- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.561
Anne olmak peki oyuncak olmayan bir bebeğimiz oluyorteşekkür ederiz teyzesi. Teyze oluyoruz yahu şaka maka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne olmak peki oyuncak olmayan bir bebeğimiz oluyorteşekkür ederiz teyzesi. Teyze oluyoruz yahu şaka maka
Nasıl bir şey fotosu ya da linki var mı acaba
Ben sola yatıyorum tam tersi sağa yatınca da oluyor. Her türlü oluyor kaşınma da oluyor delirmek üzerindeyimSol tarafıma yatarsam aynı öyle asit hissiyle uyanıp öksürük ve boğaz ağrısından duramıyorum..sağ tarafıma yatarsam olmuyor, sizin sağda da mı oluyor çok zormuş eğer öyleyse gaviscon denedin mi o daha iyi sanırım..Bebeğin pozisyonu nasıl? Benimkisi baş aşağı dönünce ben biraz daha rahatladım ama hala soluma hiç yatamıyorum hep sağıma yatmaktan çürüdü o taraf
1300 burda tutamıyorum ben de valla
valla ben deli gibi emzirdiğim halde 4. günden sonra ancak yavaş yavaş inmişti sütüm. Geliyordu da azar azar bebeğime yetmiyordu.Herkeste farklı oluyor canım sen bol bol sağ ve sıcak duşta masaj yap.Solgarın hapı da iyi oluyor bu sefer en baştan içmeye başlayacağım ben
Canım ben bi yarın bakayım sana söylerim memnun kalırsam inşallah kalırımEvet ya büyük ve eşya çok çocuk odası da var ya
Canım ben sütyen almadım direkt atlet aldım. Arkadaşım sütyen için şey demişti sürekli karnın açılıyor üşütüyorsun. Atlet olunca karnın daha güzel kapalı kalıyor o yüzden 2 tane atlet aldım duruma göre doğumdan sonra ya yine sütyen alırım ya da atletKizlar merhaba. Emzirme sutyeni hangisimdem kaç bedem aldiniz ben magazadan aldim bir tane amma sipariş vermedim iki tane daha almak istiyorum beden konusunda ve kalitede kararsızım ya olmaz diye. link verirseniz çok mutlu olurum
kasıntı için kan tahlili verdiniz miBen sola yatıyorum tam tersi sağa yatınca da oluyor. Her türlü oluyor kaşınma da oluyor delirmek üzerindeyim
MAMSEL Still-tee Emziren Anneler İçin Çay 200 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL solgarı da senden duydum sanırım onu ve Dr x in bahsettiği çaydan da alacagim ben deO hangisi link var mı? Ben bestlak, solgar, hipp emziren anne çayı 1 kutu aldım ama daha birşeyler alacağım
Bas belası reflu midesi gelisene kadar çekmiştik biz inşallah seninki o kadar sürmez inşallah canim benimEvet aynen dediğin gibi sarılık uykuya meyillilik ve uyanamama. Beslenmenin zaman alması bide reflu gibi kusmasi var. Iyi bi doktor ariyoruz yarın gidicez inşallah denk gelecektir.
Güzelmiş teşekkür ederim buna da bakayımHamile & Lohusa Pijama Modelleri ve Fiyatları | Suwen
Birbirinden şık ve konforlu Hamile ve Lohusa Pijama, Pijama Takımı modelleri Suwen'de! Uygun fiyatlarla online alışveriş yapmak için hemen tıklayın!www.suwen.com.tr
Tamamdır yardıma ihtiyacın olursa beni de çağır gelirimCanım ben bi yarın bakayım sana söylerim memnun kalırsam inşallah kalırım
Gözün bebeginden başka hiçbir şey görmeyecek kime versen onu kiskanacaksin hiç merak etme onlar yine gelsin tabi yemek yapsınlar evi toplasinlarValla bu hastalıktan sonra diyorum ki iyiki bebek doğmadan olmuşum gözüm çocuğu görmezdi anneme verirdim gönderirdim kesin yapamazdım.. şimdi de doğumda isteyen kim varsa gelsin baksın çocuğa diyorum ilk hafta ne olur ne olmaz ameliyat ağır olur vs ağrım acım olur diye kimseye yok demicem gelip baksınlar bisey olsa
İnşallahİnşallah güvenilir iyi birisini bulursun gözün arkada kalmayacak sekilde
Bende bir tane atlet aldım dedim sütyende alaylm demek atlet daha kullanışlı teşekkür ederimCanım ben sütyen almadım direkt atlet aldım. Arkadaşım sütyen için şey demişti sürekli karnın açılıyor üşütüyorsun. Atlet olunca karnın daha güzel kapalı kalıyor o yüzden 2 tane atlet aldım duruma göre doğumdan sonra ya yine sütyen alırım ya da atlet
Ay evet ben daha algılayamadım. Dün beşiği kurduk hala algılayamadım.Anne olmak peki oyuncak olmayan bir bebeğimiz oluyor
Ay bunun mavisinden de aldım bunun üstü biraz daha uzun. Kumaşı daha ince ama güzel bu daGüzelmiş teşekkür ederim buna da bakayım
E bebekten aldım canim.Kizlar merhaba. Emzirme sutyeni hangisimdem kaç bedem aldiniz ben magazadan aldim bir tane amma sipariş vermedim iki tane daha almak istiyorum beden konusunda ve kalitede kararsızım ya olmaz diye. link verirseniz çok mutlu olurum
teşekkür ederimÇok şirin
Galiba 1 hafta içinde hemen de olabilir ama biraz bekleyebilir de. Kaç haftalık kiNişan geldikten ne zaman sonra doğum oluyo acaba?
Bi yakınım varda kanaması oldu, nişanı gelmiş açılması var.
Ciğer geliştirici vs yapıldı..
Sadece nst ne kadarmışAy kızlar 35+1 im bugün kontrolüm vardı bebiş 2800 gram olmuş yalnız ilk kez nstye girdim nst ücreti ile muayene 2500 olmuş yuh dedim