyince saldım bebeyiRahatlık açısından güzel ama normal mi acaba ?
Benim bebişim sürekli uyuyor. Acıkınca uyanıyor emiyor karnı doyunca tekrar uyuyor. 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Sabah 9dan beri 2 saat uyumadan durdu sadece onun dışında ful uyudu. Altını değiştirince biraz uykusu açılıyor , neşesi yerinde gülüyor falan. Ama endişe ediyorum çok uyuyor diye. Bugün tam 42 günlüğüz
Benim bebişim sürekli uyuyor. Acıkınca uyanıyor emiyor karnı doyunca tekrar uyuyor. 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Sabah 9dan beri 2 saat uyumadan durdu sadece onun dışında ful uyudu. Altını değiştirince biraz uykusu açılıyor , neşesi yerinde gülüyor falan. Ama endişe ediyorum çok uyuyor diye. Bugün tam 42 günlüğüz
hamile değilim ki yalnış anlaşılmış ayyyMerhaba retinol emzirme ve hamilelikte yasak diye biliyirorum.Emzirme dönemi ve hamilelik döneminde değilseniz retinol elbette çok iyi
takipteyim37.5 sınır derecedir. Üstüne çıktığı an ateşten bahsetmeye başlayabiliriz. Takipte olun. Özellikle erkek bebeklerde ateş çok ciddiye alınması gerekir
Bende yapamıyorum iş yaptığımız anlıyor yıkıyor ortalığı saldım iyice ne yapayımOğlumda bende öyle idim. Ama kızımda hem oğluma hem ona vakit bula bula becermeyi öğrendim sanırım
Birkaç dakika durup ağlıyor su matı aldım belki dikkatini çeker diye ama şimdilik bakmıyor yatıp duruyor üstündeTummy time yaptıran var mı? Duruyor mu bebekleriniz benimki pek sevmiyor çok kısa deniyorum bazen
Su matı ben de aldım ne zaman denesem diyordum bir iki haftaya daha ilgili olurlar belki 3.aya daha yakın olacağızBirkaç dakika durup ağlıyor su matı aldım belki dikkatini çeker diye ama şimdilik bakmıyor yatıp duruyor üstünde
Çok kısa durup istemiyor daha miniklerTummy time yaptıran var mı? Duruyor mu bebekleriniz benimki pek sevmiyor çok kısa deniyorum bazen