- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.441
Duş alıp uzandım geçti yalancılar mı başladı acaba zaman daralıyor resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimisi çok kolay ayaklanıyor kendi işini görüyormuş da işte acabayı düşünüyor insan :)Hiç bisi olmaz korkma öyle bir kalkıyorsun gidiyorsun bebek ağladı mı falan duramıyorsun ben ilk çocuğum sezeryanli halimle 15 gün hastanede yattım bebekn3nfeksiuonlu diye o zman eşim de yoktu yanımda ankarada devlet hastanesin de dogum yaotim zekai tahirde refakatçi de yoktu yasaktı valla o halimle kosturdum
ONdan da korkuyorum ama onda hemşireleri dinleyip doğru zamanda ıkınırsan sanırım o kadar çok dikiş vs olmuyormuş pek anlayamadım amaBen de normal doğumda ķesi olursa nasıl tuvalete giderim acıdan diye korkuyorum.
Sıcak kompres, sıcak duş iyi gelir derler en önemlisi de stres yapmamak, su içmek, protein ağırlıklı beslenmek, zamanla hangi yiyeceğin içeceğin sütü arttırdığını kendin farkediyorsunSıcak mı sütün inmesini sağlardı soğuk mu? Sıcak su torbası da koyayım valize ona göre
Sıcak suyla akmasını sağlıyolar diye hatırlıyorum ama çok ağrılı mastit durumlarında buz belki kullanılıyordur ağrı kontrolü içinSıcak mı sütün inmesini sağlardı soğuk mu? Sıcak su torbası da koyayım valize ona göre
Tamamdır teşekkür ederimSıcak suyla akmasını sağlıyolar diye hatırlıyorum ama çok ağrılı mastit durumlarında buz belki kullanılıyordur ağrı kontrolü için
Hemen gelse de içimiz rahat etse. Göğüs ucum da yok gibi öyle bakalım görcezSıcak kompres, sıcak duş iyi gelir derler en önemlisi de stres yapmamak, su içmek, protein ağırlıklı beslenmek, zamanla hangi yiyeceğin içeceğin sütü arttırdığını kendin farkediyorsun
Ya bazıları direkt yapıyomuş kolay olsun diye hiç uğraşmadan öyle dediler burda. Düşününce içim acayip oluyorKimisi çok kolay ayaklanıyor kendi işini görüyormuş da işte acabayı düşünüyor insan :)
ONdan da korkuyorum ama onda hemşireleri dinleyip doğru zamanda ıkınırsan sanırım o kadar çok dikiş vs olmuyormuş pek anlayamadım ama
Sıcak kompres sıcak duş öneriyorlar. Göğüs ucu için silikon uç bulundurabilirsiniz çantada lazım olabilir eğer yoksaHemen gelse de içimiz rahat etse. Göğüs ucum da yok gibi öyle bakalım görcez
Ben sıcak su torbası koydum.Sıcak, süt kanallarının açılmasını sağlıyorSıcak mı sütün inmesini sağlardı soğuk mu? Sıcak su torbası da koyayım valize ona göre
Benim ki de 6 gün geride görünüyor kafa çevresiYa ben de baş çevresine takıldım bebişimin boyuyla kafası arasında 12 gün var tamam benim de kafam küçük ama bu kadar fark olması garip geliyor yine de ya var mı böyle olan kızlar
Ewet gerçekleşti cnm kuveste duruyor.kilo almaya başladı şükürDoğumunuz gerçekleşti mi anlamadım ben çok geçmiş olsun
Oh oh masallah kan can olsun kilolar aylar sonra ele gelecek bol bol mıncıklarsınız artıkEwet gerçekleşti cnm kuveste duruyor.kilo almaya başladı şükür
Kac haftalik doğdu neden erken doğum oldu kac kg doğdu ben kacirmisimEwet gerçekleşti cnm kuveste duruyor.kilo almaya başladı şükür
Eğer öyle yapan varsa gerçekten kötü yani bende düşününce kötü oluyorum sonuçta kesi yaniYa bazıları direkt yapıyomuş kolay olsun diye hiç uğraşmadan öyle dediler burda. Düşününce içim acayip oluyor
Eriyen dikisti benmkisi sanki hic dikilmemis gibiydi ama tabiki acısı agrisi var.bi kere yürudukten sonra devami geliyor inan.ben evdede hep hareket ettim bu cok iyi geliyor hastnede arada yardimla kaliyordum evde kendim yavas yavas kalktim.bana murat hoca diklorron igne yazdi 10 gun aksamlari vuruldum o sekilde rahatladim.10 gun sonrasi iyilesme sureci.tavsiyem arabada arkada oturma önde otur süreç boyuncaBenim muhtemel son böyle olacak sanırım sezeryande şeyden korkuyorum yatakdan nasıl kalkıcam, wcye yardım almadan gidebilecekmiyim dikişlerime birşey olur mu vs
Minoris aldım bebek için. Duru granül, ecowell, siveno bildiğim temiz içerikli deterjanlarKızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan kullanıcaz ya
Sivenoyu baya duydum bende. Onu alayım bari. Çok teşekkürlerMinoris aldım bebek için. Duru granül, ecowell, siveno bildiğim temiz içerikli deterjanlar