2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    318
Bebişi iyi durumda yanlış alarm olmuş canım şükür
Sen nasılsın ?
Aa ben bayagidir girmemişim orayı okuyunca son mesajlara henuz gelemedim çok çok sevindim okuyunca insallah toparlar diye çok dua etmiştim çok sevindim bende bulantılı günler bulantısiz günler feci yorgun günler olarak şükür hayatıma devam ediyorum

Kızlar selam çok şiddetli regl ağrısı gibi karın ağrısıyla uyandım bugün aranızda yaşayan var mı sizce sıkıntılı bir durum olabilir mi

Tansiyonum 11 6 düşük mü biraz sersem gibiyim diye ölçtüm 6 biraz düşük geldi

Kızlar ben detaylı kan tahlili yaptırdım doktor bana hiç bir vitamin takviye verme gereği duymadı neden acaba Demir, d vitamini, b12 alt sınırda ona rağmen vermedi 3 aylık olduğumda verecekmiş d vitamini takviyesini şuan 6+4üm başka doktora gitsem mi

Canım d vitaminini bende de kesti üç aydan sonra başlarsın dedi folik asit içeren multivitamin verdi

Hayır değil canım normal benim 8 e 3 çıkıyor bayilcamm
Hamilelik yorgunluk yapıyor ondandır belki
Baş dönmesi yaşıyorum çok böyle hafif sarhos gibi his var sıcaklardan da olabilir ama kolum kalkmıyor yatsam uyutmuyor bebişler sağlıklı olsun da çekeriz ah analık böyle biseymiş

Ben yememeye çalışıyorum canım cips yemeyin ya çok trans yağ ama bence 1-2 tanecikle kalıyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Bende dışarda yemek yiyorum maalesef sıkça evde yapamadığımdan ama iyi pişmiş etler
Çiğ sebze meyve zaten yemiyorum
Evde de çoğunlukla yoğurt sebze haşlanmış bol baharatlı yumurta zeytin peynir yiyebiliyorum lahmacun çok iyi geliyor
İyi pişmiş balık yiyebiliyorum
Aşırı tuzlu ve eksi istiyor canım
Tatlı yiyince midem bulanıyor
Çevrem sağolsun bol kısır sevdiğimden
Eşim evde etsiz cigkofte yapıyor böyle böyle gidiyor soda içiyorum canım çok istediği zaman 3-5 parça cips atıyorum çok sever yerdim
Kahveden çaydan midem bulanıyor geçen sadece nescafe istedi bu bardak içtim
Tek aserdigim pizza oldu
Sigaradan feci tiksiniyorum pole gelen hastaların parfüm kokularından feci tiksiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…