- 4 Kasım 2021
- 3.403
- 3.310
- 32
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.361
Evet 33+6 oldum 2 subata aldim günümü ben31+4üm ama sen benden öndesin diye hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 33+6 oldum 2 subata aldim günümü ben31+4üm ama sen benden öndesin diye hatırlıyorum
çok iyi maşallah zaten hep öyledir büyük ihtimal diğer yazdıkların gibi olsa iri bebek olurdu şeker hemen etkiliyor benim açlık 100 çıkarken bile 4500 gr doğmuştu 150 üzerini toklukta hiç görmemiştim 200 falan yazıyordun sen demek hiç öyle olmadı canım makinedenmişCok sukur canim bugunde aclik 85 geldi tokluk 103
Ne kadar güzel masallahCevsen yaptırdık .
Ay bizde 2 şubatta kavuşacağız Allahın izniyleEvet 33+6 oldum 2 subata aldim günümü ben
Daha önce bu bebek BİM’e yapılmamış halinde gelmişti almıştım ortaya böyle birşey çıktı bir gün bebeğim olursa uyku arkadaşı yaparım diyordum muhtemelen başka birşey almamKızlar uyku arkadaşı aldınız mı hangi tarz daha kullanışlı olur ki
Şu karnı inip kalkan oyuncaktan çok istiyorum uyku arkadaşı olarak alsam mı ne yapsam çok içimde kaldı biraz pahalı ama napsakKızlar uyku arkadaşı aldınız mı hangi tarz daha kullanışlı olur ki
Ay ben gördüm onu korkunç birşey bence korkmasın oğluşŞu karnı inip kalkan oyuncaktan çok istiyorum uyku arkadaşı olarak alsam mı ne yapsam çok içimde kaldı biraz pahalı ama napsak
Ben oturarak ütü yapıyorum büyük rahatlıkÜtüde benim belim koptu küçücük diye bir vuruşta dümdüz oluyordu o kısım iyi bi tek
Ay bana çok korkunç geliyor o oyuncak nedense yaŞu karnı inip kalkan oyuncaktan çok istiyorum uyku arkadaşı olarak alsam mı ne yapsam çok içimde kaldı biraz pahalı ama napsak
Ne kadar tatlı olmuş güle güle kullansın yavruşDaha önce bu bebek BİM’e yapılmamış halinde gelmişti almıştım ortaya böyle birşey çıktı bir gün bebeğim olursa uyku arkadaşı yaparım diyordum muhtemelen başka birşey almam
Çok güzel olmuş canımDaha önce bu bebek BİM’e yapılmamış halinde gelmişti almıştım ortaya böyle birşey çıktı bir gün bebeğim olursa uyku arkadaşı yaparım diyordum muhtemelen başka birşey almam
Ne kadar tatlı olmuş güle güle kullansın yavruş
Sağolun kızlarÇok güzel olmuş canım
Hiç denk gelmedim sanırım merak ettim zahmet olmazsa foto falan atar mısın ya da linkŞu karnı inip kalkan oyuncaktan çok istiyorum uyku arkadaşı olarak alsam mı ne yapsam çok içimde kaldı biraz pahalı ama napsak
Yani bilemedim ki o oyuncağı sevmezse o kadar para boşuna gitmiş olurŞu karnı inip kalkan oyuncaktan çok istiyorum uyku arkadaşı olarak alsam mı ne yapsam çok içimde kaldı biraz pahalı ama napsak
2 Şubat 38+4’e denk geliyor benim.Kızlar sezaryen günü belli olanlar kaçıncı haftaya verildi tam gün olarak yazabilir misiniz 38+3 gibi
Fisher price uyku arkadaşı su samuru yaz canım video olarak bak karnı inip kalkıyor uyuyor oyuncak nefes alıp veriyorHiç denk gelmedim sanırım merak ettim zahmet olmazsa foto falan atar mısın ya da link
Aa biliyorum onu karnının inip kalktığını bilmiyodum ama bana da çok şirin geliyodu yahu amazonda dönüp dönüp baktığım üründüFisher price uyku arkadaşı su samuru yaz canım video olarak bak karnı inip kalkıyor uyuyor oyuncak nefes alıp veriyor