- 3 Şubat 2023
- 1.912
- 1.378
- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.221
Yarın 38 olucamKacinci haftandasin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 38 olucamKacinci haftandasin?
Baskı bende de var sanki bacaklarımın arasında düşecek gibi kemikte de ağrı oluyor. Ben pazartesi sonuna eriyorum inşallah hayırlısıyla sizinde sonuçlansın zamanı gelinceBenim kemigimde zorlama sancı oluyor gibi oluyor anlık pelvis kemegi bu şekilde 1 ayı geçirdim
Kuzum şimdi gördüm. Ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla doğar yarın bu vakitlerde kucağında olur. Tabi dua ederiz. Sende rahat ol her şey yolunda olacak inşallah. Heyecanla haberini bekliyorumKızlar 38+2 den selamlar, bugün kontrolüm vardı. Suyum azaldığı için yarın sabah suni sancı ile doğuma çağırdı doktor. Alttan muayene etti, açıklık yok dedi, bebek yukarıda dedi dualarınızda beni unutmayın
@Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93 @melegim can @sevayd @bebekheyecani @Tikabasa @Trueliving @imagination forever Mervenur277 @Niqu IADK @Afratafrac @Safransari @Zumruduanka96 @ozgeeeee1
İnşallah canımCanım bebeğin 39’la uyumlu olması önemli değil anne karnında kaldığı süre baz alınır yani 36 haftalık bebeğin, Allahın izniyle artık doğsalar bile adaptasyon sorunu yaşamazlar. Bir an önce iyileş insallah
Çok teşekkür ederim canımleSourire çok geçmiş olsun canım, bol bkl dinlenerek atlatırsın biran önce
Yaa benim de ciğerimi deşen tekmeleriyle kivrandiran oğlum bugün çok az hareket etti. korkmaya başladım 36+6Kizlar dun bebisinn hareketleri bayagi asagidaydi bugun baktimki göbegim düsmüş heyecan korku bastı bana
Ay hakkaten hiç aklıma gelmedi sormak Cuma günü gidince sorayım bendeKızlar ultrasonda bebeği saçlı görünen oldu mu merak ediyorum bizimkinde sanki var gibi ama doktoruma sormadım akşam fark ettim, bi sonrakinde soracağım saç mı diye
Canım inşallah kolaylıkla doğarKızlar 38+2 den selamlar, bugün kontrolüm vardı. Suyum azaldığı için yarın sabah suni sancı ile doğuma çağırdı doktor. Alttan muayene etti, açıklık yok dedi, bebek yukarıda dedi dualarınızda beni unutmayın
@Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93 @melegim can @sevayd @bebekheyecani @Tikabasa @Trueliving @imagination forever Mervenur277 @Niqu IADK @Afratafrac @Safransari @Zumruduanka96 @ozgeeeee1
Kızlar 38+2 den selamlar, bugün kontrolüm vardı. Suyum azaldığı için yarın sabah suni sancı ile doğuma çağırdı doktor. Alttan muayene etti, açıklık yok dedi, bebek yukarıda dedi dualarınızda beni unutmayın
@Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93 @melegim can @sevayd @bebekheyecani @Tikabasa @Trueliving @imagination forever Mervenur277 @Niqu IADK @Afratafrac @Safransari @Zumruduanka96 @ozgeeeee1[Sağlıkla
[/QUOTE]
Bunu dün eşime dedim ya. Sanki böyle önceden tanıyorum da karnıma geri koymuşlar gibi özlemek gibi bi his var içimde. Çok garip. Sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallahBen artık pamuk tenini öpmek istiyorum bisssürü burnumda tütüyor sanki tanışıyor gibiyim kendisiyle
34+’da girdiğim nst’de düzenli olarak 75’i gören 3 sancım çıkmıştı. Günlük 3-3.5 litre suyu çok rahat içiyorum benimki susuzluktan ziyade biraz aceleci sanırım 2 haftadır bol istirahatteyimBu arada benim nstde toco değerim 18-19lardayken 3-4 kez 30ları gördü doktorum 37yi görmeye çalışalım bol su iç dedi yine susuzluktanmış kızlar. Suyu bol için 37 hafta öncesi olanlar
Ben de su içerek biraz kendimi takip edeceğim bakalım artık 37yi göreyim de sonra ne zaman isterse gelsin inşallah34+’da girdiğim nst’de düzenli olarak 75’i gören 3 sancım çıkmıştı. Günlük 3-3.5 litre suyu çok rahat içiyorum benimki susuzluktan ziyade biraz aceleci sanırım 2 haftadır bol istirahatteyim
36+2’deyim az kaldı benimde 37’yeBen de su içerek biraz kendimi takip edeceğim bakalım artık 37yi göreyim de sonra ne zaman isterse gelsin inşallah
Kaçıncı haftaya gün veriyor peki 39. Haftaya mı düşünülüyorNormal..
benimde 36da gün için önden bir konuştuk..
Cumartesi netleşecek 36+4 oluyorum
38+5 falan oluyorKaçıncı haftaya gün veriyor peki 39. Haftaya mı düşünülüyor
Evet oğluşumun saçı varmış baya saçlı bir bebek dedi gösterdi çok güzeldiKızlar ultrasonda bebeği saçlı görünen oldu mu merak ediyorum bizimkinde sanki var gibi ama doktoruma sormadım akşam fark ettim, bi sonrakinde soracağım saç mı diye
Yalancı kasılma olabilir mi kuzu magnezyim iç belki rahatlatırKarnım Aşırı sertleşiyor ya..
Bu sancı mi nedir bilmiyorum.