- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- Konu Sahibi Buffalosos
- #45.421
Bunlar daha korkuç geliyo bana enjektörü deniyim bakalım diğer beslememde.Enjektör ya da süt kaşığı kullanın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar daha korkuç geliyo bana enjektörü deniyim bakalım diğer beslememde.Enjektör ya da süt kaşığı kullanın bence
Hangi gün başladınız sağmaya? ilk günlerde kaç çıkıyordu? Kolostrum fazla gelmiyor mu gerçekten de pompaya? İki gündür bir kere sağmayı denedim az geliyor ama ağrım çok bebeğim düzgün boşaltamıyor bugün çok sinir yaptı doymadı moralim çok bozulduLansinoh çift elektrikli çok memnunum günde kesin 1 kere boşaltıyorum pompayla
Lansinoh marka öneririm eğer onu denemediyseniz. Bide bebeği yatay değil 45 derecelik açıyla besleme yapın. Yani hafif bebeğin başı yukarıda olsun kucakta yatarken. Biberonda ne dik ne yatay olsun.Çıldırcam artık ya. Mamayı biberonla veriyorum her seferinde genzine kaçıyor. Mama vermeye korkar oldum. Biberon como tomo havasını alıyorum. Ters çevirince akmıyo bile ama yine de kaçıyor genzine ya. Almsdığım biberob kalmadı. Tutmayı mı beceremiyorum anlamadım ki. Dik pozisyon içircem en sonunda. Öneriniz var mı genzine kaçmaması için ya
Her çeşit biberon var evde hepsinde aynı lansinoh philipsin iki farklı biberonu farklı uçlar kafayı yedim yani. Aslında açıyla tutuyorum ama yine beceriyor.Lansinoh marka öneririm eğer onu denemediyseniz. Bide bebeği yatay değil 45 derecelik açıyla besleme yapın. Yani hafif bebeğin başı yukarıda olsun kucakta yatarken. Biberonda ne dik ne yatay olsun.
Hala bekliyoruzNaptın cnm
Çok yatık mı içiriyorsunki canımÇıldırcam artık ya. Mamayı biberonla veriyorum her seferinde genzine kaçıyor. Mama vermeye korkar oldum. Biberon como tomo havasını alıyorum. Ters çevirince akmıyo bile ama yine de kaçıyor genzine ya. Almsdığım biberob kalmadı. Tutmayı mı beceremiyorum anlamadım ki. Dik pozisyon içircem en sonunda. Öneriniz var mı genzine kaçmaması için ya
Canım benimde geliyor 40 gün olması normalmişKızlar ben sezeryan olmuştum kanamam 5 6 gün sürdü bitti. Günlük beyaz akıntı gelmeye başlamıştı ancak 1 hafta sonra yeniden kanamam başladı yoğun hemde normal mi benim gibi olan var mı?
Anne flamingolar yavrularını büyütürlerken pembe renklerini kaybederlermiş. Yavruları büyüdükten sonra tekrar pembe renklerine kavuşurlarmış. Sen de bir gün tekrar rengine kavuşacaksın. Yalnız değilsin Yaşadıkların ve hissettiklerin çok normal. Geçecek, asla böyle devam etmeyecek.Annem eşim evde onlar yüzünden rahat ağlayamıyorum bile mutlu olman gerek ne güzel bebeğin var çok istiyordun diyorlar ağlama sebebim bebek değil ki onu çok seviyorum iyi ki var ama ben çok kötüyüm çok mutsuzum niye bilmiyorum
Canım tahminini bildimi melek bende baktırdım merak ettim bana erkek dedi 4 hafta sonra öğrenicemBende cinsiyet tahmini melek e baktırdım. Kız dedi. Baktım herkesinkiler biliyor en güvenilir o geldi
Benimki bitmişti 1 hafta hiç gelmedi tekrar başladı. İlk doğumumda benimde 40 gün sürmüştüCanım benimde geliyor 40 gün olması normalmiş
E bebekten almıştım. Linkini bulamadım ama alırken fiziki olarak gidip almak önemli bence. Hepsi standart beden ama kötü penyeden de yapıyorlar onlar çok dar oluyorcanım ben hala kundak seçemedim hangisini almıştın
Merhaba ben kullanıyorum gayet memnunum 15 dkkada falan 40-40cc süt sağıyorumMerhaba memnun musunuz çekim gücünden bende aldım ama siz kullanmışsınız bir.yorum yapsanız ona göre iade etsem
10 luk enjektörle 6 kez. Serçe parmağınızın bir boğumunu bebeğin ağzına parmak ucu damağa gelecek şekilde yerleştirin. Enjektörü de iğnesiz şekilde parmağın yanından dudakta boşluk olan yerden yerleştirip yavaş yavaş sakince bebek emme hareketi yaptıkça akıtın60 cc çok zor olmaz mı enjektörle. Dudağının kenarından mı akıtcam
Biberon bana tehlikeli geldi açıkçası. Yenidoğan uzmanı direk enjektörü ağzına ver çeksin dedi ama onunla da çok çekiyor serçe parmakla daha kontrollüBunlar daha korkuç geliyo bana enjektörü deniyim bakalım diğer beslememde.
Kesinlikle doktorum da bu kadar obsesif olma dedi. Hatta 1 ay verin ben bakayım çocuğa dediÇok plan yapmamak lazımmış olay tamamen doğaçlama ilerliyor onu anlamadım ben