- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.641
Bizimki sekizinci gün düştü herhangi bir şey kullanmadık
Bizim de henüz düşmedi normali kaç günBizim bugün 9.gün hala düşmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki sekizinci gün düştü herhangi bir şey kullanmadık
Bizim de henüz düşmedi normali kaç günBizim bugün 9.gün hala düşmedi
9. Gün düşmemesi normal mi pekiÖncesinde de sonrasında da hiç bi şey kullanmadım 6. Gün düştü gece düşmüştü sabahın da banyo yaptırdık
Kızlar bende kanguru vardı ama ev için sling aldım bi aydan sonra kullanabiliriz değil mi
Bizde aynı durumdayız probiyotik ve gaz damlası kullanıyorum onun dışında masaj yapıyorum yok olmuyor hiç derin uykusu yok hep ıkınıyorKızlar gaz problemini çözemiyorum artık derin uykuya dalamaz oldu gaz sancısından, her emzirmeden sonra 10-15 dk dik tutup hafifçe vuruyorum ama çıkmıyor, bacaklarını öne arkaya götürüp getiriyorum ne varsa denedim olmadı, maflor damla verdi doktor o da işe yaramıyor ne yapacağım bilmiyorum
Terlemediğinden emin olun,Bugün 17. Gün oldu hala göbek bağı düşmedi geç düşen var mı aranızda kizlar
dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay diye biliyorumKızlar ilk defa süt sağayım dedim mochiyle sağdım ama kaç saat dışarıda durabilir bu süt yada dolapda buzluğa girmeden kaç saat durur
Slingte boynu çok bükülüyor geldi bizimkinin henüz 12 günlüğüz, acaba uygundur mudur sizinde boyun bükülüyor muSlingde yapıyorum hepsini.
Ama kızartma falan yapamam tabi, o tarz riskli işse taşıma koltuğunda tezgaha koyuyorum.
Sarılık ne alemde?
Uyandıramama bundan mı kaynaklı, gündüz de var mı mesela?
Eğer her şey sorunsuzsa bırakırdım ben uyusun diye.
Hangi ilacı kullanıyorsun? Evet aşırı gazlı ne yaptıysam geçmiyorBende günde 1 kere içiyorum benim bebeğimde çok gazlı. Gaz ilacı da kullanıyorum ama pek fayda etmedi gibi. Bazı bebekler çok gazlı oluyor ne yaparsan yap hiçbir şey fayda etmiyor kabullendim artık.
Slingte boynu çok bükülüyor geldi bizimkinin henüz 12 günlüğüz, acaba uygundur mudur sizinde boyun bükülüyor mu
Canım ben çok çektim bu yralardan bebeğim 42 günlük ilk bir ay ağlayarak emzirdim hala sağ tarafın ucu tam kapanmadı ama acı çekmiyorum pek artık. Piyasadaki tüm ürünleri kullandım hiç biri tam fayda etmiyor yapılması gereken tek şey doğru tutturmak. Youtube da breastfeeding sandwich latch yazıp videolardan doğru tutturmayı öğrendikten sonra geçtiGünaydın kızlar ben bu meme yarası ve ağrısı için genel cerrahtan randevu aldım. Sizce genel cerrah bakıyor mudur bi faydası olur mu yoksa boşuna gitmiyim mi benim ağrılarım bambaşka bi hal aldı artık dayanamıyorum memeyi bırakacak noktaya geldim.
Kimyon da rezene de içiyorum günde 1 kere ama fayda etmiyor sanırımBen kimyon içiyorum onu da deneyebilirsin
Tekrar deneyeyimYeterince sıkı bağlanmamış olabilir mi?
Kafayı tam tutamıyorken hangi tarafa yatırıyorsa o tarafta omuza uzanan kısma kafayı sokabilirsin de, destek oluyor.
15 güne kadar normal diye biliyorum ama çok emin de değilim 10 günde olabilir9. Gün düşmemesi normal mi peki
Teşekkür ederim dikkat edeceğim bi şey var mı erkek bebek için özellikleDoğumdan itibaren kullanabiliyoruz slingi.
Ama sezaryen vs derken ben de ilk hafta kullanmadım.
Dışarda 3 saat buzdolabında 3 gün peki sağım sizi tatmin etti mi mochi alınmaya değer bi ürün müKızlar ilk defa süt sağayım dedim mochiyle sağdım ama kaç saat dışarıda durabilir bu süt yada dolapda buzluğa girmeden kaç saat durur
Doktor çok az dedi, beslenince geçer dedi. Yok sanmıyorum karnımdayken de geceleri çok uyurdu bilirdimSlingde yapıyorum hepsini.
Ama kızartma falan yapamam tabi, o tarz riskli işse taşıma koltuğunda tezgaha koyuyorum.
Sarılık ne alemde?
Uyandıramama bundan mı kaynaklı, gündüz de var mı mesela?
Eğer her şey sorunsuzsa bırakırdım ben uyusun diye.
10 bizim. Düşmedi henüz. Bugün zıbınına leke gelmiş sanırım düşme zamanı geliyor9. Gün düşmemesi normal mi peki