2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Gece 1 kere 4 5 saat uyuyor. Sonra 2 3 saatte bi kalkıyor emip geri uyuyor. 10 11 gibi tam uyanıyor. Bazen erken uyanırsa emzikle geçiştiriyorum biraz daha uyuyor 😁
Benimki de ilk yatirdigimda 4 saat uyuyor sonra 2 kez 2ser saat. 4 saatten sonra tedirgin olup kaldiriyordum ama doktor elleme dedi asla ellemem artik😄

2. Ay aşımızı olup geldik 🥲 çok ağladı minik ateş yapmaz inşallah
Biz de bugün olduk 2. Ay aşısı.. Sanki yavaş yavaş ateş oluyo benimkinde alından 37.1 çikti şimdi hemen calpol verdim ne olır ne olmaz diye ama çok melul şu an benim kız bu sakın hali beni biraz gerdi ya

Kilo alımı iyiydi, yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek. Canım ben istedikce veriyorum, istediği kadar emiyor, ona kalsa hiç çıkarmayacak, emzik niyetine🙈🙈 ya o uyuyor ya ben aaa yeter ikisini de sömürdün diyip çekiyorum ağzından 😅😅 sonra kusuyor tabii sıpa😫🥴, yarım saat kırk dakika sonra tekrar sar başa 🥰🥰
Evet benimkide öyle ama yarım saat sonra falan emzirince yumrukluyor mememi kızıyor ağlıyor istediği kadar süt gelmiyor galiba

Ya kızlar 3-4 gündür gündüz uykusu uyumuyor. Memede uyurdu şimdi o da yok sabah 6-7 gibi uyanıyor. Memede şekerleme yapıyor hepi topu 2 saat akşam 8 de uyuyor 3 saatte bir uyana uyana sabah 6ya kadar. Her uyanması da en az 1 saat uyanık duruyor. Günde 10 saat anca ☹️. Ne yapacağımı şaşırdım

Biz de bugün olduk 2. Ay aşısı.. Sanki yavaş yavaş ateş oluyo benimkinde alından 37.1 çikti şimdi hemen calpol verdim ne olır ne olmaz diye ama çok melul şu an benim kız bu sakın hali beni biraz gerdi ya
Bizimki de uyudu sürekli uyanıp geri uyuyor . Acaba bende ateş çok yükselmeden calpol versem mi bilemedim bizim ebe 37,5dan sonra ver calpol dedi

Aynı bizimde 2 aya yaklaştıkça inanılmaz azalmıştı 5 günde 1 4 günde 1 e düşmüştü şimdi yine 5. Gün 🥹 neden böyle biliyorum 69 günlüğüz
Kaka yapamdığı için huzursuz yada ıkınmalı oluyor mu .Bizim ki günde 1 kez kaka yapmasın yapana kadar ağlıyor ve ıkınıyor :KK43:

Benimki de ilk yatirdigimda 4 saat uyuyor sonra 2 kez 2ser saat. 4 saatten sonra tedirgin olup kaldiriyordum ama doktor elleme dedi asla ellemem artik😄
Benimkide aynı ilk kaçta yatırırsam yatırayım uzun uyuyor. Ay dün gece misafirlikte idik hiç uyuyuyamadı gece 12de uyuttum saat 6da bi uyandım baktım hala uyuyor alıp emzirdim 😲 tabi ondan sonra bir daha uyumadı 😅

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu 🙏🙏🙏

X