- 17 Nisan 2023
- 1.943
- 1.501
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #46.381
Of en zoru bu heralde sürekli üstüne işiyorB Buffalosos Ozaman normal bazen çıldırıyorum o bagirdikca birde alt değiştirirken çiş kontrolünü nasıl yapiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of en zoru bu heralde sürekli üstüne işiyorB Buffalosos Ozaman normal bazen çıldırıyorum o bagirdikca birde alt değiştirirken çiş kontrolünü nasıl yapiyorsunuz
Ay pipiye ıslak mendil kapatıyorm bazen ya da pamuk durmuyor ki kıpır kipir hep işiyor bide popoyu silince yapıyo.. Ayy gece olunca bunlar hele bana geliyorlar komple herşeyi değiştiriyoruz falan iyice cin gibi oluyoB Buffalosos Ozaman normal bazen çıldırıyorum o bagirdikca birde alt değiştirirken çiş kontrolünü nasıl yapiyorsunuz
Evett mutlaka günde bir iki kere yaşıyoruz rutin oldu bizim içindeAy pipiye ıslak mendil kapatıyorm bazen ya da pamuk durmuyor ki kıpır kipir hep işiyor bide popoyu silince yapıyo.. Ayy gece olunca bunlar hele bana geliyorlar komple herşeyi değiştiriyoruz falan iyice cin gibi oluyo
Canım sen ankaradaydin demi çocuk doktoruna kime gidiyorsunuzOf en zoru bu heralde sürekli üstüne işiyor
Bnde hipp organic combiotik aldımKızlar Hipp - Sma - Aptamil veya baska marka hangi mamayı kullanıyorsunuz? Doktorlarınız mı önerdi siz mi aldınız ? Aslında gerek kalırsa hastanenin karşısın da ebebekten aldıracaktım eşime ama belki istediğim marka bulunmaz veya numarası bulunmaz falan riske atmayayım dedim yarın alacağım
Henüz birini bulamadık bizde bir tanıdığımız de Memnune aladağı önerdi fakat biz oğluşa sigorta yaptırdık o da orada geçmiyormuş sen de mi bulamadın doktorCanım sen ankaradaydin demi çocuk doktoruna kime gidiyorsunuz
Kimi önerdi hangi doktor TOBB da doğum yapınca ilk kontrolünü orda yaptırdık sevmedim pek hemde sigorta yüzde 30 karşıladı cumartesi birde Medicana ya götürcez bakalımHenüz birini bulamadık bizde bir tanıdığımız de Memnune aladağı önerdi fakat biz oğluşa sigorta yaptırdık o da orada geçmiyormuş sen de mi bulamadın doktor
Cano az kalmış kavuştaya, senin normal mi sezaryan mı olacak, tarih belli mi? Sağlıkla gelsin kuzuBnde hipp organic combiotik aldım
Kimi önerdi hangi doktor TOBB da doğum yapınca ilk kontrolünü orda yaptırdık sevmedim pek hemde sigorta yüzde 30 karşıladı cumartesi birde Medicana ya götürcez bakalım
Evet cnm azaldı günlerbnım sezeryan olcak bi 10 gün falan var ama doktor dahagün vermedi cnmCano az kalmış kavuştaya, senin normal mi sezaryan mı olacak, tarih belli mi? Sağlıkla gelsin kuzu
Hiç mama vermediniz mi masallahHipp organik combiotic aldım. Hem doktoru önerdi hemde benim çalıştığım hastanedeki çocuk doktorları öneriyordu o yüzden bu marka tercih ettim. Nolur nolmaz lazım olur evde dursun diye aldım hiç kullanmadım iyi veya kötü yorum yapamıyorum.
Canım tane kimyonu kaynamış suya atıp 3 dk beklet sonra süzüp iç bebeğin gazına çok iyi geliyor. Bıraktığım günün gecesi bebek kıpkırmızı oldu ıkınmaktan ondan işe yaradığından emin oldum. Günde 2 kere içiyorumGece 1.30 da Uyandı bizimki 5e kadar gaz sancısı çektik..
Gece uykum 3saat. Akilli saatten kontrol ediyorum.
Birde 1 saat öğlen yavrum uyuyunca uyudum
Yok vermedim ihtiyaç olmadı hiç çok şükürHiç mama vermediniz mi masallah
Benimkide yapamıyordu 2 gündür biraz zeytinyağı sürdüm poposuna bugün biraz yaptı şükür rCanim kendimi yapti bende bugun doktora gittim 7. Gun oldu yapmiyordu poposu catlamiş ikinmaktan ve bir anda kakasini gaziyla birlikte fiskirtarak yapmaktan oluyormus catlakta bir tane fitil brrdi bide iki kremi karistirip sur poposuna kremler iyi geldikce kendi yapar kakasini dedi
Biz yapamıyoruz fiskiyeyi açtığı zaman sulanmaya razı geliyoruzB Buffalosos Ozaman normal bazen çıldırıyorum o bagirdikca birde alt değiştirirken çiş kontrolünü nasıl yapiyorsunuz
Rezene içiyorum, kimyon da deniyim.Canım tane kimyonu kaynamış suya atıp 3 dk beklet sonra süzüp iç bebeğin gazına çok iyi geliyor. Bıraktığım günün gecesi bebek kıpkırmızı oldu ıkınmaktan ondan işe yaradığından emin oldum. Günde 2 kere içiyorum
Biz hala 1, küçük bi totomuz varkızlar kaçıncı günde kaç numaralı bez kullanıyorsunuz? Biz 2ye geçtik ama ne kadar daha devam eder acaba ona göre alım yapayım diyorum