- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.241
İçeyim aynen bak, cumartesi gitcem.de daha varYalancı kasılma olabilir mi kuzu magnezyim iç belki rahatlatır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçeyim aynen bak, cumartesi gitcem.de daha varYalancı kasılma olabilir mi kuzu magnezyim iç belki rahatlatır
Evett canım biliyorum bunu kese gibi bir yapı var dedi, doktoruma götürünce o zaman gebeliktir 1 hafta sonra gel dedi ama ben bat bekliycem sanırım tuhaf hissettim açıkçası, geç döllenme vs olabilir mi dedim bi an ama bilemedimBeta hcg yükselmeden kese Oluşmaz canım
Bazen zor bazen basit karısık canim ama eyluldeki gibi agir degilim surekli hareket halinde oldugumdan galiba eylulde oturdugum yerden kalkamiyordumYaaaaa kuzum gelmiş bile doğum nasılsın zorlanıyor musun eylusle
Yani kese gibi bir yapı diyen doktor ise beta dan sana bilgi vermesi gerekirdi..Evett canım biliyorum bunu kese gibi bir yapı var dedi, doktoruma götürünce o zaman gebeliktir 1 hafta sonra gel dedi ama ben bat bekliycem sanırım tuhaf hissettim açıkçası, geç döllenme vs olabilir mi dedim bi an ama bilemedim
Evet tamamiyle araştırdım ve sonuç buna varıyor.. Bakalım adet günümde belli olur Normalde pazartesi çağırdı kontrol için ama bekliyeceğim sanırım, içim çokk farklı açıkçası.. Üzülüyor insanYani kese gibi bir yapı diyen doktor ise beta dan sana bilgi vermesi gerekirdi..
4.gebelik geçirdim beta yükselir ve belli bir seviyeye gelince 1500 üzeri kese kontrolüne gidiliyor,
Geç döllenme ayrı bir mevzu..
Onda da daha ileri zamanda kese görünür.
Hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet tamamiyle araştırdım ve sonuç buna varıyor.. Bakalım adet günümde belli olur Normalde pazartesi çağırdı kontrol için ama bekliyeceğim sanırım, içim çokk farklı açıkçası.. Üzülüyor insan
Bazen oluyor canım, bende 36dayim..Iyi aksamlar kizlar 32 haftalik hamileyim adet sancisi gibi agrim var sizlerde de oluyormu kasiklarim siddetli agriyor varsa ne yapiyosunuz
Bizim ultrasonda doktor bakinca artık saçları var baya demişti amma ben göremedim ayırt edemedim hangisi saçKızlar ultrasonda bebeği saçlı görünen oldu mu merak ediyorum bizimkinde sanki var gibi ama doktoruma sormadım akşam fark ettim, bi sonrakinde soracağım saç mı diye
Evet onlar daha alışıktır günde kim bilir kaç bebek giydiriyorlar . Ben bu kolaylığı kendime sakliyim o zaman en son 5 sene önce bebek aldım kucağıma
Süt o sadece daha yeni üretmeye başlayacağı için gögusunuz şeffaf renkte yani su gibi beyaz bir akıntı sanırım bahsetiginiz artık vücutlarımiz doğuma hazırlanıyor yavaş yavaşSüt degil sıvı gibi bisey 2 gun sonra kontrolum var artik sorarim normal mi diye
Benim doktorum her gittiğimde gösteriyor bak bu tüy gibi olanlar saçları diyorKızlar ultrasonda bebeği saçlı görünen oldu mu merak ediyorum bizimkinde sanki var gibi ama doktoruma sormadım akşam fark ettim, bi sonrakinde soracağım saç mı diye
Ayakları acimiyor. Ama benim de ciğerimi kabirgami desiyor kırt kırt ses geliyor resmenKızlar son iki fgndur bebegim kaburgama giriyor böyle acı yok resmen kaburgam kırılacak gibi oluyorum nefesim kesiliyor 3defa yaşadım bunu bir kaç saniye suruyor. Öksürük falan tutuyor sonrası. Böyle bişey yaşayan oldumu. Acaba ayakları acımıyomu boyle yapımca?
Geçtiğimiz kontrolde baktı saçları var mı diye bak çok minik minik uçuşuyorlar ama saçsız olacak muhtemelen dediKızlar ultrasonda bebeği saçlı görünen oldu mu merak ediyorum bizimkinde sanki var gibi ama doktoruma sormadım akşam fark ettim, bi sonrakinde soracağım saç mı diye
Hiç düşünmemiştim üniversiteye belki . Bazıları plasentasını da alıp bir ağaç fidanıyla birlikte dikiyor. Öyle bir şey yapmayı düşünen var mı acabaKızlar bebeğin göbek bağını nereye gömeceksiniz?
Muhtemelen doğum sancilari baslamis. En yakın zamanda doktorunuza görünün yada acile başvurun değerlendirme ve gerekli tedaviler ciğer geliştirici vs yapilsinIyi aksamlar kizlar 32 haftalik hamileyim adet sancisi gibi agrim var sizlerde de oluyormu kasiklarim siddetli agriyor varsa ne yapiyosunuz
Biz kurani kerimin kapağındaki iç cebe koydukKızlar bebeğin göbek bağını nereye gömeceksiniz?