• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    318
Aynen bı daha ki randevuyu öyle al dedi bana artık ayda 1 gel dedi
Kızlar tekrardan merhabalar ben hem perinatolog hem de kadin doğum uzmanı arkadaşıma gittim bana sonraki kontrolü 11-12. Haftada ikili tarama ve ense kalınlığı için dediler sizde de durum böyle mi ?

Kızlar fiyatlar çok artacak alsak mı şu setlerden fena zam gelecekmiş
Çok şükür ilk cocuktan var bı şeyler ben beşik bile almicam su eski Usul beşikler varya ondan var onu kullanacam 1.5 yaşına kadar sonra yanıma odaya alırım 🥰😁

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-08-16-02-39-173_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-08-16-02-39-173_com.android.chrome.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-07-08-16-02-39-173_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-08-16-02-39-173_com.android.chrome.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben detaylı kan tahlili yaptırdım doktor bana hiç bir vitamin takviye verme gereği duymadı neden acaba 🙄 Demir, d vitamini, b12 alt sınırda ona rağmen vermedi 3 aylık olduğumda verecekmiş d vitamini takviyesini şuan 6+4üm başka doktora gitsem mi
D vitamini dusuk riskine karsi veriliyor ilk trimester icin aslinda. Neden oyle demis ki doktor? Kac cikti degeriniz?

Çok şükür ilk cocuktan var bı şeyler ben beşik bile almicam su eski Usul beşikler varya ondan var onu kullanacam 1.5 yaşına kadar sonra yanıma odaya alırım 🥰😁
Oyyy en güzeliii bu bebekten sonra ben de saklarım kardeşi olursa kullansın hepsini 😅😅

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ben lierac sipariş ettim bir de hindistan cevizi yağı öneriyorlar ne zaman kullanmaya başlayacaksınız kilo alma durumum yok ama kimileri erkenden başlamak gerek diyor
Lierac çok iyi bir tercih olmus ilk gebeljgide kullandım hiç çatlak olmadi

Oyyy en güzeliii bu bebekten sonra ben de saklarım kardeşi olursa kullansın hepsini 😅😅
Aynen öyle valla Allah'tan kimseye vermemişim ya ben vermek istiyordum zaten çocuk olmuyor diye eşim kizdi verme dedi kalsın sana ne zararı var dedi e tamam dedim bide üstüne milelt temiz kıyafetler de gönderdi masalah hiç bı şeye ihtiyac yok şuan bez hariç 😁🤣🤣

Bebek arabasına çok para vermeyin kızlar her çocuk sevmiyor maalesef hem çocuğu hem de bebek arabasını çok taşıdım doğunca da alınabilir içine koyup iki tur atarsınız sevip sevmemesine göre alırsınız sallanan ana kucağı tarzında beşikler en çok ona ihtiyacınız olacak hele kolikse inşallah hiçbirimizin bebeği olmaz da

Ben de ona baktım evet tuzlu ya, bir de bagi neoya güzel diyorlar hem daha uygun cybexten. Oto koltuğu için de adac testi önemli kızlar alacağımız zaman konuşuruz inşallah ama, bütçe yettiğince güvenli bir şeyler almak lazım
İnşallah o günlere gelelim de çabucak 😊

Ne özelliği var ki hepsi aynı gibi geliyor bana 🤣
Bir uygulamada annelerin çoğu öneride bulunmuştu biraz araştırınca kolay kapatması, ağırlığı kabin boy oluşu, sürüş açısından çok rahat olduğunu yazmışlar benimde aklıma yattı bakalım hayırlısı alana kadar belki başka öneriler görürüm.

Hanımlar herkese merhaba, 8. Haftadayim ve gecen süre zarfında iki buçuk kilo aldım 😔 Normal mi?
Merhaba bende 8. Haftadayım.Ben de kilo Almış olarak gözüküyorum hamilelik durumum olmadan öncesine göre.Garip bir şekilde göbeğim büyüdü.Normal mi bilmiyorum ama herkesin bünyesi Farklı sanırım.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

merhabalar herkese.İnsallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize.bu baslıga ilk kez yazıyorum.8+2 deyim.Göğüslerim şiş ve damarlanma gözüküyor.Göbeğim şiş duruyor.Kendimi akşamları çok yorgun hissediyorum ayaklarım ağrıyor.Sizlerde durumlar nasıl ?

Kızlar tekrardan merhabalar ben hem perinatolog hem de kadin doğum uzmanı arkadaşıma gittim bana sonraki kontrolü 11-12. Haftada ikili tarama ve ense kalınlığı için dediler sizde de durum böyle mi ?
Benim doktorumda 3 hafta sonraya randevu verdi 11. Haftanın ortalarında olacağım ikili test için gelirsin dedi canım.

merhabalar herkese.İnsallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize.bu baslıga ilk kez yazıyorum.8+2 deyim.Göğüslerim şiş ve damarlanma gözüküyor.Göbeğim şiş duruyor.Kendimi akşamları çok yorgun hissediyorum ayaklarım ağrıyor.Sizlerde durumlar nasıl ?
Bende aynı durumdayım resmen damarlarım hep dışarda sanki mavi mavi duruyor . Yorgunluk bende sbah uyanınca oluyor .

Back