- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.561
14 cikti 3 gün 14 düşmezse 16 çıkacak haftaya bidaha gidecem tokluk 270 lerce ta savirGüzel haberlerle gelirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 cikti 3 gün 14 düşmezse 16 çıkacak haftaya bidaha gidecem tokluk 270 lerce ta savirGüzel haberlerle gelirsin inşallah
İlk başta haftada 1 kan veriyordum bazı değerlerimde sıkıntı vardı. Artık şimdi ayda bir hemogram, tit, karaciğer böbrek tiroit fonksiyon testleri yaptırıyorum. Hemogram ve idrar tahlili hatta kültürü ayda 1 yapılmalı benceKızlar hamileliginizde ne kadar sıklıkla kan ve idrar testi veriyosunuz mesela ayda bir mutlaka istiyo mu doktorunuz
Ben de bugün gidiyorum çok heyecanlıyım. 4 hafta oldu. Her kontrolden önce yine de korku sarıyoYarın sabah 32+0 kontrol günü cok heyecanlıyım
Gece 00:01 de zamlanırKızlar sizce özel hastanelerde doğum ücretleri 1 ocakta mı zamlanır 1 şubatta mı
Nefes almıyor şu anda akciğerlerini kullanmıyor henüz.Kızlar bebek karnımda nefes alıp veriyor sanırım onu hissediyorum bu normal mi karnım yükselip iniyo hızlı hızlı
Mamayı ilk gün vermek zorunda kalsalar bile kaşık veya enjektör kullanmak gerekiyor meme reddi olmaması için, ben biberon aldım normal zaman için ama koymayacağım sanırım çantaya. Hemşireler sizi yönlendirir zaten ilk gün süt gelmezse, inşallah herkeste gelirBiberonla çok.pahali cam biberon aldim ne olur ne olmaz belki mama verirler ilk gün
Bir umut belki şubatta zam gelir diye düşünmüştümGece 00:01 de zamlanır
Açlığı düşürmek çok zor maalesef14 cikti 3 gün 14 düşmezse 16 çıkacak haftaya bidaha gidecem tokluk 270 lerce ta savir
Uzun zamandır oluyor bendeKızlar bebek karnımda nefes alıp veriyor sanırım onu hissediyorum bu normal mi karnım yükselip iniyo hızlı hızlı
O zaman ne bu böyle çıldırdı bir kaç saattir durmuyor karnımNefes almıyor şu anda akciğerlerini kullanmıyor henüz.
Bu hafta kafin doğuma gitcem en son 29 haftalikken 1.500 şimdi 32 haftalik ne kadar bilmiyorum şubat 15 di ama dogum erken alırlar gibime geliyor herseyleri yikadim eksikleri tamamladım üzülecek kaldı çantamı hszir tutayimAçlığı düşürmek çok zor maalesef
Tokluk diyetle düzeliyor ama açlık çok inatçı oluyor
İnşallah bu dozlar işe yarar
Bebek kaç kiloydu ve doktor erken alırız gibi bişey söyledimi
Hiç sanmam ocak 1 de doğanları bile kaçırırlar mı hiçBir umut belki şubatta zam gelir diye düşünmüştüm
Bazen ben de oluyor ritmik gibi ama hıçkırık olmadığına eminim. Kendi kalp atışım mı diyorum dinliyorum hayır o da tutmuyor. Bebeğin kalp atlşı olduğunu da sanmıyorum ya. Hiç bilmiyorumO zaman ne bu böyle çıldırdı bir kaç saattir durmuyor karnım
Banada 15 gün sonraya kilosuna bakmak için randevu verdiler bakalım erken alırız diye bir şey diycekler miBu hafta kafin doğuma gitcem en son 29 haftalikken 1.500 şimdi 32 haftalik ne kadar bilmiyorum şubat 15 di ama dogum erken alırlar gibime geliyor herseyleri yikadim eksikleri tamamladım üzülecek kaldı çantamı hszir tutayim
Ritmik bir şekilde minik mimik hissediyorsanız yumuşak yumuşak tekme gibi değil bu hıçkırık çünkü az evvel ultrasondan çıktım bebeğim hıçkırıyordu doktorum hıçkırığını söylediBazen ben de oluyor ritmik gibi ama hıçkırık olmadığına eminim. Kendi kalp atışım mı diyorum dinliyorum hayır o da tutmuyor. Bebeğin kalp atlşı olduğunu da sanmıyorum ya. Hiç bilmiyorum