• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar dediklerinizi yaptım tuzlu ayran içtim tuzlu salatalık yedim ayağımı yukarı koydum 1 saattir bekliyorum şimdi ölçtüm 14 8 çıktı bu seferde baya yükseldi

Kızlar mide bulantıları çok yaşayan bir arkadaşım yaban Mersini önerdi kendisinde çok işe yaramış bende deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar

Dün eşim eve geldi ağlıyorum diye korktu bir şey oldu sandı. Halbuki bir sürü yemek var ve ben bulantıdan yiyemiyorjm diye ağlıyordum 😂 normalde yemek yemeyi çok severim de
Bu gün bana tantuni almadı diye ağladım 😃günlerdir doğru düzgün yemek yemiyorrdum bu günde canım istedi oda dışardan yemek yeme dedi beni düşündü ama işte ben ağladım akşama kadar

Bu gün bana tantuni almadı diye ağladım 😃günlerdir doğru düzgün yemek yemiyorrdum bu günde canım istedi oda dışardan yemek yeme dedi beni düşündü ama işte ben ağladım akşama kadar
Yaaa bu bizde de oldu canım aşırı ciğköfte istemişti eşimde zararlı diye almak istemedi sinirimden ağladım yine de almadı sonrada iyi ki almamış dedim 😂😂

İnşaallah annesi sever onu minik mucizem
Sağlıkla gelir inşallah sen hiç sıkma canını bende hiç dikkat etmiyorum voleybol bile oynuyorum şuan mısırdayım doktor hareketle falan düşmez dedi dopacak bebek nasibi varsa doğar kimse düşüremez dedi o yüzden çok takma inşallah sağlıklıdır ve kucağına almak nasip olur

Sağlıkla gelir inşallah sen hiç sıkma canını bende hiç dikkat etmiyorum voleybol bile oynuyorum şuan mısırdayım doktor hareketle falan düşmez dedi dopacak bebek nasibi varsa doğar kimse düşüremez dedi o yüzden çok takma inşallah sağlıklıdır ve kucağına almak nasip olur
Amin canım ben de oynuyordum dikkat etmiyordum hiç valla zaten çok çok az oldu kanamam burda okuduklarıma nazaran ama doktor yolk keseye laf edince canımı sıkmıştı canım sen de dikkat et ama yine de şimdi korkudan ne yemek ne bulaşık ne süpürge sürekli yatıyorum

Kızlar ben bu aralar zeytine taktım ya hep zeytin yiyorum
Sonra canım tuzlu bişey çekiyor onu yiyince tatlı bişey istiyor çok garip oldum🤣

Kızlar çok başım ağrıyor parol içilebilir mi ağrı kesici migrenim var tutmasından korkuyorum 😦
Benim dün tuttu 3-4 saat çıldırdım sonra zorla uyuttum kendimi sabah bile az az ağrıyodu 🥲 yani parol gebelikte güvenli ama sen bilirsin yine de ben almamaya çalışıyorum en azından ilk trimester için

Ay kızlar benimde tansiyonum düşüyor hemen tuzlu ayran iciyorum neden ya bu tansiyon düşmeleri acaba iyi yemiyoruz ondanmıdır? Bende hep ekşi yemeyi seviyorum tatlı görünce midem bulanıyor öğlen erik turşusu yedim hemde bayağı çok

Selam kızlar ocak annesiyim ben Allah’ın izniyle, son konuşmalarınız hep tansiyonla ilgili. Normal zamanda da tansiyonu düşük olanlar hiç umursamasın, bir yükselip bir düşünce tabi iyi değil ama her zaman düşükse yükseltmeye çalışmayın. Benim de her daim düşük gebelikten önce de öyleydi doktorum bugün bizim için harika yüksek tansiyon hiç iyi değil dedi 🌸🙏🏻

Selam kızlar ocak annesiyim ben Allah’ın izniyle, son konuşmalarınız hep tansiyonla ilgili. Normal zamanda da tansiyonu düşük olanlar hiç umursamasın, bir yükselip bir düşünce tabi iyi değil ama her zaman düşükse yükseltmeye çalışmayın. Benim de her daim düşük gebelikten önce de öyleydi doktorum bugün bizim için harika yüksek tansiyon hiç iyi değil dedi 🌸🙏🏻
Canım çok teşekkür ederim benimde normalda dusuk olur.amma simdi bazen ondan dahada düşüyor endişeleniyorum. Rahatladım birazcık çok teşekkürler❤️

Back