• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar öylesine tsh istedik 4.7 çıktı hemen doz artırdı doktor 75 ten 125 e diğeri de bir kan daha alalım ona göre bir 100 bir 125 kullan dedi. Ben önceden de guatr hastasiydim sanırım ondan böyle oldu

Köyümüz hiç olmadı köy muhabbetini hiç bilmiyoeum ama bahçeli bi evde yeterdi şöyle kapının önüne yayılmalık mis gibi ağaç kokuları felan. Heryer yeşil olacak meyve ağaçlarıda iyi olurdu 😂

Kızlar öylesine tsh istedik 4.7 çıktı hemen doz artırdı doktor 75 ten 125 e diğeri de bir kan daha alalım ona göre bir 100 bir 125 kullan dedi. Ben önceden de guatr hastasiydim sanırım ondan böyle oldu
Ben guatir hastası olmamama rağmen 4.18 çıktı benim de.. hemen ilaca başladık biz de

Benimde 3.80 çıktı levotiron kullanıyorum 1 aydır sonra gidip değere baktırmadım baktırmak gerekiyor mu her ay?

Benim de o şekilde çıkmıştı sonra 3 gün sonra verdiğim tahlil de bir kusur gibi bir değer çıktı doktor ilaç vs baslatmadi bana
Benim de ilk 3.54çıktı 1gün sonra 2.05e düşmüştü sürekli inip çılabilen birşey sanırım acaba ara ara baktırmak mı gerekli ki

Kedi kumunu kendi değiştiren çok hamile var o yüzden panik yapma maske eldivenle bisey olmaz
Şöyle düşün canım sonuçta bunca zaman hep değiştiriyordun ne maske eldiven yine de Toxoplasma olmamışsın hatta hiçbirimiz olmamışız ne maske eldiven öyle dümdüz kedi kumu çok değiştirdik😅
Doğru gerçi sağa sola taşıdığı bkunu ellediğim bile oldu yani 😅😅

Biz seninle aynı gidiyoruz ya resmen bende öyleyim beslenemiyorum su bile içemiyorum :KK43: sanırım aç kaldığımız için kan şekerimde düşüyor sürekli yorgunum ne yapacağımı şaşırdım valla yeşil elma iyi geliyordu bi ara o da işe yaramıyor artık
Aynen aynen elma çok iyi geliyordu şu an hiç etkisi yok çubuk kraker falan da öyle. Benim de açlıktan tansiyonum düşüyor etrafındakilere sordum 3 hafta sürmüş genelde. Benim bi 10 gün oldu inş geçer

Doktor psikolojik dediğinden beri bulantılarım hafifledi 😅🤣
Ben buna inanmıyorum ya nasıl psikolojik ben aşırı mutluydum bulantım olmuyor diye birden başladı. Ve şiddetlenerek devam ediyor. İlaç geçirmişti mesela ben bir daha bulanmaz diyordum bugün ilaçlar da etki etmemekte başladı

Ben buna inanmıyorum ya nasıl psikolojik ben aşırı mutluydum bulantım olmuyor diye birden başladı. Ve şiddetlenerek devam ediyor. İlaç geçirmişti mesela ben bir daha bulanmaz diyordum bugün ilaçlar da etki etmemekte başladı
Ben kusuyordum resmen günlerdir hos hala var bulantı da doktorum direkt şey dedi bilimsel kanıtlanmış bir durum bulantı kusma dedi bilemiyorum iddiam yok öyle ya da böyle tadım tuzum yok zaten kusmadım iki gündür bulantı da ilk kadar değil belki de azalıyor inş hayat kalitem bitti 😅

Ben kusuyordum resmen günlerdir hos hala var bulantı da doktorum direkt şey dedi bilimsel kanıtlanmış bir durum bulantı kusma dedi bilemiyorum iddiam yok öyle ya da böyle tadım tuzum yok zaten kusmadım iki gündür bulantı da ilk kadar değil belki de azalıyor inş hayat kalitem bitti 😅
Benim arkadaşımın tam 8.haftasında kesilmiş inş senin de öyledir de kurtulursun hemen 😊

Aynen aynen elma çok iyi geliyordu şu an hiç etkisi yok çubuk kraker falan da öyle. Benim de açlıktan tansiyonum düşüyor etrafındakilere sordum 3 hafta sürmüş genelde. Benim bi 10 gün oldu inş geçer
Bende öyleyim baygın gibiyim canım hiçbir şey istemiyor aşırı koku hassasiyetim var inşallah en yakın zamanda biter şimdileri sorun değil ama bebek tam anlamıyla benden beslenmeye başladığında yine bunları yaşamak istemiyorum :(

Back