- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.321
Ne kadar zamandır yapmıyor kiKızlar bebeği kaka yapmayan varmı hala bizde durumlar stabil sinirden ağlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar zamandır yapmıyor kiKızlar bebeği kaka yapmayan varmı hala bizde durumlar stabil sinirden ağlayacağım
Kac gündür yapmiyor bizimki bazen 5 günde bir yapiyor ama sadece anne sütüyle besliyorumKızlar bebeği kaka yapmayan varmı hala bizde durumlar stabil sinirden ağlayacağım
Benimki de ilk yatirdigimda 4 saat uyuyor sonra 2 kez 2ser saat. 4 saatten sonra tedirgin olup kaldiriyordum ama doktor elleme dedi asla ellemem artikGece 1 kere 4 5 saat uyuyor. Sonra 2 3 saatte bi kalkıyor emip geri uyuyor. 10 11 gibi tam uyanıyor. Bazen erken uyanırsa emzikle geçiştiriyorum biraz daha uyuyor
Nurse harveysi nasıl kullanıyorsunuz?Nurse Harverys gaz damlası kullanıyorum çok memnunum. Sab simplex kullanmıştık daha önce bize iyi gelmedi
Bize doktor mama alıyorsa 10 gün sadece anne sütü alıyorsa 1 haftaya kadar kaka yapmaması normal demişti ne zamandır yapmıyor?Kızlar bebeği kaka yapmayan varmı hala bizde durumlar stabil sinirden ağlayacağım
Sabırla bekliyoruzSu matı ben de aldım ne zaman denesem diyordum bir iki haftaya daha ilgili olurlar belki 3.aya daha yakın olacağız
Biz de bugün olduk 2. Ay aşısı.. Sanki yavaş yavaş ateş oluyo benimkinde alından 37.1 çikti şimdi hemen calpol verdim ne olır ne olmaz diye ama çok melul şu an benim kız bu sakın hali beni biraz gerdi ya2. Ay aşımızı olup geldik çok ağladı minik ateş yapmaz inşallah
Aynı bizimde 2 aya yaklaştıkça inanılmaz azalmıştı 5 günde 1 4 günde 1 e düşmüştü şimdi yine 5. Gün neden böyle biliyorum 69 günlüğüzKızlar bebeği kaka yapmayan varmı hala bizde durumlar stabil sinirden ağlayacağım
Evet benimkide öyle ama yarım saat sonra falan emzirince yumrukluyor mememi kızıyor ağlıyor istediği kadar süt gelmiyor galibaKilo alımı iyiydi, yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek. Canım ben istedikce veriyorum, istediği kadar emiyor, ona kalsa hiç çıkarmayacak, emzik niyetine ya o uyuyor ya ben aaa yeter ikisini de sömürdün diyip çekiyorum ağzından sonra kusuyor tabii sıpa, yarım saat kırk dakika sonra tekrar sar başa
Benim hep az aktığı için sanırım alışıkEvet benimkide öyle ama yarım saat sonra falan emzirince yumrukluyor mememi kızıyor ağlıyor istediği kadar süt gelmiyor galiba
Bizimki de uyudu sürekli uyanıp geri uyuyor . Acaba bende ateş çok yükselmeden calpol versem mi bilemedim bizim ebe 37,5dan sonra ver calpol dediBiz de bugün olduk 2. Ay aşısı.. Sanki yavaş yavaş ateş oluyo benimkinde alından 37.1 çikti şimdi hemen calpol verdim ne olır ne olmaz diye ama çok melul şu an benim kız bu sakın hali beni biraz gerdi ya
Kaka yapamdığı için huzursuz yada ıkınmalı oluyor mu .Bizim ki günde 1 kez kaka yapmasın yapana kadar ağlıyor ve ıkınıyorAynı bizimde 2 aya yaklaştıkça inanılmaz azalmıştı 5 günde 1 4 günde 1 e düşmüştü şimdi yine 5. Gün neden böyle biliyorum 69 günlüğüz
Benim ki. Bugun 7. Gündü zorla yaptiKızlar bebeği kaka yapmayan varmı hala bizde durumlar stabil sinirden ağlayacağım
Benimkide aynı ilk kaçta yatırırsam yatırayım uzun uyuyor. Ay dün gece misafirlikte idik hiç uyuyuyamadı gece 12de uyuttum saat 6da bi uyandım baktım hala uyuyor alıp emzirdim tabi ondan sonra bir daha uyumadıBenimki de ilk yatirdigimda 4 saat uyuyor sonra 2 kez 2ser saat. 4 saatten sonra tedirgin olup kaldiriyordum ama doktor elleme dedi asla ellemem artik
Orta halli hastane dersen ben medipole gidiyordum fena değildi. Strellik açısından çok iyi.Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu
Insallah2. Ay aşımızı olup geldik çok ağladı minik ateş yapmaz inşallah
4 gündür oldu bugün son 1 aydır çocuk kaka yapamıyor fitil dışındaNe kadar zamandır yapmıyor ki
Bizimki de sadece anne sütü kullanıyorKac gündür yapmiyor bizimki bazen 5 günde bir yapiyor ama sadece anne sütüyle besliyorum