-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.621
Bebeğiniz kaç günlük benim doktorum 2 saatte bir besleme ilk 72 saat için geçerlidir. Onun dışında sarılık tehlikesi yoksa isteği zaman o uyanır pilli bebek mi bu 2 saatte bir besleyip uyutacaksın dşye kızdı hatta bana. 4-5 saate kadar uyuyabilir özellikle geceleri dediKızlar bebeği çok zor uyanan var mı? Kaç saatte bir uyandırıyorsunuz? 2 saatte bir uyanmak istemiyor
Uyuyor mu sizin bebeğiniz peki? Benim doktorum da 15 günden sonra uyandırma dedi ama zaten uzun uyumuyor kiBebeğiniz kaç günlük benim doktorum 2 saatte bir besleme ilk 72 saat için geçerlidir. Onun dışında sarılık tehlikesi yoksa isteği zaman o uyanır pilli bebek mi bu 2 saatte bir besleyip uyutacaksın dşye kızdı hatta bana. 4-5 saate kadar uyuyabilir özellikle geceleri dedi
Tek basımayim ilk bi hafta eşim evdeydi izni bitmemişti düzenimizi kurduk haftalık gelecek bi temizlik için birini ayarladım geldiğimizde geldi evi temizledi sonra da haftalık geliyorKendi başınıza mısınız nasıl geçiyor günler ben de birkaç güne tek bakmaya baslayacagım biraz endişeliyim
Günde kaç kere içiyorsun? Bende içiyorum ama gazına hiç yaramıyor gibi arttırsam mı acaba günde 1 içiyorum şuanHiçbir şey yapmıyorum açıkçası. Arada rezene içiyorum gazını rahat çıkartsın diye
Bende günde 1 kere içiyorum benim bebeğimde çok gazlı. Gaz ilacı da kullanıyorum ama pek fayda etmedi gibi. Bazı bebekler çok gazlı oluyor ne yaparsan yap hiçbir şey fayda etmiyor kabullendim artık.Günde kaç kere içiyorsun? Bende içiyorum ama gazına hiç yaramıyor gibi arttırsam mı acaba günde 1 içiyorum şuan
İLk yıkayıp kurutmaya attığımda ütülemiştim şimdi kurutmadan çıktığı gibi kullanıyorum.kızlar bebek çamaşırlarını ütülüyor musunuz? Ben kurutmaya atıyorum yumuşacık çıkıyor zaten ama sanki ütülemem gerekiyormuş gibi hissediyorum
Ben kimyon içiyorum onu da deneyebilirsinGünde kaç kere içiyorsun? Bende içiyorum ama gazına hiç yaramıyor gibi arttırsam mı acaba günde 1 içiyorum şuan
Kimyon tarifini verir misin, ben sabahları tavada yumurtanın üstüne kimyon atıyorum öyle fayda eder mi acaba.Ben kimyon içiyorum onu da deneyebilirsin
Gündüzleri baya uyanık kalıyor ama geceleri uyuyor ilk başta uyandırıyorumdur ama artık uyandırmıyorumUyuyor mu sizin bebeğiniz peki? Benim doktorum da 15 günden sonra uyandırma dedi ama zaten uzun uyumuyor ki
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim bebeğim burada okuduğum kadarıyla diğerlerine nazaran sakin bir bebek maşallah ama bizimde okuyor sabahladığımız ıkınmaktan uyuyamadığımız zamanlar. Belki sizlere fikir olur diye yazmak istedimBizimkide öyle ya kaka yapamıyor..
En son dün akşam 10da yaptı kaka.
Kizarip, ikiniyo gecede uyuyamadı hiç
18.gün düştü oğlumumn göbek bağıBugün 17. Gün oldu hala göbek bağı düşmedi geç düşen var mı aranızda kizlar
Aaa. 10 günlük bebek. Geceleri zor uyandırıyoruz 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyordumBebeğiniz kaç günlük benim doktorum 2 saatte bir besleme ilk 72 saat için geçerlidir. Onun dışında sarılık tehlikesi yoksa isteği zaman o uyanır pilli bebek mi bu 2 saatte bir besleyip uyutacaksın dşye kızdı hatta bana. 4-5 saate kadar uyuyabilir özellikle geceleri dedi
Canım aktardan direkt tohum olarak aldı eşim demleme usulü yapıp içiyorum. Toz halini hiç kullanmadımKimyon tarifini verir misin, ben sabahları tavada yumurtanın üstüne kimyon atıyorum öyle fayda eder mi acaba.
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi evime gelmek kendi düzenimi kurmak başka güzel ve rahatlıkEvet hepimiz aynıyız gerçekten her boş vaktimde buradakileri okuyorum bende iyi geliyor . Evinize geçmişsiniz çok sevindim
Uyumayınca yemek yapma ve yemek yeme işi nasıl oluyor? Bunu çok merak ediyorum çünkü artık uyumuyor kızım gaz sancısı yüzünden
Aaa. 10 günlük bebek. Geceleri zor uyandırıyoruz 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyordum
Öncesinde de sonrasında da hiç bi şey kullanmadım 6. Gün düştü gece düşmüştü sabahın da banyo yaptırdıkGöbekler kaçıncı gün düştü kızlar ? Düştükten sonra bir şey kullandınız mı göbeğe
Hiç ütülemedim utulemeyecegim de kurutmadan çıkınca katlayıp dolabına koyup giyindiriyorumkızlar bebek çamaşırlarını ütülüyor musunuz? Ben kurutmaya atıyorum yumuşacık çıkıyor zaten ama sanki ütülemem gerekiyormuş gibi hissediyorum
Ben de hiç uyandırmıyorum max 2 saat uyuyor of 4/5 saat uyusa keşkeUyuyor mu sizin bebeğiniz peki? Benim doktorum da 15 günden sonra uyandırma dedi ama zaten uzun uyumuyor ki