2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    318
Baş dönmesi yaşıyorum çok böyle hafif sarhos gibi his var sıcaklardan da olabilir ama kolum kalkmıyor yatsam uyutmuyor bebişler sağlıklı olsun da çekeriz ah analık böyle biseymiş
Aynı durumdayım uyusam uykum yok gibi var da gibi... Ah ah 2 yıl yaşlandım zaten iki günde sjjsjs

Kızlar tekrardan merhabalar ben hem perinatolog hem de kadin doğum uzmanı arkadaşıma gittim bana sonraki kontrolü 11-12. Haftada ikili tarama ve ense kalınlığı için dediler sizde de durum böyle mi ?
Benimde o şekilde. Hem devlete hem tüp doktoruna gidiyorum. Devlete ve sağlık ocağına 12. Haftada gidicem. Tüp doktorumda 11. Haftada çağırdı.

Kızlar fiyatlar çok artacak alsak mı şu setlerden fena zam gelecekmiş

Eklentiler

• CA9649CA-C547-4AE3-BB0A-CFF275FAAA88.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 5968C4A3-8EA7-4C9F-9269-DCD6AF534356.jpeg
    113,6 KB · Görüntüleme: 52
  • F36261E8-421B-4ADE-BB82-D0C70D8A21BD.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 49
Hanımlar herkese merhaba, 8. Haftadayim ve gecen süre zarfında iki buçuk kilo aldım Normal mi?

Ben
Kızlar tekrardan merhabalar ben hem perinatolog hem de kadin doğum uzmanı arkadaşıma gittim bana sonraki kontrolü 11-12. Haftada ikili tarama ve ense kalınlığı için dediler sizde de durum böyle mi ?
2 li 3 lü tarama yaptırmadan direk dna testi yaptırmayı düşünüyorum 11.hafta gibi

Ağustos başında kontrole gel dedi benimki hiç tarama testi falan demedi hatta eşime söyledim hiç ikili taramadan falan bahsetmedi başka doktora mı gitsek diye zaten şuanda öylesine geldiğim bir doktordu bilemedim bende

Hanımlar herkese merhaba, 8. Haftadayim ve gecen süre zarfında iki buçuk kilo aldım Normal mi?
Ödem olmuş olabilir belki ama eğer kiloysa biraz fazla canım, dikkat etmeye çalış sebze meyve protein alımına dikkat et karbonhidratı azalt

Ben cybex almayi düşünüyorum bebek arabasını biraz tuzlu ama
Ben de ona baktım evet tuzlu ya, bir de bagi neoya güzel diyorlar hem daha uygun cybexten. Oto koltuğu için de adac testi önemli kızlar alacağımız zaman konuşuruz inşallah ama, bütçe yettiğince güvenli bir şeyler almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…