• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Kızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..

Benimde çok bel ağrım var , bir de düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatmaktan da belim ağrıdı uyuyamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresi olan varsa bu duruma yazarsa sevinirim 😅
Bende dün gece ağrıdan sabaha karşı uyudum oturup ağladım resmen hala da geçmedi çok felaket bir ağrı ne yapmak lazım bu bel ağrısına bitkisel bir jel krem felan yok mu kullansak

Kızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..
Canım bende de o var sanırım hormonlar ile alakalı içini rahat tut sağlıkla seninledir bebeğin bende sürekli öyleyim iyi mi yaşıyor mu kalbi atıyor mu bence buradaki yazılarda çok etkiliyor bizi fark etmeden

Canım valla hepimiz aynıyız ben hergün bu saçma düşüncelerle yaşıyorum önceki gebeliğimdede böyleydim sanırım hormonlardan oluyor

Canım bende de o var sanırım hormonlar ile alakalı içini rahat tut sağlıkla seninledir bebeğin bende sürekli öyleyim iyi mi yaşıyor mu kalbi atıyor mu bence buradaki yazılarda çok etkiliyor bizi fark etmeden
Eşimle tartıştık zaten devam et oraya bakmaya çok iyi geliyor sana diyor 😔

:( üzme kendini canım burası bazen gerçekten olumsuz etkiliyor ama pozitif yanları da çok fazla Allah’a emanet etmekten başka çaremiz yok biz üzerimize düşeni yapıyoruz Allah bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🩷

Herkeslere günaydın kızlar 😊
Aslında bu platform bana olumsuz gelmiyor tam tersi herkesin bendeki şikayetleri yasaması benim kuruntularıma sahip olması sürecin bir parçası olduğunu gösteriyor
Korkmayın kızlar Allah ne demişse o olacak
Bende geçen hafta 3-4 gün şikayetsiz fıstık gibiydim dedim bi şey oldu niye şikayet semptomlarım azaldı diye kendi kendimi yedim Dr. A gittim hepsi sürecin bir parçası dedi
Bazen bende kabuslar görüyorum karnıma bastırmışım yatarken falan diye
Bence hepimizde var lütfen tadını çıkarmaya mutlu olmaya çalışın
Olumsuz bi şey insallah olmaz olursa o zaman üzülürüz ama rabbim hiç birimize yaşatmasın 🤲🏻🤲🏻 ayrıca yaşayacaksak da rabbim öyle yazmışsa da inanın durdurmaya kimsenin gücü yetmez 😔 kusura bakmayın ben biraz fazla kaderciyim 🤲🏻
Hepinizi seviyorum ben burayı çok seviyorum ❣️

Aa cnm neden böyle kötü düşencelerdesin yeni geldim ben önceden varsa bir sorun bilmiyorum affola

Burası etkiliyor mu, etkiliyor valla :) ben bebişime farkına varmadan neler yapmışım koruyan Allah koruyor olumsuzluklara engel koyuyor . Gebeliğimi bilmediğim hafta tatilden geldim tatilde hamama girmeyi düşündüm doluydu giremedim sonra üşendim demem o ki Allah güzel bir engel çıkardı :) ben de pco var ve beklemediğim anda Allah bir şekilde verdi . Biraz gönlümüzü rahat tutalım her şey ama her şey allahtan
Tabii bazen sorun olur doktor bir şey görür onu dert edelim o başka ama olmayan şeyleri kendi kendimize vesvese yapmayalım daha yol uzun 🥰 hepiniz mükemmel anne olacaksınız, inanıyorum ❤️ içiniz çok rahat etmediğinde doktora gitmekten de çekinmeyin
Sonuçta anneyiz 🤩

Merhabalar benim lekelenmem olduğu için progestan başlattı doktorum ve sürekli uzanıyorum iş yapma hareket etme falan yasak tüm gün yemek yemek be lavabo ihtiyacım dışında yatıyorum
Benim de lekelenme oldu ve bir hafta gelişimi geri bir doktor düşer dedi diğer ikisi sağlıklı dedi korkum o yüzden canim

Canım şu an güzel bir şey taşıdığımız için şeytan vesvese veriyor sürekli, ben de öyleyim her an gidip kalbini dinleyesim var ama sonra diyorum Allah’a sığınıp kontrollere gidicez yapacak bir şey yok. Dünyada yiyecek ekmeği varsa ömrü biçilmişse elbet doğar büyürler inşallah sağlıkla. Bol bol nas felak ayetel kürsi okumaya çalış 🙏

Bence eşin çok haklı önceki gebeliğimde burdan hiç çıkmıyordum hatta kızlarda diyolarda çok giriyosun o yüzden bu kadar takıyosun diye mesajları okuyp kafamda kurup haftada 2-3 kere doktora gidiyodum
Aslında buraya fazla girmemek lazım
En basitinden buraya bi giriyorum herkeste belirti var sanki 4-5 aylık hamileymişiz gibi sonra psikolojik olarak aynısı bendede oluyor🤣

Bu platform bir çok kişiyi etkiliyor olabilir ama bence herşey bizde bitiyor kötü düşünmememiz lazım içimizi sürekli ferah tutmamız gerekir ben şuan gün boyu yatıyorum lekelenmem olduğu için ama hiç olumsuz düşüncelere dalmıyorum herşeyin güzel olacağına inanıyorum.

Back