- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.501
Ooooo masallah daha ne olsjnBenim kız sürekli kusuyor birde çoğu zaman bezini açınca işiyor her yer çiş beline kadar çıkan kakişler var birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo masallah daha ne olsjnBenim kız sürekli kusuyor birde çoğu zaman bezini açınca işiyor her yer çiş beline kadar çıkan kakişler var birde
Hiç valla...Evet onlara ne var tam.beni anlattın jnanki
Telefonum bozulmuştu öncesinde doğumdan sonra telefon aldı doğum hediyesi niyetineVe bana doğum hediyesi almadi sizin eşler aldimi bisiler size kuru kuru dogurduk
Bencedeİmkanı olan baba olsun ya
Bizde yok yokOoooo masallah daha ne olsjn
Evet kesinlikle. Bir anlık hata oldu aslında eşimin de çok umrunda değil olan kadına oluyor. Tekrar hamile kalırsam diyorum olsun hayırlısı diyor. Tamam hayırlısı ama yani perişan oluyor insan.Hamilelik olacağını sanmıyorum canım ama bundan sonrası için adet olmasanda dikkatli olman gerek çünkü hangi ay yumurtaların tekrar aktifleşeceğini bilmediğimiz için korunmakta fayda var.
Genelde bebeği küçük olup hamile kalanlar bu sebepten hamile kalıyorlar
Çok hoş kokuyorBende onu kullanıyordum memnundum aslında
Benim de elim kolum resmen. Dışarda da kurtarıcıBir ara hasta alt serme bezlerinden alıyordum daha uygun oluyordu ama onlara da baya zam geldi baby me markayı fiyatta yakaladı bende şimdi baby me alıyorum 60x90 boyutu ortadan ikiye kesiyorum baya iyi oluyor ilerde bez bıraktıracağım zamanda çok lazım olur bir sürü aldım stok yaptım her indirim yakaladıkça
Bizimkide çok. Kusuyor yaaBenim kız sürekli kusuyor birde çoğu zaman bezini açınca işiyor her yer çiş beline kadar çıkan kakişler var birde
Herşeye çözüm buldum da kusmaya çözüm bulamadım, gazını hemen değil de yarım saat sonra çıkarıyorum biraz daha iyi oluyor bu şekildeBizimkide çok. Kusuyor yaa
Ayyy geçen oğlum tam 4 saat boyunca ağladı kaynanam kayınbabam görümcem seferber oldu oyalamak için ne yapacağımızı şaşırdık eşimde aldı kucağına susmayınca geri bize devretti ağlamasına dayanamıyorum dedi odaya gitti ben biraz sonra gittim odaya, önüne çerez koymuş kola eşliğinde yiyor ben şok oldum ben orda stresten ne haldeyim ter içinde kalmışım adam keyif yapıyor bu ne rahatlık dedim vallaBizimkide akşam oturmayı seviyor,
Ah ağlamadan dursa.. Varsın otursun
Aksam 7den sonra. Habire meme, mama, ağlama, kaka, gaz uyumak istemiyor. Deli gibi de uykusu var.
Zorla gittim Bi duş aldım eşim mama Verdi. Çıktım yapıştı bana yine
Eşimde şuan karşımda çekirdek yiyo
Bi yandan da küçüğün kıyafetleri yıkanıyor kurutmada.
Vallaa baba olmak güzel Hee
Götürdüm canım doktor birşeyi yok dedi çok şükür. Öksürük falan varsa hemen korkmayın normal dedi doktor.Ne söylerlerse bana da dermisiniz
Canım belki mama fazla geliyordur çocuğa. Sütün iyiyse daha az vermeyi dene.Kızlar oğlum sma optipro içiyordu omu gaz yapıyor acaba diye hipe geçtim 3 gündür.
Ya emiyor önce sonra 60cc mama veriyorum 10.15. Ya da max 20dk sonra kusuyor ama Bugün baya baya kustu yani hepsi çıktı diyebilirim.
Reflu mu oldu acaba?
Gece 4te mama verdim valla pişman oldum kusana kadar uyumadı çocuk. Kusunca rahatladi 2saati buldu uyumasi..
Anne sütü alıncada kusuyo ama çok yoğun değil böyle mamada ki gibi..
Valla kızlar eşimin kuyumcu arkadaşı vardı oraya gittik orda bi kolye bi de bilezik beğendim iki tane aldı beğendiğim bileziktenMerak ettim acaba nedir
Bak bence takıyorsun cidden takmaAkşamları memeler çok boş ya çok moralim bozuluyor