- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
Bence değil canını sıkma 4+1de yani pazartesi 159 tu bu cuma kan verdim 1000 üstüne çıkmış bence seninkide artmistirKızlar merhaba ya birşey soracağım bazen yazılanlardan sonra bazı şeyler kafama takılıyor mesela bata 2 gün kala gebelik testiyle öğrendim hamileliğimi hemen kan vermeye gittim 13dü 3 gün sonra 80 oldu 3 gün sonra 319 şimdi 4gün geçti baktırmadım pazartesi tekrar doktora gideceğim o zaman bakılır ama 3+5deyken 319 değer düşük mü sizce ya kafama takıldı
O bende de var oğlumun kreşte yıl sonu etkinliği vardı sanki üniversiteden mezun oluyormus gibi gözlerim dolu dolu boğazım düğüm düğümdü hamileliğin verdiği duygusallık çok fena hormonların suçu hepKızlar benim psikolojim mi bozuldu ya demin patates soyarken ağlama tuttu hormondan mı nedir bir hüzünlüyüm hep bugün töbe töbe
Canım teşekkür ederim inşallah p.tesi hem keseyi gorurum hem değerlerim güzel çıkarBence değil canını sıkma 4+1de yani pazartesi 159 tu bu cuma kan verdim 1000 üstüne çıkmış bence seninkide artmistir
Antalyada hangi hastaneye gidiyorsunuzDaha kötüsü yengeç
İnşallah canım benim de pazartesi randevumCanım teşekkür ederim inşallah p.tesi hem keseyi gorurum hem değerlerim güzel çıkar
Ay birlikte güzel haberlerle dönelim o zamanİnşallah canım benim de pazartesi randevum
Valla benimde çok alasım var da tutuyorum kendimikaydediyorum bütün sayfaları 3-4 aylık olunca alırız yavastan dedikbana kalsa simdi alıcam da tutuyorlar
Benimde öyle saçma sapan bişeylere ağlayasım geliyorKızlar benim psikolojim mi bozuldu ya demin patates soyarken ağlama tuttu hormondan mı nedir bir hüzünlüyüm hep bugün töbe töbe
Zirveyi yaşamaya başlamışsınYa ben 7 kocalı hürmüzün şarkısını dinliyordum orda tazeyken dul kalmışlara diyor ben oturdum hadi eşim ölürse diye ağladım
Amin insallah. Benim randevum da salı günü, kalp atısı icin gidicez, hayirlisiyla nasip olur da duyabiliriz, guzel haberlerle geliriz hepimizKızlar çoğumuzun pazartesi randevusu galiba. Benimde pazartesi randevum. Allah yardımcımız olsun da güzel haberlerle gelelim
Ağrı sürekli ise kadın doğuma gidin en kısa sürede, bu hafta da çalışıyorlar salı günü dahil ozeldekiler, bı baksınlar iciniz rahat eder, gidene kadar da mümkün olduğunca yormayın kendinizi dinlenin bol bolMerhaba herkese.
21 haziranda çok şükür kan testim 1200 çıktı. Bugün tekrar kan verdim 4500 çıkmış. Bugün tam 5 haftam bitti. Fakat sağ kasığım dün geceden beri inanilmaz sıklıkla sancıyor. Resmen belime vuruyor. Özellikle ayakta durduğum zaman artıyor gibi. Doktorum bu değerde zor ama dış gebelik olabilir belki, apandist veya yumurtalık problemi de olabilir dedi. 3 temmuz da ultrason günüm.
Bunları yaşayan ve gebeliği düzgün devam eden var mı acaba? Çok korkuyorum çok uzun zaman sonra hamile kaldım ve bişi olucak diye ödüm kopuyor.
Rus takvimi de mi varmışCinsiyet hisseden var mı aramızdaÇin takvimi Rus takvimi bende kız gösteriyor böyle severken kızım demek geliyor içimden ama %50 şans
Her gün ilişki oldu bizde yumurtlamadan önce de sonra da acaba x’ler önde bekliyor muyduOf zaman geçmiyor
Amin canım inşaAllah sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla inşaAllahAmin insallah. Benim randevum da salı günü, kalp atısı icin gidicez, hayirlisiyla nasip olur da duyabiliriz, guzel haberlerle geliriz hepimiz
17 haziran fi bu çocuk 5 haziran yumurtlama günüme denk geldi tam eminim ne zamn tuttugunuSat tarihiniz nedr acaba ben de 3 haftalk tahmn ediyorm kendimi
Bende Çin kız rus erkek dediCinsiyet hisseden var mı aramızdaÇin takvimi Rus takvimi bende kız gösteriyor böyle severken kızım demek geliyor içimden ama %50 şans
Her gün ilişki oldu bizde yumurtlamadan önce de sonra da acaba x’ler önde bekliyor muyduOf zaman geçmiyor
Nasıl baktınız takvime bende bakayım.Bende Çin kız rus erkek dedi