- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.341
Islak mendil sleepy bionatural bez aldığım için aynı marka alacağım topluca ilk başta pamuk yaparım diyordum ama sanırım hiç uğraşmayacağım o pamuk su işiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yan yatınca karnım fazla temas edince tepiniyor içerde bende daha yan hala geliyorumMillet yüz üstü yatıyor da birşey olmuyor Kurma konusunda seni çok iyi anlıyorum bende de kurma potansiyeli fazlasıyla yüksek bol bol kuruyorum Hatta bu ezilme konusu benimde aklıma gelmişti sonra kendi kendime saçmalama demeye başladım
Bana da der misin lütfen daha aklımdakileri sorsam grubun delisi ilan edilirim heralde o yüzden utanıp soramıyorumMillet yüz üstü yatıyor da birşey olmuyor Kurma konusunda seni çok iyi anlıyorum bende de kurma potansiyeli fazlasıyla yüksek bol bol kuruyorum Hatta bu ezilme konusu benimde aklıma gelmişti sonra kendi kendime saçmalama demeye başladım
Özellikle sol yan yatınca bebeğe oksijen daha çok gittiği için hareketleniyorlarmışBen yan yatınca karnım fazla temas edince tepiniyor içerde bende daha yan hala geliyorum
Rahat etsin diye benim Oglusum çok keyifçi
Ay saçmalama onlardan daha rahatı yok merak etme anlaşılan hepimiz panik anneler olacağızBana da der misin lütfen daha aklımdakileri sorsam grubun delisi ilan edilirim heralde o yüzden utanıp soramıyorum
Ay olmayalım benim yengem tam pimpirik. Çocuğua kaç yaşına kadar kendi yedirdi. Çok üzerine düştü. Kat kat giydirdi. Şimdi çocuk 2 ye gidiyor. hiçbir şey yemiyor. Hastalıktan kurtalamıyor. Onu hafif kınadım umarım öyle olmam. Olan çocuğa oluyor ilerleyen zamandaAy saçmalama onlardan daha rahatı yok merak etme anlaşılan hepimiz panik anneler olacağız
Evet bencede olmayalım hem bize hem çocuklarımıza zarar gerçektenAy olmayalım benim yengem tam pimpirik. Çocuğua kaç yaşına kadar kendi yedirdi. Çok üzerine düştü. Kat kat giydirdi. Şimdi çocuk 2 ye gidiyor. hiçbir şey yemiyor. Hastalıktan kurtalamıyor. Onu hafif kınadım umarım öyle olmam. Olan çocuğa oluyor ilerleyen zamanda
O bende de oluyor sanki eziliyormuş gibi geliyor vuruyor sürekliYana yatınca bebeği ezmiyoruzdur demi ya. Gece bu huzursuzlukla uyandığım oluyor. Öyle bi vuruyor ki bazen yandan ya da itiyor diyorum eziyorum heralde.
Bebeklerin hepsi aynı demek ki bunlar iyi günlerimiz daha yüzümüze falan işeyecekler içimize işedikleri yetmiyomuş gibiO bende de oluyor sanki eziliyormuş gibi geliyor vuruyor sürekli
31+4üm ama sen benden öndesin diye hatırlıyorumBenm bulundugum 2.katti iyi gibiydi ya cok kucuk gelmedi bana sanki belki diger odalar da daha kucuk olanlar vardir.kacinci haftadasin peki ihtimal ayni gun denk geliriz bellimi olur
hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minnoş hoşgelmiş dünyaya 2023ü kaçırmak istememiş :)Selamm kızlar biz doğduk pazar gecesi 35+0 2720gr şükür yoğun bakıma girmedik evdeyiz aldığım kıyafetlerin hiçbiri olmuyor minnoşa
Evet onun dışında karnımın yatağa teması olunca öyle oluyorÖzellikle sol yan yatınca bebeğe oksijen daha çok gittiği için hareketleniyorlarmış
Benimkide öyle yan yatınca kıpır kıpır başlıyor tekmeler yiyorum üst üsteEvet onun dışında karnımın yatağa teması olunca öyle oluyor
Dönüşte birde puset olacak artık o taşıyacak bende tek valiz yaptım.Anne bebek çantasında bebeginkiler kucik.valizde benimkiler var taksın sırtına çantayı valizi çeksin eliyle ben karnımda bebeğini taşıyorum yeter
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇook beğendim çok güzel olmuş hayırla sağlıkla kullansın inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin yavrusu güzel günlerde büyüsünAyy harika olmuş gerçekten bayıldım
Güle güle Kullansın minnoş
Bende yatağına nevresim setini böyle diktircem çünkü hiç güzel bısey bulamadım kumaşını en azından kendim seçeyim dedim.
Kayinvalidem önerdi onuda
Çok teşekkür ederimGüle güle kullanın
Cok güzel olmuş bayıldım
Çok teşekkür ederimAşırı güzel olmuş desenini çok güzel seçmişsiniz