- 4 Ağustos 2022
- 5.265
- 2.587
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir acile mi gitsen canim ya Allah şifa versin inşallahKızlar dediklerinizi yaptım tuzlu ayran içtim tuzlu salatalık yedim ayağımı yukarı koydum 1 saattir bekliyorum şimdi ölçtüm 14 8 çıktı bu seferde baya yükseldi
Bende öyleyim internette çıkan videolar bile ağlatıyorBu hormonlardan dolayı sizde gereksiz ağlamalar oluyormu . Dokunsalar aglıyom bu gün
Bu gün bana tantuni almadı diye ağladım günlerdir doğru düzgün yemek yemiyorrdum bu günde canım istedi oda dışardan yemek yeme dedi beni düşündü ama işte ben ağladım akşama kadarDün eşim eve geldi ağlıyorum diye korktu bir şey oldu sandı. Halbuki bir sürü yemek var ve ben bulantıdan yiyemiyorjm diye ağlıyordum normalde yemek yemeyi çok severim de
Yaaa bu bizde de oldu canım aşırı ciğköfte istemişti eşimde zararlı diye almak istemedi sinirimden ağladım yine de almadı sonrada iyi ki almamış dedimBu gün bana tantuni almadı diye ağladım günlerdir doğru düzgün yemek yemiyorrdum bu günde canım istedi oda dışardan yemek yeme dedi beni düşündü ama işte ben ağladım akşama kadar
Canım benim de öyle bı yüksek bı düşük çok takılma sen tansiyonaKızlar dediklerinizi yaptım tuzlu ayran içtim tuzlu salatalık yedim ayağımı yukarı koydum 1 saattir bekliyorum şimdi ölçtüm 14 8 çıktı bu seferde baya yükseldi
Sağlıkla gelir inşallah sen hiç sıkma canını bende hiç dikkat etmiyorum voleybol bile oynuyorum şuan mısırdayım doktor hareketle falan düşmez dedi dopacak bebek nasibi varsa doğar kimse düşüremez dedi o yüzden çok takma inşallah sağlıklıdır ve kucağına almak nasip olurİnşaallah annesi sever onu minik mucizem
Amin canım ben de oynuyordum dikkat etmiyordum hiç valla zaten çok çok az oldu kanamam burda okuduklarıma nazaran ama doktor yolk keseye laf edince canımı sıkmıştı canım sen de dikkat et ama yine de şimdi korkudan ne yemek ne bulaşık ne süpürge sürekli yatıyorumSağlıkla gelir inşallah sen hiç sıkma canını bende hiç dikkat etmiyorum voleybol bile oynuyorum şuan mısırdayım doktor hareketle falan düşmez dedi dopacak bebek nasibi varsa doğar kimse düşüremez dedi o yüzden çok takma inşallah sağlıklıdır ve kucağına almak nasip olur
Bende öyleyim internette çıkan videolar bile ağlatıyor
Aynen bende öyle dedim ama yinede alsydı iyiydiYaaa bu bizde de oldu canım aşırı ciğköfte istemişti eşimde zararlı diye almak istemedi sinirimden ağladım yine de almadı sonrada iyi ki almamış dedim
Benim dün tuttu 3-4 saat çıldırdım sonra zorla uyuttum kendimi sabah bile az az ağrıyodu yani parol gebelikte güvenli ama sen bilirsin yine de ben almamaya çalışıyorum en azından ilk trimester içinKızlar çok başım ağrıyor parol içilebilir mi ağrı kesici migrenim var tutmasından korkuyorum
Ben içtim . Başka içebileceğimiz bişi yok . Benimde çok başım ağrıyo 2 gündürKızlar çok başım ağrıyor parol içilebilir mi ağrı kesici migrenim var tutmasından korkuyorum
Canım çok teşekkür ederim benimde normalda dusuk olur.amma simdi bazen ondan dahada düşüyor endişeleniyorum. Rahatladım birazcık çok teşekkürlerSelam kızlar ocak annesiyim ben Allah’ın izniyle, son konuşmalarınız hep tansiyonla ilgili. Normal zamanda da tansiyonu düşük olanlar hiç umursamasın, bir yükselip bir düşünce tabi iyi değil ama her zaman düşükse yükseltmeye çalışmayın. Benim de her daim düşük gebelikten önce de öyleydi doktorum bugün bizim için harika yüksek tansiyon hiç iyi değil dedi
Ben yararlı diye hergün tüketiyorum ama bana bi faydası olmadıKızlar mide bulantıları çok yaşayan bir arkadaşım yaban Mersini önerdi kendisinde çok işe yaramış bende deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar
Rica ederim canım ne demek. Benim hep 9-5, 8-5 doktorum gayet güzel dediCanım çok teşekkür ederim benimde normalda dusuk olur.amma simdi bazen ondan dahada düşüyor endişeleniyorum. Rahatladım birazcık çok teşekkürler