• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    318
Sabah okudum mesajı arıyorum ne ara yazdı diye çok üzülmüştüm çok şükür sevindim bende yaa
İnşaallah bişey yoktur kuzum işte salı gidicez kontrole. Sürekli de gitmek istemedim zaten kötü bişey varsa gelişimi geri kalmış vs olur ona göre aksiyon alırım diye

İnşaallah bişey yoktur kuzum işte salı gidicez kontrole. Sürekli de gitmek istemedim zaten kötü bişey varsa gelişimi geri kalmış vs olur ona göre aksiyon alırım diye
Hepimizin yüreğini hoplattı minnak 😅🙏🏻🙏🏻 sağlıkla gelsin kuzumuz 😍😍😍

Bu gün biraz ağrım var ve akıntının içinde sanki pembe damar gibi bir şey geliyor
Aynı canım benim de akıntım çok çok açık kahve sarı gibi mi diyim bı değişik fitilden de olabilir. Regl olacak ağrısı geldi bugün 2-3 kere hemen geçti ama. Rahim büyüdüğünden de olur mu kigecmis olsun

Kızlar kilo konusunda da ailelerin yanındayım biseyler koyuyorlar sürekli yiyorum veya sabahları kızartma falan. Evde olsam yapmıyorum. Buraya gelince hep 2 kilo vs artış gibi görünür ödem falan. Gidince de hemen veririm bir haftada. Yine öyle olacak sanırım benim de

Kızlar kilo konusunda da ailelerin yanındayım biseyler koyuyorlar sürekli yiyorum veya sabahları kızartma falan. Evde olsam yapmıyorum. Buraya gelince hep 2 kilo vs artış gibi görünür ödem falan. Gidince de hemen veririm bir haftada. Yine öyle olacak sanırım benim de
Valla ben de yiyorum hiç kısmıyorum bende de aileler yapıyor hazır gelince yiyorum 😅 yemek yemek benim hayat felsefemdi bırakamıyorum bulantılar bile kesmedi iştahımı sadece az az yiyorum ama cok sık

Çok şükür iyiyim bir ara aklım çıktı gerçekten .Muhtemelen gaz sancısından kaynaklı oldu .Ayrıca regl olarak döngünün içindeydim gebe kalmasaydım o yüzden de olabilir diye düşünüyorum
Gaz sancısı bende de var rahim ağrıyor sanıyorum bazen şimşekler giriyor içime sonra fokur fokur başlıyor ordan anlıyorum gaz olduğunu sindirimimiz yavaş bu dönem bebiş için çekiyoruz mecbur 🙏🏻

Aynı canım benim de akıntım çok çok açık kahve sarı gibi mi diyim bı değişik fitilden de olabilir. Regl olacak ağrısı geldi bugün 2-3 kere hemen geçti ama. Rahim büyüdüğünden de olur mu kigecmis olsun
Ben fitil kullanmıyorum canm . Bende öyle düşündüm rahim büyümesinden kaynaklı belki eski kan filandır diye düşünüyorum

merhabalar herkese.İnsallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize.bu baslıga ilk kez yazıyorum.8+2 deyim.Göğüslerim şiş ve damarlanma gözüküyor.Göbeğim şiş duruyor.Kendimi akşamları çok yorgun hissediyorum ayaklarım ağrıyor.Sizlerde durumlar nasıl ?
Bende aynıyım canım..
Uykudan basım.kalkmiyor😬
Her bulduğum vakit uyuyorum..
Göğüslerim baya şişti dolgunlasti.
7+5

Kızlar bende de sürekli bir korku var bazen geçiyor bazen geri geliyor bebeğe birşey oldu mu olacak mı diye bugün yeğenim (4 yaş) karnıma bastı çocuk korkmasın diye tepki vermedim ama çok kötü oldum sonrasında :(

Back