- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Bebişi iyi durumda yanlış alarm olmuş canım şükürBayagidir gruba girememistim
Şimdi yeni girdim çok üzüldüm Rabbim sabir versin
Sen nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişi iyi durumda yanlış alarm olmuş canım şükürBayagidir gruba girememistim
Aa ben bayagidir girmemişim orayı okuyunca son mesajlara henuz gelemedim çok çok sevindim okuyunca insallah toparlar diye çok dua etmiştim çok sevindim bende bulantılı günler bulantısiz günler feci yorgun günler olarak şükür hayatıma devam ediyorumBebişi iyi durumda yanlış alarm olmuş canım şükür
Sen nasılsın ?
İki gün sürdü peceteye silince geldi sadece iç camasirima gelmediTedirgin oldum valla canım bende evdeyim,yatıyorum senin ne zaman geçti
Bişey yok canim pembe kanamama bir doktor düşük dedi iki tane daha gittim onlar sağlıklı dedi çok şükürBayagidir gruba girememistim
Şükürler olsun çok sevindimBişey yok canim pembe kanamama bir doktor düşük dedi iki tane daha gittim onlar sağlıklı dedi çok şükür
Çok teşekkür ederimŞükürler olsun çok sevindim
Canım d vitaminini bende de kesti üç aydan sonra başlarsın dedi folik asit içeren multivitamin verdiKızlar ben detaylı kan tahlili yaptırdım doktor bana hiç bir vitamin takviye verme gereği duymadı neden acaba Demir, d vitamini, b12 alt sınırda ona rağmen vermedi 3 aylık olduğumda verecekmiş d vitamini takviyesini şuan 6+4üm başka doktora gitsem mi
Ben folidays kullanıyorum multivitamin kullanmıyorum ama tedirgin oldum birazCanım d vitaminini bende de kesti üç aydan sonra başlarsın dedi folik asit içeren multivitamin verdi
Hayır değil canım normal benim 8 e 3 çıkıyor bayilcammTansiyonum 11 6 düşük mü biraz sersem gibiyim diye ölçtüm 6 biraz düşük geldi
Eğer için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha danış istersenBen folidays kullanıyorum multivitamin kullanmıyorum ama tedirgin oldum biraz
Baş dönmesi yaşıyorum çok böyle hafif sarhos gibi his var sıcaklardan da olabilir ama kolum kalkmıyor yatsam uyutmuyor bebişler sağlıklı olsun da çekeriz ah analık böyle biseymişHayır değil canım normal benim 8 e 3 çıkıyor bayilcamm
Hamilelik yorgunluk yapıyor ondandır belki
Başak burcu bir hekim olarak hastalarım da bende gayet tatmin ve memnunlarDoktorum başak burcu her şeyi aşırı mantıkla anlatıyor hık diye kalıyorum
Şiddetli ağrın varsa hemen doktora gitmelisin kaç haftalıkKızlar selam çok şiddetli regl ağrısı gibi karın ağrısıyla uyandım bugün aranızda yaşayan var mı sizce sıkıntılı bir durum olabilir mi
7+5 regl olmam gerekiyordu normalde döngüde geçti ama şu an gazmışŞiddetli ağrın varsa hemen doktora gitmelisin kaç haftalık
Bende deKaşıntı bende de var kızlar
İyi o zaman canım ama çok siddetli dayanılmıycak ağrıda doktora gitmen lazım haberin olsun7+5 regl olmam gerekiyordu normalde döngüde geçti ama şu an gazmış
Bende dışarda yemek yiyorum maalesef sıkça evde yapamadığımdan ama iyi pişmiş etlerBen yememeye çalışıyorum canım cips yemeyin ya çok trans yağ ama bence 1-2 tanecikle kalıyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum