- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
7+5 canımŞimdilik gelen giden yok olursa görüşürüm doktorla canm sen kaç haftalıksın şu anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7+5 canımŞimdilik gelen giden yok olursa görüşürüm doktorla canm sen kaç haftalıksın şu anda
Evet canım hep bir korku var şu 3-4 ayı bir atlatsaydik. Korkma ama doğacak nasibi olan çocuğa ne yapılsa anne karnında sapasağlam duruyorKızlar bende de sürekli bir korku var bazen geçiyor bazen geri geliyor bebeğe birşey oldu mu olacak mı diye bugün yeğenim (4 yaş) karnıma bastı çocuk korkmasın diye tepki vermedim ama çok kötü oldum sonrasında
Bence ödem onunki ya bir de insan kendini tanır nasıl alıp verdigini kiloyuFazla almışsın canım ya toplam on kilo alinmasi tavsiye ediliyor gebelere..
Öyle kesinlikle ama işte gel anlat bunu kalbimeEvet canım hep bir korku var şu 3-4 ayı bir atlatsaydik. Korkma ama doğacak nasibi olan çocuğa ne yapılsa anne karnında sapasağlam duruyor
Evett. Ödem şişlik de olabilir..Bence ödem onunki ya bir de insan kendini tanır nasıl alıp verdigini kiloyu
bende ayniyim ya hatta aynısını yazıcaktım buraya 20 gündür doktora gitmiyorum ve aşırı korkuyorum kalbimi durdu bişeymi oldu diye az önce bunları düşünürken bebeklerimi kaybettiğim gün aklıma geldi o acıyı tekrar yaşattım kendime acaba bu acıyı yine yaşarmıyım diye çok kötü oldum ağladımKızlar bende de sürekli bir korku var bazen geçiyor bazen geri geliyor bebeğe birşey oldu mu olacak mı diye bugün yeğenim (4 yaş) karnıma bastı çocuk korkmasın diye tepki vermedim ama çok kötü oldum sonrasında
Belirtiler her zaman devam etmez dedi doktor kısım kısım gelir gidermiş. Benimde zerre göğüs hassasiyetim yok kalbini duymadan önce gitti hassasiyet az biraz vardi. Doktor normal diyor. Kayıp yaşayan kişiler bu şekilde yeniden korku düşüncesine girmesi normal. Ayrıca biliyorsunuz hormonlarımiz git gide artıyor. Duygusal gelgitlerimiz olucak. Birde şeytan gebe kadınlara daha çok vesvese verirmiş. Kötü düşünceler geldiğinde kendinizi okuyun. Vesvese olduğunu hatırlayın. Dua ederek rabbimizden sağlıklı hayirli süreç isteyin. Kafanızı dağıtacak mesgaleler bulun. Allahin izniyle hersey güzel olucakbende ayniyim ya hatta aynısını yazıcaktım buraya 20 gündür doktora gitmiyorum ve aşırı korkuyorum kalbimi durdu bişeymi oldu diye az önce bunları düşünürken bebeklerimi kaybettiğim gün aklıma geldi o acıyı tekrar yaşattım kendime acaba bu acıyı yine yaşarmıyım diye çok kötü oldum ağladım
O kadar korkuyorum ki anlatamam size hiçbir belirtim ağrım sızım bulantım yok bunlar neden yok acaba bişeymi oldu diyorum herşeyden çok çabuk korkuyorum randevumu erkene bulursam öne çekicem
Türkiyede olsam her hafta doktora giderdim galiba
Bugün bağıra bağıra aglicaktim ben de sırtım belim tutulmuştu, dönerken otururken ani sancklar giriyordu. Cereyana kapildigimi düşündüm ayrıca romatizma da var ben siberian welness diye bir markanın jelini aldım onu sürdüm uyudum 2 saat biraz iyi geldi canım. Bitkisel icerikliymis arastirabilirsinKızlar sırt bel ağrınız var mı? Benim vardı ama normal bir şekildeydi 2 gündür yerimde duramıyorum ağrıdan oturup ağlıyorum valla. Ne yapabilirim nasıl geçer bu. Hamilelerin kullandığı bir krem jel yok mudur?
Hiç bisey olmaz aramızda küçük çocuğu olanlar var hep kucakta çocukları ne tekmeler yiyorlardır sıkı sıkı tutunuyor annesi evham yapmaKızlar bende de sürekli bir korku var bazen geçiyor bazen geri geliyor bebeğe birşey oldu mu olacak mı diye bugün yeğenim (4 yaş) karnıma bastı çocuk korkmasın diye tepki vermedim ama çok kötü oldum sonrasında
Vallahi çok fena benimde 2 gündür özellikle duramıyorum. Bir bakayım canım çok teşekür ederim eczane de bulabilir miyimBugün bağıra bağıra aglicaktim ben de sırtım belim tutulmuştu, dönerken otururken ani sancklar giriyordu. Cereyana kapildigimi düşündüm ayrıca romatizma da var ben siberian welness diye bir markanın jelini aldım onu sürdüm uyudum 2 saat biraz iyi geldi canım. Bitkisel icerikliymis arastirabilirsin
Bende aynı şekil ve aşırı mutsuzumHanımlar herkese merhaba, 8. Haftadayim ve gecen süre zarfında iki buçuk kilo aldım Normal mi?
Bendede oluştu canım geçti sonra ağrıKızlar az önce ben hapşurdum ve o kadar birden ,büyük olduki kasığımda ağrl kopdu bağırdım. şimdi de ağrıyor azar azar allahım çok korkuyorum bebeğe bişey olurmu
Sag ol canım bendeede geciyor galiba. Hep kendimi boş bulurdim şimdi çok kasdım. Allah bebişlermizi korusun aminBendede oluştu canım geçti sonra ağrı
Benimde oluyor sonra geçiyor canım merak etme. Hapşırmak öksürmek kusmaktan bişey olmaz demişti doktorlar bi yerde okudum rahat ol.Kızlar az önce ben hapşurdum ve o kadar birden ,büyük olduki kasığımda ağrl kopdu bağırdım. şimdi de ağrıyor azar azar allahım çok korkuyorum bebeğe bişey olurmu
Çok teşekkur ederim her şeyden endişeleniyor olduk bebeğe bişey olacak diye. Rahatladım birazBenimde oluyor sonra geçiyor canım merak etme. Hapşırmak öksürmek kusmaktan bişey olmaz demişti doktorlar bi yerde okudum rahat ol.
Aymi durumdayiz porsiyonlarm bayagi yariya indi onu da zar zor istemeye istemeye yiyorm. Bana herkes kesin hamilesin sen de hamile tipi varm tipin kaymis diyor ben de yok hastayim diyormben aşırı iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor kilo bile verdim bu süreçte inşallah düzelir şu an bebek benden tam anlamıyla beslenmiyor ama zamanla bu durum sıkıntı yaratır diye korkuyorum