- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.341
Hahah aynen de öyleydiKüçük filozof gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah aynen de öyleydiKüçük filozof gibi
Aslında benim bahsettiğim omuz distosisi. Vajinal doğumda en sık karşılaşılan komplikasyonlardan birisi. Hemşire olduğum için biliyorumOmuz takılması dediğin brachial plexustan mı korkuyorsun ? O nerden geldi aklına
Ayy bide bu erkeklerin derdiyle. Uğraşıyoruz ya... Gerçekten sinir bozucuBenim 9 şubat 38+5 oluyor ama sanki erken alsa iyimi olacak bilmem aynı şikayetler bende de var eşim bugün dediği yalan söylüyorsun ağrım.var diye bir sinirime gitti anlatmama iyice kedi köpek olduk sogonyer gelmedi biliyormuş ona söyledim acelem.neymis len vereli 3 ay oldu madem yapmadı iptal et başka yere bakalim önüm için kavga ettik küfür etti bir dünya hiç affetmeyeceğim hamileligim burnumdan geldi anası abisi hepsi bir yanda tepemde bunu böyle yapması lanet olsun
Çok Sevindim kuzummBenim muayenemde güzel geçti çok şükür herşey yolunda. Başı çok güzel yerleşmiş çok rahat vajinal doğum yaparsın dedi doktor ama işte omuz takılması korkutuyor beni. 5 Şubat 09.00’a planlandı sezaryenim sabah 07’de yatış yapılacak. Anestezi gördü kan tetkikleri alındı. Doktor kendini çok yorma yoksa doğumun başlayabilir dedi. Nst bağlandı hanımefendi uyuduğu için birşeyler yedim tekrar bağlandı
Ya felaket tellalı da olmak istemiyorum ama göze alamadım ne biliyim illa omzu takılacak diye birşey yok.Omuz takılması beni de korkutuyor ben hep vajinal istiyordum ama yaklaştıkça sezaryen mi olsa acaba diyorum
Kürtaj olunca normal doğum yapmıyorlar mı ilk kez duyuyorummmÇok Sevindim kuzumm
Sağlıkla gelsin inşallah
Ya bende vajinal den korkuyorum ne biliyim. Gerci bizimki. Seni normale almam Dedi geçmişim kürtaj vs var diye ama belli Olmaz tabi dedi.
Hadi hayırlısı olsun inşallah saat vs netleşmiş
Mesleki deformasyon desene ben de fizyoterapistim ve normal doğumdan bu komplikasyonları düşünerek vazgeçmiştim ama kendimizi denemeden bilemeyiz ki ne kadar uyum sağlıycaz doğumaAslında benim bahsettiğim omuz distosisi. Vajinal doğumda en sık karşılaşılan komplikasyonlardan birisi. Hemşire olduğum için biliyorum
Amin inşallah hepimizin yavrusu sağ salim gelsin evet netleşti çok heyecanlı benimde kürtaj geçmişim var vajinal doğum için buna bakmıyorlar diye biliyorum.Çok Sevindim kuzumm
Sağlıkla gelsin inşallah
Ya bende vajinal den korkuyorum ne biliyim. Gerci bizimki. Seni normale almam Dedi geçmişim kürtaj vs var diye ama belli Olmaz tabi dedi.
Hadi hayırlısı olsun inşallah saat vs netleşmiş
Yok aslında sadece kürtaj değil.Kürtaj olunca normal doğum yapmıyorlar mı ilk kez duyuyorummm
Benim normal kürtaj değil kuzu, mol gebelik yaşadım.Amin inşallah hepimizin yavrusu sağ salim gelsin evet netleşti çok heyecanlı benimde kürtaj geçmişim var vajinal doğum için buna bakmıyorlar diye biliyorum.
Beni de aşırı bunaltıyor.Bebekte çok rahatsız oluyo gilik gilik ses geliyor sürekli.Başta oturunca sancım çıkmıyor sona doğru oturmaktan sancılarım artıyorNst beni aşırı bunaltıyor afakanlar basıyor resmen çarpıntım falan tutuyor bugün beni unuttular 50 dk kalmısımdır seslendim duymadılar bi de travma oldu
Ay benide sinir basıyorNst beni aşırı bunaltıyor afakanlar basıyor resmen çarpıntım falan tutuyor bugün beni unuttular 50 dk kalmısımdır seslendim duymadılar bi de travma oldu
Ben aldım iki tane bi hepsiburadadan medikal korse aldım ona 10 gün sonra başlarım bi Yamuna korse aldım onu da 2 ay sonra kullanırım diyeKızlar doğum sonrası korse kullanacak mısınız? Kullanmayı düşünenler doğumdan ne kadar süre sonra kullanmaya başlamak gerek
Cok heyecanli benmde yarin kontrolum var 37+4 oluyorum sezeryana aliyoruz dese ne sevinicemBenim muayenemde güzel geçti çok şükür herşey yolunda. Başı çok güzel yerleşmiş çok rahat vajinal doğum yaparsın dedi doktor ama işte omuz takılması korkutuyor beni. 5 Şubat 09.00’a planlandı sezaryenim sabah 07’de yatış yapılacak. Anestezi gördü kan tetkikleri alındı. Doktor kendini çok yorma yoksa doğumun başlayabilir dedi. Nst bağlandı hanımefendi uyuduğu için birşeyler yedim tekrar bağlandı
Bende bugün ebebekte indirim vardı ordan aldım bizde eskiler çarşafa falan sararlarmış ama hemen kullanmak doğru gelmiyor sanırım biraz toparlandıktan sonra kullanırım bendeBen aldım iki tane bi hepsiburadadan medikal korse aldım ona 10 gün sonra başlarım bi Yamuna korse aldım onu da 2 ay sonra kullanırım diye
İlk doğumumda sadece medikal korse kullandım o bile göbeğimi çekmişti
Doktora 1 hafta sonra dikiş kontrolüne gittiğimde sormuştum kullanayım mı diye o bana biraz daha bekle demişti sonra başlamıştım işte
Aynen mesleki deformasyon Ben deneme yapmak istemiyorum açıkçası, yapacak olanlara da başarılar diliyorumMesleki deformasyon desene ben de fizyoterapistim ve normal doğumdan bu komplikasyonları düşünerek vazgeçmiştim ama kendimizi denemeden bilemeyiz ki ne kadar uyum sağlıycaz doğuma