- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- 53
Hadi ya bende bugün aldım bir umut işe yarar diyeBen yararlı diye hergün tüketiyorum ama bana bi faydası olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bende bugün aldım bir umut işe yarar diyeBen yararlı diye hergün tüketiyorum ama bana bi faydası olmadı
Belki sana iyi gelir canımHadi ya bende bugün aldım bir umut işe yarar diye
Doktora sordum bunu benim de düşüyor ilk gebeliğimde bir ara 7-5 olmuştu serum almıştım. Doktor dedi ki düşük tansiyon iyidir koruyucu diye bakarız biz ona yüksek olması kötüAy kızlar benimde tansiyonum düşüyor hemen tuzlu ayran iciyorum neden ya bu tansiyon düşmeleri acaba iyi yemiyoruz ondanmıdır? Bende hep ekşi yemeyi seviyorum tatlı görünce midem bulanıyor öğlen erik turşusu yedim hemde bayağı çok
Bizde normalde de sağlıklı diye buara hep tüketiyoduk. Hiç faydası yok bana da. Zencefilin faydalı olduğu ağızda çiğnenebileceği yazıyor burda hamilelik kitaplarında. Bi onu deniycemHadi ya bende bugün aldım bir umut işe yarar diye
7. Haftaya kadar benimde bacaklarda göğüs ve sırt bölgemde çok kaşıntı oldu. Kaşıntı olmasi gebelikte görülüyormus fakat yara Bere olucak kadarsa mutlaka doktora gidilmesi gerekmiş. Benim o duruma gelmedi dus alıp nemlendirdim hep Bayadır yok şükür. Kasimamaya calis kuruma varsa nemlendirici kullan. Eger sorun devam ederse ptsi bi görün doktora. En azından için rahat ederKızlar bu aralar sürekli ellerimin üst kısmı kaşınıyor hatta ara ara su topluyor kaşımaktan. Bu kaşınmalar yoktu önceden. Acaba farkında olmadan yediğim bir şey mi alerji yaptı? Hamilelikle alakası olabilir mi? Çünkü farklı hiçbir şey yemiyorum.
Aslında göğüs ve popo bölgesinde de kaşıntı var ama parmak üstlerindeki ve aralarındaki su toplayınca bilemedim. Üstelik kilom da sabit. Henüz kilo almadım. Göğüs vs büyüdüğü için kaşınması normal ama el parmaklarının arasını bilemedim.7. Haftaya kadar benimde bacaklarda göğüs ve sırt bölgemde çok kaşıntı oldu. Kaşıntı olmasi gebelikte görülüyormus fakat yara Bere olucak kadarsa mutlaka doktora gidilmesi gerekmiş. Benim o duruma gelmedi dus alıp nemlendirdim hep Bayadır yok şükür. Kasimamaya calis kuruma varsa nemlendirici kullan. Eger sorun devam ederse ptsi bi görün doktora. En azından için rahat eder
Ben biraz kg almaya başladım o yüzden lierac kullanmaya başladımKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ben lierac sipariş ettim bir de hindistan cevizi yağı öneriyorlar ne zaman kullanmaya başlayacaksınız kilo alma durumum yok ama kimileri erkenden başlamak gerek diyor
En iyisini yapmışsın canım bende de oldu dinleniyorum şimdi korkma sağlıkla gelsinKızlar bugün tatile gidecektik. Sabah uyandım bir baktım pembe bir akıntım var ilk defa oldu. Doktoruma söyledim progestan verdi bende riske atmamak için uzun yola çıkmadım
İlk 3 ayda cok az kişi kilo alır aksine kilo verenler olur. Su toplama durumunu inan bilemedim ya. Ptsiye kadar bekle olmazsa gidersin. Benim göğüs hassasiyeti ilk hafta oldu sonra gitti. Az dolgunluk var onun dışında bi değişiklik yok bulantilar istahsizlik uyku sorunu dışında. Hepimiz degisigizAslında göğüs ve popo bölgesinde de kaşıntı var ama parmak üstlerindeki ve aralarındaki su toplayınca bilemedim. Üstelik kilom da sabit. Henüz kilo almadım. Göğüs vs büyüdüğü için kaşınması normal ama el parmaklarının arasını bilemedim.
Benim sütyenler azıcık dar geliyor, arkasına kopça takarak kullanıyorum. Daha iki aylık değilim şimdiden böylelerse doğuma nasıl girerim ön göremiyorum.İlk 3 ayda cok az kişi kilo alır aksine kilo verenler olur. Su toplama durumunu inan bilemedim ya. Ptsiye kadar bekle olmazsa gidersin. Benim göğüs hassasiyeti ilk hafta oldu sonra gitti. Az dolgunluk var onun dışında bi değişiklik yok bulantilar istahsizlik uyku sorunu dışında. Hepimiz degisigiz
Biraz genetik yapı meselesi. Anne ve kizkardeslerimde ortalama yada küçük gogusluydu. Aman aman bi büyüme olmadi onlarda. Ama 9 ay boyunca hep büyüme olmaz bence dönemsel değişir diye düşünüyorum. Mesela bulantilarda belli zaman olup belli zamanda kesilirmis ya. Oda öyle olabilir. Çamaşır bi beden büyük ve telsiz almakta yarar var. Diğerleri zorluyo.Benim sütyenler azıcık dar geliyor, arkasına kopya takarak kullanıyorum. Daha iki aylık değilim şimdiden böylelerse doğuma nasıl girerim ön göremiyorum.
Tedirgin oldum valla canım bende evdeyim,yatıyorum senin ne zaman geçtiEn iyisini yapmışsın canım bende de oldu dinleniyorum şimdi korkma sağlıkla gelsin
İlk zamanlara göre azaldı ama ara ara var halaKızlar beyaz akıntılarınız ne durumda benim azaldı
Bayagidir gruba girememistimKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor