2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Bence değil canını sıkma 4+1de yani pazartesi 159 tu bu cuma kan verdim 1000 üstüne çıkmış bence seninkide artmistir

Kızlar benim psikolojim mi bozuldu ya demin patates soyarken ağlama tuttu hormondan mı nedir bir hüzünlüyüm hep bugün töbe töbe
O bende de var oğlumun kreşte yıl sonu etkinliği vardı sanki üniversiteden mezun oluyormus gibi gözlerim dolu dolu boğazım düğüm düğümdü hamileliğin verdiği duygusallık çok fena hormonların suçu hep

Cinsiyet hisseden var mı aramızda Çin takvimi Rus takvimi bende kız gösteriyor böyle severken kızım demek geliyor içimden ama %50 şans
Her gün ilişki oldu bizde yumurtlamadan önce de sonra da acaba x’ler önde bekliyor muydu Of zaman geçmiyor

Ağrı sürekli ise kadın doğuma gidin en kısa sürede, bu hafta da çalışıyorlar salı günü dahil ozeldekiler, bı baksınlar iciniz rahat eder, gidene kadar da mümkün olduğunca yormayın kendinizi dinlenin bol bol

Rus takvimi de mi varmış hiç bilmiyordum

Bende Çin kız rus erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…