• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Kizlar benim oglan 6 yasi gecti 25 kilo arabada hep kucagimda oturmak istiyor. Yolculuklari o sekilde yapiyorz. Oturur pozisyonda kucagmda olmasi sknti yaratr mi

ben aşırı iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor kilo bile verdim bu süreçte inşallah düzelir şu an bebek benden tam anlamıyla beslenmiyor ama zamanla bu durum sıkıntı yaratır diye korkuyorum
İlerleyen zamanlarda iştahın açılır merak etme bende yiyemiyorum bide tiroit ilacı kullanıyorum ama sen yine de kendini zorla ye bı şeyler hatta meyve falan tüket

Kizlar benim oglan 6 yasi gecti 25 kilo arabada hep kucagimda oturmak istiyor. Yolculuklari o sekilde yapiyorz. Oturur pozisyonda kucagmda olmasi sknti yaratr mi
Bence sorun olmaz ben bile hala oğlumu kucağıma alıyorum Allah büyüktür 🤲 karnınıza yuklenmesin yeterli olur

Benim de kanamam yok aslında ama devam dedi doktor canım sen de danış yine de bi
Kan kesesi var mı sizde ? Benim geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta da lekelenme halinde devam etti , cuma günü lekelenme artınca tekrar doktora gittim kan kesesi yani kanama alanı var dedi. Vücut kendi kendine atacakmış onu dışarıya 🤷🏼‍♀️

Kızlar sırt bel ağrınız var mı? Benim vardı ama normal bir şekildeydi 2 gündür yerimde duramıyorum ağrıdan oturup ağlıyorum valla. Ne yapabilirim nasıl geçer bu. Hamilelerin kullandığı bir krem jel yok mudur?

Benimde çok bel ağrım var , bir de düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatmaktan da belim ağrıdı uyuyamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresi olan varsa bu duruma yazarsa sevinirim 😅

Benimde çok bel ağrım var , bir de düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatmaktan da belim ağrıdı uyuyamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresi olan varsa bu duruma yazarsa sevinirim 😅
Bende bel fıtığı var fıtık sebebi agri olduğunda yan yatıp bele yastık desteği yapardım. Boşta kalmasın diye sıkıştırırdim iyi gelirdi. Eşime nasaj yaptirirdim oda iyi geliyo. Onun dışında pek bi sey yapılmıyor zaten. Yan yatmaya calis. Sırt üstü yüz üstü de ağrıya sebep olabilir. 😔

Ben de dunden beri bel agrisi yasiyorum. Piknik yapmistik arkadaslarla yerde oturmaktan olmustur dedim ama simdi sizin yorumlari da okuyunca yeni guncelleme geldigini anladim. Benimki kuyruk sokumuma dogru nasil agriyor. Dun gece yan yatti bacaklarimin arasina yastik koyup bu sabah daha iyiyiim ama agri hala orda. Masaj da iyi geliyor kesinlikle.

Kan kesesi var mı sizde ? Benim geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta da lekelenme halinde devam etti , cuma günü lekelenme artınca tekrar doktora gittim kan kesesi yani kanama alanı var dedi. Vücut kendi kendine atacakmış onu dışarıya 🤷🏼‍♀️
Size progestan başlattılar mı

Aymi durumdayiz porsiyonlarm bayagi yariya indi onu da zar zor istemeye istemeye yiyorm. Bana herkes kesin hamilesin sen de hamile tipi varm tipin kaymis diyor ben de yok hastayim diyorm😄😄
Ya bende normalde yemiyorum ama şişkinlik var karnım çıkıyor herkes diyor hamile misin evet deyince de bu sefer 4 aylık var herhalde diyorlar en son o bebek değil göbek dedim birine 😅😅😅

İlerleyen zamanlarda iştahın açılır merak etme bende yiyemiyorum bide tiroit ilacı kullanıyorum ama sen yine de kendini zorla ye bı şeyler hatta meyve falan tüket
Zaten tek yediğim karpuz peynir bi tek o rahatsız etmiyor inşallah tüm gebeliğim böyle geçmez :(

Ya bende normalde yemiyorum ama şişkinlik var karnım çıkıyor herkes diyor hamile misin evet deyince de bu sefer 4 aylık var herhalde diyorlar en son o bebek değil göbek dedim birine 😅😅😅
Benimde oyle karnim cikti sonra arastirdim bağırsak tembelligi oluyormus gaz birikiminden dolayi ama anne adayi progestron kullandigindan gaz siskinligi oldugunu anlayamiyormus

Back