• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bende öyleyim baygın gibiyim canım hiçbir şey istemiyor aşırı koku hassasiyetim var inşallah en yakın zamanda biter şimdileri sorun değil ama bebek tam anlamıyla benden beslenmeye başladığında yine bunları yaşamak istemiyorum :KK43:
Geçen bana biri bebeği aç bırakıyorsun dedi tüm gün ağladım ama şuan zaten benim depomdan besleniyormuş. Sonrasında bulantı inş biter de güzel güzel besleniriz. Bilsem kimseye söylemezdim hamile olduğumu herkes bir şey diyor gizli gizli ağlıyorum 😅 ilaç içme kimyasal diyorlar ama zararlı olsa doktor niye versin

Bende öyleyim baygın gibiyim canım hiçbir şey istemiyor aşırı koku hassasiyetim var inşallah en yakın zamanda biter şimdileri sorun değil ama bebek tam anlamıyla benden beslenmeye başladığında yine bunları yaşamak istemiyorum :KK43:
Siteye anlık foto atılsa nasıl baygın haldeyim atardım 😅

Geçen bana biri bebeği aç bırakıyorsun dedi tüm gün ağladım ama şuan zaten benim depomdan besleniyormuş. Sonrasında bulantı inş biter de güzel güzel besleniriz. Bilsem kimseye söylemezdim hamile olduğumu herkes bir şey diyor gizli gizli ağlıyorum 😅 ilaç içme kimyasal diyorlar ama zararlı olsa doktor niye versin
Ya benimde öyle 😂😂😂 gerçekten herkes konuşuyor ve artık sinirlerim yıpranıyor geçen kayınvalidem diyor bulanmıyorsa içme ya dedim sence keyfi içer miyim çocuğun annesi benim herkesten çok ben düşünüyorum ama kimse anlamıyor en güzeli hiçbir şey duymamak 😂😂

Ben buna inanmıyorum ya nasıl psikolojik ben aşırı mutluydum bulantım olmuyor diye birden başladı. Ve şiddetlenerek devam ediyor. İlaç geçirmişti mesela ben bir daha bulanmaz diyordum bugün ilaçlar da etki etmemekte başladı
Bende prilam kullanıyordum gayet güzel etki ediyordu ama bugün hiç etki etmedi baya kötü midem bugün

Benim de ilk 3.54çıktı 1gün sonra 2.05e düşmüştü sürekli inip çılabilen birşey sanırım acaba ara ara baktırmak mı gerekli ki
İnan ben de aynı şeyi sorguluyorum ama doktor çok önemli değil dedi bana hamile kalmaya engel oluyor hamile kalmışsın zaten ,olması gereken değerlerin içerisinde dedi yani 5 üstü olsa o zaman mi ilaç verecekti bilmiyorum

Alla alal yiyip içtiğimiz etkiliyor mu ki bu aralar çok karbonhidratli beslendim
Oğlumda karbonhidrat dışında brslenemiyordum etten tiksinmistim sebzeler salçalı yiyeceklerden tiksiniyordum börek tost ekmek arasiyla bitirdim hamileliği bir sıkıntı olmadı çok pimpirikli davranmamak lazım sonuçta burnun en keskin kokuları aldığı dönem insan tiksiniyor herseyden bebek her türlü depodan karşılıyor ihtiyacını

Kızlar aranızda kedi besleyen var mı ? Toxoplazma negatif çıkmış benim yani bağışıklığım yok.Evcil kedilerin dışkısından bulaşabiliyormuş.Kumunu eldiven ve maske takarak degiştiriyorum aşıları tam ama yine de korkuyorum 🥲
İlk gebeliğimin başımda kedi vardı sonra kaçtı zaten o zaman negatifti benim de
Bugün baktırdım bu gebeliğimde pozitif
Yani tehlikeli ne zaman geçirmişim toksoplazma bilmiyorum mesela ama gebelikte tehlikeli

Ben kusuyordum resmen günlerdir hos hala var bulantı da doktorum direkt şey dedi bilimsel kanıtlanmış bir durum bulantı kusma dedi bilemiyorum iddiam yok öyle ya da böyle tadım tuzum yok zaten kusmadım iki gündür bulantı da ilk kadar değil belki de azalıyor inş hayat kalitem bitti 😅
Ay arkadaşlar bende bir iki gun bulanti gidio geldi. Bugun ilk defa öyle bi kusdumki hala kendime gelemiyorum. Hep tutuyordum kendimi. Korkuyorum bebeğe bişey olurmu?

Amaan boş ver insanlar bazen neyi nasıl demeli unutuyolar. Hiç kimsenin dediğine bakma ağlamada

Kızlar tansiyonum 9 4 çıktı kulaklarım çınlıyor resmen aşırı başım dönüyor :( ne yapmam lazım

Back