• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Kızlar bende de sürekli bir korku var bazen geçiyor bazen geri geliyor bebeğe birşey oldu mu olacak mı diye bugün yeğenim (4 yaş) karnıma bastı çocuk korkmasın diye tepki vermedim ama çok kötü oldum sonrasında :KK43:
Evet canım hep bir korku var şu 3-4 ayı bir atlatsaydik. Korkma ama doğacak nasibi olan çocuğa ne yapılsa anne karnında sapasağlam duruyor 🥰

Kızlar bende de sürekli bir korku var bazen geçiyor bazen geri geliyor bebeğe birşey oldu mu olacak mı diye bugün yeğenim (4 yaş) karnıma bastı çocuk korkmasın diye tepki vermedim ama çok kötü oldum sonrasında :KK43:
bende ayniyim ya hatta aynısını yazıcaktım buraya 20 gündür doktora gitmiyorum ve aşırı korkuyorum kalbimi durdu bişeymi oldu diye az önce bunları düşünürken bebeklerimi kaybettiğim gün aklıma geldi o acıyı tekrar yaşattım kendime acaba bu acıyı yine yaşarmıyım diye çok kötü oldum ağladım
O kadar korkuyorum ki anlatamam size, hiçbir belirtim ağrım sızım bulantım yok bunlar neden yok acaba bişeymi oldu diyorum herşeyden çok çabuk korkuyorum randevumu erkene bulursam öne çekicem
Türkiyede olsam her hafta doktora giderdim galiba

Son düzenleme:
bende ayniyim ya hatta aynısını yazıcaktım buraya 20 gündür doktora gitmiyorum ve aşırı korkuyorum kalbimi durdu bişeymi oldu diye az önce bunları düşünürken bebeklerimi kaybettiğim gün aklıma geldi o acıyı tekrar yaşattım kendime acaba bu acıyı yine yaşarmıyım diye çok kötü oldum ağladım
O kadar korkuyorum ki anlatamam size hiçbir belirtim ağrım sızım bulantım yok bunlar neden yok acaba bişeymi oldu diyorum herşeyden çok çabuk korkuyorum randevumu erkene bulursam öne çekicem
Türkiyede olsam her hafta doktora giderdim galiba
Belirtiler her zaman devam etmez dedi doktor kısım kısım gelir gidermiş. Benimde zerre göğüs hassasiyetim yok kalbini duymadan önce gitti hassasiyet az biraz vardi. Doktor normal diyor. Kayıp yaşayan kişiler bu şekilde yeniden korku düşüncesine girmesi normal. Ayrıca biliyorsunuz hormonlarımiz git gide artıyor. Duygusal gelgitlerimiz olucak. Birde şeytan gebe kadınlara daha çok vesvese verirmiş. Kötü düşünceler geldiğinde kendinizi okuyun. Vesvese olduğunu hatırlayın. Dua ederek rabbimizden sağlıklı hayirli süreç isteyin. Kafanızı dağıtacak mesgaleler bulun. Allahin izniyle hersey güzel olucak 🤲🤗

Kizlar bı şey dicem benim bugün makatim çok ağrıyor hatta zonkluyor oturamiyorum kalkamıyorum hatta olduğu yerde bile canım acıyor aranızda bunu yaşayan var mı acaba ilk çocukta böyle bı şey yoktu yardım edin ne yapabilirim canım aciyor 😫😫

Kızlar sırt bel ağrınız var mı? Benim vardı ama normal bir şekildeydi 2 gündür yerimde duramıyorum ağrıdan oturup ağlıyorum valla. Ne yapabilirim nasıl geçer bu. Hamilelerin kullandığı bir krem jel yok mudur?

ben aşırı iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor kilo bile verdim bu süreçte inşallah düzelir şu an bebek benden tam anlamıyla beslenmiyor ama zamanla bu durum sıkıntı yaratır diye korkuyorum

Kızlar sırt bel ağrınız var mı? Benim vardı ama normal bir şekildeydi 2 gündür yerimde duramıyorum ağrıdan oturup ağlıyorum valla. Ne yapabilirim nasıl geçer bu. Hamilelerin kullandığı bir krem jel yok mudur?
Bugün bağıra bağıra aglicaktim ben de sırtım belim tutulmuştu, dönerken otururken ani sancklar giriyordu. Cereyana kapildigimi düşündüm ayrıca romatizma da var ben siberian welness diye bir markanın jelini aldım onu sürdüm uyudum 2 saat biraz iyi geldi canım. Bitkisel icerikliymis arastirabilirsin

Hiç bisey olmaz aramızda küçük çocuğu olanlar var hep kucakta çocukları ne tekmeler yiyorlardır 😅 sıkı sıkı tutunuyor annesi evham yapma
Doktor bile ultrason için karnımı deşiyor ben nolur alttan bakalım üstten çok bastırıyorsunuz diyorum 🤣 o derece

Bugün bağıra bağıra aglicaktim ben de sırtım belim tutulmuştu, dönerken otururken ani sancklar giriyordu. Cereyana kapildigimi düşündüm ayrıca romatizma da var ben siberian welness diye bir markanın jelini aldım onu sürdüm uyudum 2 saat biraz iyi geldi canım. Bitkisel icerikliymis arastirabilirsin
Vallahi çok fena benimde 2 gündür özellikle duramıyorum. Bir bakayım canım çok teşekür ederim eczane de bulabilir miyim

Kızlar az önce ben hapşurdum ve o kadar birden ,büyük olduki kasığımda ağrl kopdu bağırdım. şimdi de ağrıyor azar azar allahım çok korkuyorum bebeğe bişey olurmu

Kızlar az önce ben hapşurdum ve o kadar birden ,büyük olduki kasığımda ağrl kopdu bağırdım. şimdi de ağrıyor azar azar allahım çok korkuyorum bebeğe bişey olurmu
Benimde oluyor sonra geçiyor canım merak etme. Hapşırmak öksürmek kusmaktan bişey olmaz demişti doktorlar bi yerde okudum rahat ol.

ben aşırı iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor kilo bile verdim bu süreçte inşallah düzelir şu an bebek benden tam anlamıyla beslenmiyor ama zamanla bu durum sıkıntı yaratır diye korkuyorum
Aymi durumdayiz porsiyonlarm bayagi yariya indi onu da zar zor istemeye istemeye yiyorm. Bana herkes kesin hamilesin sen de hamile tipi varm tipin kaymis diyor ben de yok hastayim diyorm😄😄

Back