- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Aynı durumdayım uyusam uykum yok gibi var da gibi... Ah ah 2 yıl yaşlandım zaten iki günde sjjsjsBaş dönmesi yaşıyorum çok böyle hafif sarhos gibi his var sıcaklardan da olabilir ama kolum kalkmıyor yatsam uyutmuyorbebişler sağlıklı olsun da çekeriz ah analık böyle biseymiş
Tamam çok teşekkür ederimİyi o zaman canım ama çok siddetli dayanılmıycak ağrıda doktora gitmen lazım haberin olsun
Bende xiaominin viomi v2 si var siliyor süpürüyor gayet memnunum kızlarBende Xiaomi mi pro 2 var ama ben de roborock tavsiye ediyorum o daha iyiymiş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla
Benimde o şekilde. Hem devlete hem tüp doktoruna gidiyorum. Devlete ve sağlık ocağına 12. Haftada gidicem. Tüp doktorumda 11. Haftada çağırdı.Kızlar tekrardan merhabalar ben hem perinatolog hem de kadin doğum uzmanı arkadaşıma gittim bana sonraki kontrolü 11-12. Haftada ikili tarama ve ense kalınlığı için dediler sizde de durum böyle mi ?
Evet ya maalesef artacak yine her şeyKızlar fiyatlar çok artacak alsak mı şu setlerden fena zam gelecekmiş
Bende 20. Haftadan sonra alma taraftarıyım hepEvet ya maalesef artacak yine her şeyama bilemedim ben 20.haftadan itibaren alayım diyorum eşyalarını
Bu set halindeki fiyatlar çok iyi aslında ama ben de 6. 7. Aydan sonra bebek arabası beşik vb. Büyük şeyleri almayı düşünüyorum. Kıyafetleri dayanamam heralde şimdiden alırımKızlar fiyatlar çok artacak alsak mı şu setlerden fena zam gelecekmiş
2 li 3 lü tarama yaptırmadan direk dna testi yaptırmayı düşünüyorum 11.hafta gibiKızlar tekrardan merhabalar ben hem perinatolog hem de kadin doğum uzmanı arkadaşıma gittim bana sonraki kontrolü 11-12. Haftada ikili tarama ve ense kalınlığı için dediler sizde de durum böyle mi ?
Normal degil ilk üç ayda kilo alınmaması tavsiye ediliyorHanımlar herkese merhaba, 8. Haftadayim ve gecen süre zarfında iki buçuk kilo aldımNormal mi?
Ağustos başında kontrole gel dedi benimki hiç tarama testi falan demedi hatta eşime söyledim hiç ikili taramadan falan bahsetmedi başka doktora mı gitsek diye zaten şuanda öylesine geldiğim bir doktordu bilemedim bendeKızlar tekrardan merhabalar ben hem perinatolog hem de kadin doğum uzmanı arkadaşıma gittim bana sonraki kontrolü 11-12. Haftada ikili tarama ve ense kalınlığı için dediler sizde de durum böyle mi ?
Ben cybex almayi düşünüyorum bebek arabasını biraz tuzlu amaKızlar fiyatlar çok artacak alsak mı şu setlerden fena zam gelecekmiş
Ödem olmuş olabilir belki ama eğer kiloysa biraz fazla canım, dikkat etmeye çalış sebze meyve protein alımına dikkat et karbonhidratı azaltHanımlar herkese merhaba, 8. Haftadayim ve gecen süre zarfında iki buçuk kilo aldımNormal mi?
Ben de ona baktım evet tuzlu ya, bir de bagi neoya güzel diyorlar hem daha uygun cybexten. Oto koltuğu için de adac testi önemli kızlar alacağımız zaman konuşuruz inşallah ama, bütçe yettiğince güvenli bir şeyler almak lazımBen cybex almayi düşünüyorum bebek arabasını biraz tuzlu ama
Bende cybex düşünüyorumBen cybex almayi düşünüyorum bebek arabasını biraz tuzlu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?