- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.101
Evet ahşap yanık değil de farklı bir kokusu var silmedim belki silince gecerO. Ahşap Olduğu için sanırım..
Bizde bi saat aldık, trendyoldan ev tütsü kokuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ahşap yanık değil de farklı bir kokusu var silmedim belki silince gecerO. Ahşap Olduğu için sanırım..
Bizde bi saat aldık, trendyoldan ev tütsü kokuyor
Çocuğun kaderini degistirme kendi doğum saatini biliosan ona göre bak canımEvet ama bana astrolojik olarak uymuyor mecbur perşembeye cumaya planlanacak gibi
Aynen canım yarın kontrolüm var zaten gidecem daha erken değil mi ama yaNişan olabilir, bazen kanlı, bazen kansız olabiliyormuş çünkü..
Bi doktoruna git canım hayırlısı olsun inşallah
Canım mevzuatı paylaştım orda gayet açık ve net bir şekilde yazılmış bebek doğduğu gün itibari ile babalık izni başlıyor hemen başlamasının sebebi de karısı doğum yapan erkeğin çalışamayacağı için. Özel sektörde çalışan erkekler için izin süresi 5 gün. Benim eşim özel sektörde çalıştığı için babalik izni 5 gün ve pazartesi sezaryen olunca haftasonuna denk gelmiyor haliyle. Mevzuatın dışına çıkıldığında süreç yasal olmuyor bu şekilde yapan yerler vardır illa kiBabalik iznini sene içerisinde istediği bi tarihte alabilir 10 gün ya zaten her türlü haftasonuna denk gelecek benim eşim il dışından geleceği için önce kendi iznini aldı mesela 10 gün babalik iznini sonradan alacak
Ayy valla panik oldum hem istiyorum hem korkuyorumHaftan erken olsaydı korkutmamak için yazmazdım ama artık zamanı da geliyor evet bu nişan gözünüz aydın doktorunuzla iletişime geçin
Ya ben astrolojiyle ilgilenmiyorum inanmıyorum da ama eğlencesine bakarım öylesine bence çokta takılmamak lazımEvet ama bana astrolojik olarak uymuyor mecbur perşembeye cumaya planlanacak gibi
Hiç korkma ama doktora görünmekte fayda var belki serum vs ile eve gönderecek durdurmaya calisacakAyy valla panik oldum hem istiyorum hem korkuyorum
Nişan olabilir haftan erken değil korkmaKızlar benden hafif kanlı bi akıntı geldi bu nişan mıdır?
Havalandır geçer canımEvet ahşap yanık değil de farklı bir kokusu var silmedim belki silince gecer
Kacinci haftandasin?Aynen canım yarın kontrolüm var zaten gidecem daha erken değil mi ama ya
33 haftada geldi ben de gelesi varsa bebisin erken takmıyor benimki kahverengiydi ilk adet olursun ya o şekilde gelmistiAynen canım yarın kontrolüm var zaten gidecem daha erken değil mi ama ya
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Kızlar 38+2 den selamlar, bugün kontrolüm vardı. Suyum azaldığı için yarın sabah suni sancı ile doğuma çağırdı doktor. Alttan muayene etti, açıklık yok dedi, bebek yukarıda dedi dualarınızda beni unutmayın
@Papatyamaviss @fnd_50 @melisaa93 @melegim can @sevayd @bebekheyecani @Tikabasa @Trueliving @imagination forever @Mervenur277 @Niqu @IADK @Afratafrac Safransari @Zumruduanka96 @ozgeeeee1
Benim ilk gebeliğimde olmuştu plesanta kireçlemesi şeker vardı insülin kullanmamistim diyet yapmistıştım...şuan insilün kullaniyorum doktor kireçleme var ama cok degil dedi.Ama ben yüksek insülin kullanıyorum şekerim hep sınırda.Ben bugün 34 oldum. Acaba beni.yatin nst ye baglarmiki belim çok.sanciyir bide akinti var insülin kullanıyorum İnternete baktim insülin.plesantanin erken yaşlanmasını neden oluyormuş erken doğuma neden oluyormuş Allah korusun bide bebek benim.legem kemiklerime çok baskı yapıyor
Kızlar bu bahsettiğiniz koku lazer kokusu olabilir mi acaba ? Daha önce bir ürün almıştım üzerine lazerle yazı yazılmıştı ve dediğiniz gibi ahşap kokusu da değil yanık kokusu da değil sonra farkettim ki lazer kokusu ve o kokuyu çok severimHavalandır geçer canım
Ay benim yaptırdığım kapı süsü de kokuyor bizde sobalı bir yerde kalmış diye yorumlamıştıkEvet ahşap yanık değil de farklı bir kokusu var silmedim belki silince gecer
Nisan geldikten 1 hafta sonrada başlaya biliyor doğum hemen başlamayada bilir . Haftan erken değil hiç korkma bebeğin artık gelmek istiyor demekki hayırlısıyla güzellikle gelsinAynen canım yarın kontrolüm var zaten gidecem daha erken değil mi ama ya
Oda olabilirKızlar bu bahsettiğiniz koku lazer kokusu olabilir mi acaba ? Daha önce bir ürün almıştım üzerine lazerle yazı yazılmıştı ve dediğiniz gibi ahşap kokusu da değil yanık kokusu da değil sonra farkettim ki lazer kokusu ve o kokuyu çok severim