- Konu Sahibi Buffalosos
- #46.401
Sütünüzün yettiğini nasıl anlıyorsunuz benimde sütüm fena değil ama yetip yetmediğini anlamadığımdan her öğün mama takviye ediyorumYok vermedim ihtiyaç olmadı hiç çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütünüzün yettiğini nasıl anlıyorsunuz benimde sütüm fena değil ama yetip yetmediğini anlamadığımdan her öğün mama takviye ediyorumYok vermedim ihtiyaç olmadı hiç çok şükür
Çişli ve kakalı bezlerden anlıyorum. Emzirirken kendisi doyunca bırakıyor ve emerken ağzının kenarlarından süt akıyor birde sağım yaptığım için çıkan miktarı görüyorumSütünüzün yettiğini nasıl anlıyorsunuz benimde sütüm fena değil ama yetip yetmediğini anlamadığımdan her öğün mama takviye ediyorum
Bebeğin kilo alımı iyiydi en son, şuan kaç kilo bilmiyorumMurphyy bi de sizinle aynıyız biz kaç kilo aldınız bebeğiniz bu süreçte benimki minik doğduğu için acaba kilo alımı nasıl diye merak ettim
He birde yutkunma sesini duyuyorum. Sağım yapıyor musun?Anladım teşekkürler benimde aslında durum aynı acaba bende mamayı bıraksam mı diye düşünmeye başladım şu an
Merhaba dün gittik doktorumuz masaj yaptı bir süre kakasını kısa sürede yapacağını söyledi öyle de oldu gece kakamızı yaptık sonunda.Lavman ya da fitil uygulamayı tercih etmediğini belirtti bebegin kendi bünyesini bozmak istemediğini belirtti.Alıskanlık oluyormuş vücutta sanırım bu şekilde müdahale etmekDoktora gittiniz mi son durumunuz nedir
Poposu bize de oluyor da butlardan sıkıyor diye 1i yarıda bıraktıkBiz hala 1, küçük bi totomuz var
Nasıl bir masaj yaptı ne kadar süreMerhaba dün gittik doktorumuz masaj yaptı bir süre kakasını kısa sürede yapacağını söyledi öyle de oldu gece kakamızı yaptık sonunda.Lavman ya da fitil uygulamayı tercih etmediğini belirtti bebegin kendi bünyesini bozmak istemediğini belirtti.Alıskanlık oluyormuş vücutta sanırım bu şekilde müdahale etmek
Ben varım 37+4 olduk bakalm bekliyoruzDoğurmayan kimler kaldıııı bebiş konularına geçtik bile nasıl hızlı geçmiş zaman gözler dolu dolu bende
Az kaldııııBen varım 37+4 olduk bakalm bekliyoruz
Ayy hepimiz dogurduk galiba benim bebe 20 gunluk oldu bile ama çok gaz sorunumuz var hiç uyumuyorum yavrum gazdan emerken uyuya kalıyor yavrum gazı çıkmıyor bu yüzden neolur paylaşın memede uyuyan bebenin gazini nasıl çıkartıyorsunuz memede uyuyunca gazini çıkartıp tekrar yatırımcı uyumuyor tekrar meme istiyor tekrar gaz yine acıkıyor uyku döngü bitmiyor asla hiç uyumadı bugün yavrum kıvrana kıvrana gazdan ağladı nasıl gark yaptırıyorsun sizler paylaşın lütfenDoğurmayan kimler kaldıııı bebiş konularına geçtik bile nasıl hızlı geçmiş zaman gözler dolu dolu bende
Probiyotik damla verdi doktoru 6 damla onu veriyorum her gün karnı fokur fokur yavrumun bizde her beslenme sonrası gaz çıkarma seansı resmen uyurken bile karnından sesler geliyorAyy hepimiz dogurduk galiba benim bebe 20 gunluk oldu bile ama çok gaz sorunumuz var hiç uyumuyorum yavrum gazdan emerken uyuya kalıyor yavrum gazı çıkmıyor bu yüzden neolur paylaşın memede uyuyan bebenin gazini nasıl çıkartıyorsunuz memede uyuyunca gazini çıkartıp tekrar yatırımcı uyumuyor tekrar meme istiyor tekrar gaz yine acıkıyor uyku döngü bitmiyor asla hiç uyumadı bugün yavrum kıvrana kıvrana gazdan ağladı nasıl gark yaptırıyorsun sizler paylaşın lütfen
Ben ağlıyorum devamlı olmaz mı sendromun dibini gördüm demin yine salya sümük ağladım kalktım kahve yaptım ağlarken deAnneler sizlere de arada duygusal depresif bir ruh hali çöküyor mu? Böyle ağlayasım geliyor durduk yere. Bazen oğlumun yüzüne bakınca bile gözlerim doluyor.
Kullanıyorum periboyotik gaz damlası denedik ben kimyon içiyorum yine gaz sancısı sadece yüzükoyun yatıyor bende tehlikeli diye hemen sirt ustu çeviriyorum dalınca tekrar savcıdan uyanıyor ah şu gazlar bi gitseProbiyotik damla verdi doktoru 6 damla onu veriyorum her gün karnı fokur fokur yavrumun bizde her beslenme sonrası gaz çıkarma seansı resmen uyurken bile karnından sesler geliyor
Tam çözümü bulamadım ben de maalesef üzülüyorum bacakları çekip kıpkırmızı oluyor yavrumKullanıyorum periboyotik gaz damlası denedik ben kimyon içiyorum yine gaz sancısı sadece yüzükoyun yatıyor bende tehlikeli diye hemen sirt ustu çeviriyorum dalınca tekrar savcıdan uyanıyor ah şu gazlar bi gitse