- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.061
Sezaryen candırAynen öyleymiş cnm smdi baktm da internetten hayrlsi olsn mantıklı bencede o şekilde seçme imkanın var sezeryanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezaryen candırAynen öyleymiş cnm smdi baktm da internetten hayrlsi olsn mantıklı bencede o şekilde seçme imkanın var sezeryanda
Canım sat ne zamanCnm bu arada beni de subat grubuna ekleyebilir misn sanki şubatta doğum yapacağım gibime geliyor ama kismetyaş 34 2.cocuk kız isim Rana kese 4+4 de görüldü kalp atisi 6+4 bursa
Yanık kokusu var mıAaa şaşırdım bence güzel ve hızlı geldi hatta adet sayisindan fazla bile koymuşlar hemen iletişime de gectiler Trendyol soru Sor kismindan
Ayyyy güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 38+2 den selamlar, bugün kontrolüm vardı. Suyum azaldığı için yarın sabah suni sancı ile doğuma çağırdı doktor. Alttan muayene etti, açıklık yok dedi, bebek yukarıda dedi dualarınızda beni unutmayın
@Papatyamaviss @fnd_50 melisaa93 @melegim can @sevayd @bebekheyecani Tikabasa @Trueliving @imagination forever @Mervenur277 @Niqu @IADK A Afratafrac @Safransari @Zumruduanka96 @ozgeeeee1
Yanık değilde tütsü gibi bir garip kokuyordu canımYanık kokusu var mı
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah Doğumda bize de dua etmeyi unutma benimde dualarım seninleKızlar 38+2 den selamlar, bugün kontrolüm vardı. Suyum azaldığı için yarın sabah suni sancı ile doğuma çağırdı doktor. Alttan muayene etti, açıklık yok dedi, bebek yukarıda dedi dualarınızda beni unutmayın
@Papatyamaviss @fnd_50 melisaa93 @melegim can @sevayd @bebekheyecani Tikabasa @Trueliving @imagination forever @Mervenur277 @Niqu @IADK A Afratafrac @Safransari @Zumruduanka96 @ozgeeeee1
Hmm ahşap ın kokusu olabilirYanık değilde tütsü gibi bir garip kokuyordu canım
Babalık doğum izni 5 iş günü değilmi??Kızlar benim sezaryen tarihim 2 şubattı ama Salı günü muayeneye gidince doktora 5 Şubat olarak değiştirteceğim. 2 Şubat cumaya denk geliyor doğum olduğu gün babalık izni başlıyor ve eşim hafta sonu zaten izinli olduğu için babalık izninden 2 gün boşa gitmiş oluyor. Sizlerin de bilgisi olsun günlere dikkat edin eşleriniz hafta sonu izinliyse pazartesi sezaryen için en mantıklı gün bence
Bnde baktım şimdi. İş günü değilmişBabalık izni iş gününden sayılıyor diye biliyorm ama yanlış da olabilir
Aynen cnm değilmiş bende uzuldmBnde baktım şimdi. İş günü değilmiş
Kuzum 3 hafta önce aynı şey benimde başıma geldi geldi bebek normal giderken göbek çevresi iki hafta geride kalmış dedi 2 haftada 100 GR almış görünüyordu geçen hafta fark 5 güne dusmus dedi dünde üniversitesi Hastanesi'ne geldim herşey normal dedi 2850 Gr olmuş dedi 2 hafta önce 2200 du belki ultrasondandir ben aynı Dr gitmeme rağmen öyle olmuştu bol bol dinlen meyve ye sağlıkla gelsinler inşallah kuzucuklarSelam kızlar bugün kontrolüm vardı devlete gitmeye başlamıştım .Doktorumdan bu haftaya kadar çok memnundum ama bugün çok can sıkıcı şeyler söyledi .Bebeğin göğüs çevresi 33-34 hafta da kalmış dedi ben 35 haftaya girdim .Onun dışında geride kalan bir hafta yok 10 gün önce 2450 dediği bebeği bu hafta yine 2450 ölçtü kan akışında mı problem var dedim hayır problem gözükmüyor gibi ama emin değilim makinalar farklı o yüzden olabilir dedi .Hatta böyle olursa 37 ye kadar zorlarız sonra alırız dedi .Ay inanılmaz canım sıkkın geçen hafta hiç geri den geliyor demedi bu hafta mı geriye düştü yani bu bebek .Aranızda var mı bu göğüs geriliği olayı sonradan bebek kilo alır mı .Hayır bu zamana kadar hep ilerideydi
Link bırakıyorum daha açıklayıcı olurBabalık doğum izni 5 iş günü değilmi??
5 haziran cnmCanım sat ne zaman
Ay çok heyecanlı rabbim sağlıkla çok çok kolay bir doğum nasip etsin İnşAllah Dualarım sizinle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 38+2 den selamlar, bugün kontrolüm vardı. Suyum azaldığı için yarın sabah suni sancı ile doğuma çağırdı doktor. Alttan muayene etti, açıklık yok dedi, bebek yukarıda dedi dualarınızda beni unutmayın
Yaaa maşallah rabbim bir avazda kurtasin sağlıkla kucağına almak nasip etsin canimCanım rabbim bi avazda kurtarsınhayırlısıyla inşallah tez zamanda hemen açılman olsunsağlıkla gelsin bebişin
Bende normal doğumu tecrübeledigim için hiç heves etmiyorm normale bebis dedim karar versin zatn hala dedi bakalım hangisi hayrlsiysa o olsunSezaryen candır
Ya bu çok saçma. Sezaryen olacaksa kesinlikle Pazartesiye aldırırım o zaman ben.Bnde baktım şimdi. İş günü değilmiş
Biz plan yapıyoruz ama bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek. Benimde doğum sancılarım vardı yatak istirahatindeyim bakalım inşallah planları yerine getirebilirizBende normal doğumu tecrübeledigim için hiç heves etmiyorm normale bebis dedim karar versin zatn hala dedi bakalım hangisi hayrlsiysa o olsun
Aynen cnm hayrlsiyla gelsinler de inanki başka birsy istemiyrousBiz plan yapıyoruz ama bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek. Benimde doğum sancılarım vardı yatak istirahatindeyim bakalım inşallah planları yerine getirebiliriz