- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #45.501
normal atlet varsa o da olur tek askıyı indirirsin bende o da azmıs yetmedi iki emzirme 1 normal atletim var altıma hep tişört giyiyordum alıcam bugünEvdeyiz ya normal atlet giyilmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal atlet varsa o da olur tek askıyı indirirsin bende o da azmıs yetmedi iki emzirme 1 normal atletim var altıma hep tişört giyiyordum alıcam bugünEvdeyiz ya normal atlet giyilmez mi
Normal atlet giyilir cnm biraz büyük alın yukarda aşağı indirirsin emzirirkenEvdeyiz ya normal atlet giyilmez mi
Ben doktora sormadım elenatal 3 kullanıyorumKızlar doğum öncesi pregnom max kullanıyordum doğum sonrası devam ettim bitmek üzere. Siz devam edecek misiniz multivitamine doktorunuz ne dedi bu konuda
İmom latte verdi bana ona başladım süte etkisi olduğunu düşünüyorumKızlar doğum öncesi pregnom max kullanıyordum doğum sonrası devam ettim bitmek üzere. Siz devam edecek misiniz multivitamine doktorunuz ne dedi bu konuda
Tam şu an kıpkırmızı kaka yapıyor kendini sıkıyorKızlar merhaba sizin bebişlerde kaka yapınca kıpkırmızı oluyomu? Bazen sancı giriyor gibi daha sonra ses geliyor kakasını yapmış gazını çıkarmış okuyor daha 12gunluk bebek
Ben öyle yapıyordum sonra doktor öyle yapma asıl yağlı süt sonra geliyor besleyici olan o bitmeden geçme diğerine dedi o şekilde emziriyorum artık. Her seferinde tek mene ilerliyorum biterse ağlıyor diğerine alıyorumKızlar emzirmeyi 15 dk bir meme 15 dk diğer meme yapmak mı mantıklı ama doymuyor. Silikon uç kullanıyorum. Ucu sütle doluyo bizimki uyumuş oluyor. Sonra uyandırıp tekrar mama verdiğimde deli gibi onu içiyor sanki beni hiç emmemiş gibi aç davranıyor. Demek ki memede doymuyor. Napcağımı şaşırdım ya. Bu beslenme olayı beni perişan etti
Doğumdan sonra hastanede bana da o markanın tanıtım tabletini vermişlerdi bakayım ona daİmom latte verdi bana ona başladım süte etkisi olduğunu düşünüyorum
Tavsiye üzerine mi aldınızBen doktora sormadım elenatal 3 kullanıyorum
Bunu almıştım kuzum.Çekme aletin hangisi canım atabilir misin alayım hemen bendeki dandik cıktı çekmiyor
Ya önceki doğumdan kalan atletlerimi kaybettim bakıyorum bakıyorum yoknormal atlet varsa o da olur tek askıyı indirirsin bende o da azmıs yetmedi iki emzirme 1 normal atletim var altıma hep tişört giyiyordum alıcam bugün
Tamam olmadı giymem de atlet bu aralar sıkıyorNormal atlet giyilir cnm biraz büyük alın yukarda aşağı indirirsin emzirirken
Asıl biz saat sabah 7 den beri huzursuzuz ne oldu bilmiyorum yine sürekli ağlıyoruz sürekli susup yemek yiyip gaz çıkarıp alt değişip uyanıyoruz yine ağlıyoruz böylece sürüp gidiyorKızlar bebeğim 27 günlük oldu gaz sancısı çekiyoruz damla kullanıyoruz ama hala uykusunda derin uyumuyor hep ıkınıyor çok yoruldum artık. Uykusuzluk beni mahfetti psikolojik olarak çökmek üzereyim. Dün gece de çığlık çığlığa ağladı her yatağına koyduğum da susmadı bu günler ne zaman geçecek bitmek üzereyim vücudum çok güçsüzleşti.
Bu döngü böyle devam ediyor ve ben çok kötüyüm hep ıkınıyor uykusu hiç derin değil beyaz gürültü ninni herşeyi deniyorum yok olmuyorAsıl biz saat sabah 7 den beri huzursuzuz ne oldu bilmiyorum yine sürekli ağlıyoruz sürekli susup yemek yiyip gaz çıkarıp alt değişip uyanıyoruz yine ağlıyoruz böylece sürüp gidiyor
Benim bebiş 2 gündür o şekilde çok uykusu var gözlerini açık tutamıyor ama ıkınmaktan uyuyamıyor tam gözünü kapatıyor sancı ile bağırarak geri kalkıyor. Dün sadece göğsümde yattığı sürede uyudu biraz. Onun dışında uyuyamadı. Onun o hali beni üzüyor. Kendim içinde şunu diyorum şu süreçte hayatında ondan önemli ondan fazla sana ihtiyaç duyan bir şey yok. Geçici bir süreç diren.Kızlar bebeğim 27 günlük oldu gaz sancısı çekiyoruz damla kullanıyoruz ama hala uykusunda derin uyumuyor hep ıkınıyor çok yoruldum artık. Uykusuzluk beni mahfetti psikolojik olarak çökmek üzereyim. Dün gece de çığlık çığlığa ağladı her yatağına koyduğum da susmadı bu günler ne zaman geçecek bitmek üzereyim vücudum çok güçsüzleşti.
Benim de ıkınıyor burnu tıkalı sap simplex Biogaia nurse harvey gaz için hepsini aldım bana mısın demedi çocukBu döngü böyle devam ediyor ve ben çok kötüyüm hep ıkınıyor uykusu hiç derin değil beyaz gürültü ninni herşeyi deniyorum yok olmuyor