Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlerleyen zamanlarda iştahın açılır merak etme bende yiyemiyorum bide tiroit ilacı kullanıyorum ama sen yine de kendini zorla ye bı şeyler hatta meyve falan tüketben aşırı iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor kilo bile verdim bu süreçte inşallah düzelir şu an bebek benden tam anlamıyla beslenmiyor ama zamanla bu durum sıkıntı yaratır diye korkuyorum
Bence sorun olmaz ben bile hala oğlumu kucağıma alıyorum Allah büyüktür karnınıza yuklenmesin yeterli olurKizlar benim oglan 6 yasi gecti 25 kilo arabada hep kucagimda oturmak istiyor. Yolculuklari o sekilde yapiyorz. Oturur pozisyonda kucagmda olmasi sknti yaratr mi
Kan kesesi var mı sizde ? Benim geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta da lekelenme halinde devam etti , cuma günü lekelenme artınca tekrar doktora gittim kan kesesi yani kanama alanı var dedi. Vücut kendi kendine atacakmış onu dışarıyaBenim de kanamam yok aslında ama devam dedi doktor canım sen de danış yine de bi
Kızlar sırt bel ağrınız var mı? Benim vardı ama normal bir şekildeydi 2 gündür yerimde duramıyorum ağrıdan oturup ağlıyorum valla. Ne yapabilirim nasıl geçer bu. Hamilelerin kullandığı bir krem jel yok mudur?
Bende bel fıtığı var fıtık sebebi agri olduğunda yan yatıp bele yastık desteği yapardım. Boşta kalmasın diye sıkıştırırdim iyi gelirdi. Eşime nasaj yaptirirdim oda iyi geliyo. Onun dışında pek bi sey yapılmıyor zaten. Yan yatmaya calis. Sırt üstü yüz üstü de ağrıya sebep olabilir.Benimde çok bel ağrım var , bir de düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatmaktan da belim ağrıdı uyuyamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresi olan varsa bu duruma yazarsa sevinirim
Yoktu canımKan kesesi var mı sizde ? Benim geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta da lekelenme halinde devam etti , cuma günü lekelenme artınca tekrar doktora gittim kan kesesi yani kanama alanı var dedi. Vücut kendi kendine atacakmış onu dışarıya
Size progestan başlattılar mıKan kesesi var mı sizde ? Benim geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta da lekelenme halinde devam etti , cuma günü lekelenme artınca tekrar doktora gittim kan kesesi yani kanama alanı var dedi. Vücut kendi kendine atacakmış onu dışarıya
Ya bende normalde yemiyorum ama şişkinlik var karnım çıkıyor herkes diyor hamile misin evet deyince de bu sefer 4 aylık var herhalde diyorlar en son o bebek değil göbek dedim birineAymi durumdayiz porsiyonlarm bayagi yariya indi onu da zar zor istemeye istemeye yiyorm. Bana herkes kesin hamilesin sen de hamile tipi varm tipin kaymis diyor ben de yok hastayim diyorm
Zaten tek yediğim karpuz peynir bi tek o rahatsız etmiyor inşallah tüm gebeliğim böyle geçmezİlerleyen zamanlarda iştahın açılır merak etme bende yiyemiyorum bide tiroit ilacı kullanıyorum ama sen yine de kendini zorla ye bı şeyler hatta meyve falan tüket
6.hafta bitti 7nin başında başladı benim, şu an bir iki gün oluyo bi gün rahatlıyo şeklinde devam ediyorMerhaba kizlar bulantiniz var mi
Bulantiniz kacinci hafta basladi
Yok yok merak etmeyin 13-14 haftada rahatlayacağız inşallah, sonra da yemeyelim diye dua ederiz muhtemelen sjjdjsmsmZaten tek yediğim karpuz peynir bi tek o rahatsız etmiyor inşallah tüm gebeliğim böyle geçmez
5. Haftadayim bu sabah bulantim var cok mu erken yoksa farkli sebepten bulantim kestiremedim .6.hafta bitti 7nin başında başladı benim, şu an bir iki gün oluyo bi gün rahatlıyo şeklinde devam ediyor
Benimde oyle karnim cikti sonra arastirdim bağırsak tembelligi oluyormus gaz birikiminden dolayi ama anne adayi progestron kullandigindan gaz siskinligi oldugunu anlayamiyormusYa bende normalde yemiyorum ama şişkinlik var karnım çıkıyor herkes diyor hamile misin evet deyince de bu sefer 4 aylık var herhalde diyorlar en son o bebek değil göbek dedim birine
Benim yüzüm çok sık kabuklanıyor.Sivilceleneniz var mi kizlar?
Ay inşallah yaaa tek temennim6.hafta bitti 7nin başında başladı benim, şu an bir iki gün oluyo bi gün rahatlıyo şeklinde devam ediyor
Benim tüp bebek olduğu için zaten kullanıyordum ekstra bir şeye başlanmadı. Günde 2 kere fitil 1 kere iğne vuruluyorumSize progestan başlattılar mı